Juanito Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Прво, овде се уопште не ради ни о кондуктеру ни о карти. (поновљено већ стоти пут) Друго, и да се ради о кондуктеру и о неплаћеној карти, зна се цивилизован поступак. Кондуктер обавештава возача, возач зауставља возило и не наставља да вози док дотична особа не напусти возило или не плати карту. Самим тим се ствара атмосфера притиска осталих путника на тог појединца. Ако ипак одбија и једно и друго, позива се полиција. Никакв начин покушавања да се неко физички избаци није по закону. Koliko sam ja uspio vidjet taj nije ni bio u autobusu već se spremao da u njega udje a onaj momak ga je u tome sprečavao. Ne može on a ni kondukter izbaciti iz autobusa nekog ko nije uopšte još u njemu jer taj je ispred autobusa. A otkud znaš da mu šofer nije naredio da baš tog ne pušta u autobus jer mu je prije napravio neki veliki problem a zato neće ni da ga ima tamo kao putnika? A otkud znaš šta su im sve napisali tamo u taj ugovor da moraju još osim tog brojanja putnika raditi? Ti menadžeri obožavaju u bilo kakav ugovor natrpat što više takvih raznih usputnih dužnosti i obaveza bez obzira o čemu se radi, pa taman i o studentskim brigadama a ti onda ili uzmi il ostavi ako ti se to ne svidja. Tako rade isto i sa curama, reknu im da će biti negdje servirke, konobarice a potom još moraju svaki dan ostati i po sat vremena i više i sve očistit kao čistačice, niko od njih nije baš tako darežljiv pa da im to da samo na "brojanje" i liijepe oči. Izgleda to bude dosta drugačije. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Evo kako je kod nas završila slična takva stvar, troje revizora je maltretiralo ovu lijepu gospodjicu a na kraju je došao njen baja i sredio svu tu situaciju. https://www.youtube.com/watch?v=-FI20Y9vhsk Ženská vs Revizoři Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ovako su u Sarajevu prije par godina ubili malog Denisa Mrnjavca.Jedni aktivno,drugi pasivno. Meni se desilo jednom da me uhvatio 'reva' bez karte i krenuo da nam pise kazne ,meni i drugarici,onda je neki dekica koji je iza nas sjedio krenuo da napada revizora i bukvalno mu iscupao iz ruke nase licne karte...na pitanje revizora "Sta se vi mijesate ovdje,ko ste vi ovim djevojkama?" cikica je odgovorio " To su moje koleginice." Poslije smo ga odvele na kolace. -Владимир-, Драшко and Dexi је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Frapantno je da svakim danom postaje bezbednije a i inteligentnije snimiti nego reagovati na licu mesta. Ne kažem da je trebalo da ga biju-neko smirivanje strasti i tome slično ali i toga više izgleda nema, sad je u modi ili-ili Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ne razumem ljude koji ovo gledaju i ne preduzimaju nista. Ne kazem da je trebalo neko da bije ovog kabadahiju, nije ni to nacin, ali da razdvoje i sprece nasilje to obavezno. Inace, pise u komentarima ispod klipa da je navodno deda spopadao neku trudnicu u prevozu pa da je zato ovaj besneo. Videcemo sta ce reci svedoci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Hteli ste zapad i zapadne vrednosti, eto vam ih sad . Da neko ovako tuce starog coveka za Srbe je bilo nezamislivo do skoro , kao i to da ako je nekom pomoc potrebna da niko ne reaguje . Danas su Srbi zapdnjaci , sebicni , tuku starije , ne krecu glavu na one kojima je pomoc potrebna . Evropo , spremni smo ... Dexi, Ронин and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Za šutiranje društveno-korisni rad Izvor: Večernje novosti Beograd -- Stefan Đikanović, brojač putnika u gradskom prevozu, koji je šutirao starca osuđen je na 360 sati društveno-korisnog rada, pišu Večernje novosti. Đikanović je na tramvajskoj liniji broj dva 12. novembra nasrnuo na starca Slobodana V. pokušavajući da ga izbaci. Đikanoviću je Prvo tužilaštvo na teret stavilo krivično delo nasilničko ponašanje. Zbog ovoga je bio u pritvoru 12 dana, a odbrana sa slobode omogućena mu je istog dana kad je protiv njega podnet optužni predlog. Pošto su se svi odrekli prava da ulože žalbu, presuda je postala pravosnažna. Suđenje trajalo je kratko, jer je mladić priznao delo za koje je optužen. Pred sudom je izjavio da se kaje i da mu je žao zbog svega što se dogodilo. Snimak na kome se vidi kako Đikanović nogom gura Slobodana, koji želi da uđe u tramvaj, objavljen je na "Jutjubu". Okrivljeni je tadarekao da su se putnici žalili na nesnosan miris koji se širio od Slobodana i još nekoliko skitnica koji su se vozili tramvajem. b92 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Hteli ste zapad i zapadne vrednosti, eto vam ih sad . Da neko ovako tuce starog coveka za Srbe je bilo nezamislivo do skoro , kao i to da ako je nekom pomoc potrebna da niko ne reaguje . Danas su Srbi zapdnjaci , sebicni , tuku starije , ne krecu glavu na one kojima je pomoc potrebna . Evropo , spremni smo ... Starce ne treba misfikovat, star čovjek itekako može da bude i bezobrazan, drzak, bezobziran, agresivan pa i opasan recimo ženama i drugim starcima i staricama. Sreo sam dosta i takvih staraca koji su zaslužili najprije da im neko zalijepi poštenu šamarčinu zbog svog agresivnog i bezobraznog ponašanja. Ja sam radio i kao prodavač za kasom ovdje na stanici u Pragu, imali smo otvoreno od 6-22h/365 dana u godini, inventure smo radili po noći. A tu sam se na toj stanici nagledao svakakvih ljudi, svega i svačega. http://www.ponty.cz/pont/foto.php?obr=./prodejny/velka_8.jpg Potom već s tim takvim iskustvom sam počeo radit kao socijalni radnik i opet se sve vrtilo oko te stanice ali ne više te Masarikove već te glavne u Pagu, ta je nedaleko od te Masarikove, ko je bio u Pragu zna gdje to sve. A i tamo sam stigao vidjet ono što obično vide i s čim se sreće policija i doktori po bolnicama. Od zaraženih TBC, žuticom i gnojnim ili nekakvim crnim čirevima a koji su svuda okolo hodali i raznosili sve to svuda okolo pa sve do slkoholičara, narkomana, prostitutki, prostituta i ostarjelih kriminalaca na ulici. Tim ljudima treba pomagati ali isto tako je legitimno ostale braniti od agresivnog ponašanja nekih od njih. Pa nama su takvi "poštovanja vrijedni starci" pravili nemoguće cirkuse kad su dolazili po pomoć, psovali, gurali, udarali druge pa smo ih te najjagresivnije morali skinut sa liste primalaca pomoći. No, to nije razlog nikako da tog čovjeka šuta nogama, u tom je već dobrano pretjerao, prepisknuo, što se kod nas kaže. Da ga je zadržavao samo rukama da ne udje dok se nisu zatvorila vrata, ako su postojali razlozi za to (smrad u javnom prevozu jeste razlog i po zakonu, pogotovu ako je to bilo na naredjenje vozača ili zbog tog što je već ranije opterećivao putnike), bilo bi to sve ok, dozvoljeno i legitimno. Ali nogom ga ni šutat ni odguravat ni doticat nije smio isto kao ni čupat za kosu, lomit mu ruke za ledja ili isprobavat na njemu svoje neke borilačke vještine. Kod nas se smije gurat rukama i vući za rukave, to se ne ubraja u u nedozvoljeno ponašanje kad te revizor ili kondukter umjerenom upotrebom prisile prinudjava da izadješ iz vozila ili ti brani da u njega udješ, kod nas to smije. Već sam to negdje napisao da bi sve prošlo neprimjećeno da ga je samo rukama blokirao da udje, s tim nogama je to već pretjerao. Sad je to valjda shvatio na sudu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука