Jump to content

Da li koristite google+ ?

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Да

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Не... разлог: што мање активности на нету а више у реалности.

Фејс, твитер, скајп, вибер и остали, морао сам да избацим неке, чак сам и на скајпу ретко (чак :.mislise. ). При овом ЖРУ не спада под остале, него бр.1  :)))

Подели на овим сајтовима

Да, ја радим за Гугл... ;) Почео сам да користим гугл+ кад сам напустио ФБ. Неко време сам бивао тамо мало чешће у заједницама за хаику поезију, црквеним итд. Кад сам дошао на ЖРУ видео сам да ми остало није потребно али сам за сваки случај сачувао налог(е) и ето. Сад сам кул и користим ЖРУ. :0203_cool: 

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Сад сам кул и користим ЖРУ. :0203_cool:

:aplauz:  :good2: 

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

што мање активности на нету а више у реалности.
facenew22222222

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Google Hangout је врх опција за конференције...када имам конференцију са више учесника и треба нешто да објашњавам, цртам, детаљишем...

Подели на овим сајтовима

Slabo,dodat sam u neke krugove pa odem samo kad mi iskoci notifikacija

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Google+  је одличан. Једини проблем је што на њему није активан скоро нико кога знам. Сви су на ружноме фејсу.

A to je najbitnija stvar kada je neka socialna mreža u pitanju. I meni se svideo kada je izašao, i bili su ljudi tamo, međutim odoše čim je izašao iz bete.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...