Баба Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ako da-zašto, ako ne-zašto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Kada je bilo cool (u beti), da. Zašto? Da bih bio cool. SAda, ne. Zašto? Zato što onaj koji koristi G+ nije cool. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Да Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Не... разлог: што мање активности на нету а више у реалности. Фејс, твитер, скајп, вибер и остали, морао сам да избацим неке, чак сам и на скајпу ретко (чак :.mislise. ). При овом ЖРУ не спада под остале, него бр.1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ne... mislim da je dobro koncipiran ali nije zaziveo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Да, ја радим за Гугл... Почео сам да користим гугл+ кад сам напустио ФБ. Неко време сам бивао тамо мало чешће у заједницама за хаику поезију, црквеним итд. Кад сам дошао на ЖРУ видео сам да ми остало није потребно али сам за сваки случај сачувао налог(е) и ето. Сад сам кул и користим ЖРУ. :0203_cool: Vesna Milovic, Данче*, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Сад сам кул и користим ЖРУ. :0203_cool: :good2: Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 што мање активности на нету а више у реалности. facenew22222222 ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Google Hangout је врх опција за конференције...када имам конференцију са више учесника и треба нешто да објашњавам, цртам, детаљишем... Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 E sad ozbiljno Google + je bio mnogo cool kada je bio u closed beta fazi, tada su samo geekovi nalazili te keyeve i bilo je onako jedno lepo mesto gde nisi mogao da viđaš svakave gluposti kao što se viđa na fbu. Međutim to se veoma brzo završilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Evo sad gleda ja bre imam Kim Kardashian u krugovima odakle bre? i kada sam ja to dodavao? ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Slabo,dodat sam u neke krugove pa odem samo kad mi iskoci notifikacija Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 A twitter? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Google+ је одличан. Једини проблем је што на њему није активан скоро нико кога знам. Сви су на ружноме фејсу. JESSY, Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Google+ је одличан. Једини проблем је што на њему није активан скоро нико кога знам. Сви су на ружноме фејсу. A to je najbitnija stvar kada je neka socialna mreža u pitanju. I meni se svideo kada je izašao, i bili su ljudi tamo, međutim odoše čim je izašao iz bete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука