kordun Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Хрватска ће пут Србије у ЕУ условити новим оптужницама Министар правосуђа Хрватске Орсат Миљенић изјавио је да ће Хрватска напредовање Србије у преговорима с Европском унијом условити новим оптужницама и суђењима за ратне злочине. "То нам је дужност и ниједна хрватска влада не може од тога одступити. Србија се мора држати одређених критеријума који су били постављени и нама. И рећи некоме да Овчара завршава на чину капетана бивше ЈНА је потпуно неприхватљиво", рекао је Миљенић у интервјуу за Хрватски радио, пренела је агенција Хина. Према његовим речима, кажњавање одговорних за ратне злочине мора ићи до највишег врха. "Србији мора да буде јасно да их то чека и што пре почну за њих је боље. То је једноставно тако и ми одступити нећемо", поручио је хрватски министар. Поводом пуштања лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља на привремену слободу, Миљенић је рекао да је "грозно што Хашки трибунал није могао то суђење да доведе до краја". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 znaci mogla bi biti situacija tipa koga hrvatska pozeli od krajiskih srba srbija ce morati da ga isporuci ili mu sudi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 znaci mogla bi biti situacija tipa koga hrvatska pozeli od krajiskih srba srbija ce morati da ga isporuci ili mu sudi mogla bi... ali nece moci.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 mogla bi... ali nece moci.... kako mislis to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Pa lepo, svet je lep kada ljudi sanjaju. Da li saanja seselj o velikoj srbiji, ili hrvati o zlim srbima.. nebitno je.. sve su to prazna mstarenj i sanjarenja. Haag gubi svoj mandat i nece imati kome da tuze bez da ujedinjene nacije daju novi mandat. Sto nikakve veze sa clanstvom eu nem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Pa lepo, svet je lep kada ljudi sanjaju. Da li saanja seselj o velikoj srbiji, ili hrvati o zlim srbima.. nebitno je.. sve su to prazna mstarenj i sanjarenja. Haag gubi svoj mandat i nece imati kome da tuze bez da ujedinjene nacije daju novi mandat. Sto nikakve veze sa clanstvom eu nem. Не причају они о Хагу. Они причају о томе да ћемо морати да осудимо онога ко се нађе на њиховом списку жеља, или нас блокирају у ЕУ интеграцијама. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Не причају они о Хагу. Они причају о томе да ћемо морати да осудимо онога ко се нађе на њиховом списку жеља, или нас блокирају у ЕУ интеграцијама. Hvala im sto nas blokiraju. Ja sam ionako za neutralnost postao.. tako da ono... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Hvala im sto nas blokiraju. Ja sam ionako za neutralnost postao.. tako da ono... Није фрка, то је већ шира прича и посебна тема дал је то добро ил јок. Ал сама ова чињеница је дрљава скроз, посебно зато што су се до пре метар дана заклињали да нас никако неће блокирати нити уцењивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Svasta.Kakva senzacija.Nismo znali. -Владимир-, Dexi and Натан је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 I treba , da znaju Srbi gde im je mesto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Није фрка, то је већ шира прича и посебна тема дал је то добро ил јок. Ал сама ова чињеница је дрљава скроз, посебно зато што су се до пре метар дана заклињали да нас никако неће блокирати нити уцењивати. Mislim d su to prazne price. Kog hrvaatska sme da blokira, jer im se eto tako cefne? Nisu oni postali neka politicka vele sila... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Hrvatska ima svu moju podršku za ovo. Svaka im čast. Uvek neko drugi više misli za naše dobro od nas samih. Šta bismo mi bez Hrvatske. Ne bi smo znali kojim putem ne trebamo da idemo. zuti car је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 13, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Viva la revolución Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Inače taj čin bivšeg kapetana JNA kojeg spominje uvodni tekst,je trn u oku vukovarčanima hrvatima,pa tako i hrvatskoj,jer je moj kapetan Radić bio počasni gradjanin vukovara posle bitke gde smo učestvovali. Kapetan je kao što znate bio oslobodjen svih optužbi i kao nevin se vratio iz Haga. Toliko i oko toga ko je dobijao titulu počasnog gradjanina srpskog tada Vukovara, hrabri,sposobni,vojnički obrazovani a ne ratni zločinci,što puno govori i o Srbima iz tog grada. Ako hoće da osude i Šešelja za zločine,ja kao učesnik mogu samo da im se smejem. Šešelj osim megafona i nekolicinu "njegovom zaslugom" dobrovoljaca,koji su stavljeni pod službu JNA, nema nikakve veze sa tim gradom. Pošto znam da takva neinformisanost nije moguća čak ni Hrvatima ovo je klasičan govor mržnje i dizanje tennzija. Dakle šeško bi za ovo mogao i da opsuje komplet sve hrvate koji koriste nesrećnu ovčaru za nastavak mržnje prema srbima a ne prema istinskim zločincima tog zločina mogu slobodno to da kažem. Šešelj nema veze ni sa ovčarom ni sa vukovarom,kažem osim jedno 15 minuta provedenih gde je govorio kroz megafon. zuti car and Dexi је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 И рећи некоме да Овчара завршава на чину капетана бивше ЈНА је потпуно неприхватљиво", рекао је Миљенић у интервјуу за Хрватски радио, пренела је агенција Хина. O ovome govorim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука