Jump to content

Где се информишете на нету?

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

FB- tu gledam ko se ud'o, oženio,porodio, umro, diplomirao, zaposlio, verio, raskinuo.

mejl

weather2umbrela- kako da se obučem za pos'o

Uzbudilnik- tu saznam sve što je potrebno o zbivanjima oko sebe, gratis slušam dva debila kako lupetaju sabajle.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Reddit (razni subbrediti i to ne oni za trolovanje)

Facebook (uspeo sam ne znam ni sam kako da mi na zid iskaču normalne stvari, mislim većinom stvari iz nauke i tehologije uz slike par "drugarica")

Youtube (pratim uglavnom samo pametne stvari uglavnom poučne kanale i one vezane za League of Legends, pesme ne slušam tamo uopšte, a neku glupost kada mi drug pošalje prvo pritiskam Ctrl+Shift+N da ne bih upropastio recommended snimke sa glupostima sličnim tome)

Blic/B92 (2 puta mesečno odprilike)

Подели на овим сајтовима

Brzopotezni sajtovi su i to samo zato sto su realno najbrzi,mislim ono cujem nesto da se desilo i u 95 posto slucajeva prvo cu na njima naci vest a to su telegraf i mondo

crkva zvanicni sajt i pouke

sporCki redstarbelgrade.info

Milane ti si prvi lik koga znam makar ovako online a za koga znam da se informise na sajtu pescanika i e novina,mislim tvoja stvar,samo kazem,da ne mislis da mislim ista lose...satro.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

www.sciencedaily.com

www.scientificamerican.com

www.katalaksija.com

od ovih "usmerenih"

www.facebook.com i googleplus.com grupe..

blic, pescanik, nspm i sve to pogledam samo kada na fejsu vidim neki vredn tekst, ne pratim redovno...posebno pescanik, e novine i nsp... to su sajtovi na kojima se mogu naci i mnogo dobri tekstovi i ekstremno velike gluposti.. pa se ne trosim..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

p.s. mogli bi smo ovde da stavljamo dobre FB i Googleplus pageove i grupe, kaao i jutjub kanale koje je vredno pogledati i pratiti? Npr?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Tu čitam samo "Bilježnica Robija K" to je najjače

Изашла нова :))) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

p.s. mogli bi smo ovde da stavljamo dobre FB i Googleplus pageove i grupe, kaao i jutjub kanale koje je vredno pogledati i pratiti? Npr?

На Фезбуку махом везано за авијацију, пошто увек неко у свету прати шта се дешава и дели по тим групама.. Уређујем и водим своју, Удружење пензионисаних војних летача и падобранаца Србије, поред ње још сам У Курјацима са Ушћа и Фановима РВ, те овим "школским" Ваздухопловна војна гимназија, СВШ РВ и ПВО, Ваздухопловна војна академија и сл... То је добро за окупљање и информисање класића, договоре око виђања и сл.. Од званичних, пратим "Стрижи" и "Витезове", америчке "Плаве анђеле" и Чака Јегера, министарства одбране наше, руско, америчко и тако то :))) 

Подели на овим сајтовима

Ne pratim naše domaće novine na fejsu i sad sam u problemu, ne znam kako da živim bez tolikih informacija o seksu, kako da je nagovorim na ovo, na ono, šta voli, šta ne voli itd :D

dakle, neinformisan

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Reddit (razni subbrediti i to ne oni za trolovanje)

Facebook (uspeo sam ne znam ni sam kako da mi na zid iskaču normalne stvari, mislim većinom stvari iz nauke i tehologije uz slike par "drugarica")

Youtube (pratim uglavnom samo pametne stvari uglavnom poučne kanale i one vezane za League of Legends, pesme ne slušam tamo uopšte, a neku glupost kada mi drug pošalje prvo pritiskam Ctrl+Shift+N da ne bih upropastio recommended snimke sa glupostima sličnim tome)

Blic/B92 (2 puta mesečno odprilike)

Šta najviše gledaš na fejsu, to će ti i iskakati.

Zeznuta rabota, jer nemamo svi ista interesovanja. Ja npr najviše pratim grupe i stranice koje se bave životinjama (99%mojih pregleda), pa Retardiranu Srbiju i neke moje jeretičke satanističke feminističke grupe. Čisto sumnjam da bi se to svidelo vama, kao što bih se ja živa smorila na ono što postavite vi- na primer, Rakić bi verovatno dosta postavljao stvari iz svoje branše koju ja mogu da poštujem do neba i nazad :D i koja je divna, ali pored toga što ja to ama nikako ne razumem isto tako ne spada u moju sferu interesovanja.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...