Jump to content

Легализација канабиса?

Оцени ову тему

36 члановâ је гласало

1. 1. Јесте ли за легализацију канабиса?

Препоручена порука

Лажеш да имаш  ? :)

Хаха,немам,али ако ти је фрка,могу набавити... :D

Е народе,ту врсту занимације сам давно оставио,да не буде забуне...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

prvi puta sam na maloj maturi u 8 razredu u krajini jos cuo da je jedan od nasih vrsnjaka pripalio kanabis, svi mi od djece smo se zgozili na to, jer to je za nas bilo nezamislivo i skroz nenormalno, ali ni tad nisam vidio nit nejga da pusi nit sam vidio tu njegovu konoplju. sto se tice onih tinejderskih izlazaka, u to doba sam zivio u banjaluci, citava srednja skola i dok sam isao na faks do 2003 godine nisam vidio nikad drogu uzivo, znam da je bilo, ali bas rjetko, nisam se nikad kretao u drustvu takvih tipova jer su mi odvratni

Pitm jel si izlazio. To se srece u grdu, ne u skoli. U grdu vidis ko stvaarno pusi ko ne, kad izadju u zezanje, kad pijes sa njim... itd..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pitm jel si izlazio. To se srece u grdu, ne u skoli. U grdu vidis ko stvaarno pusi ko ne, kad izadju u zezanje, kad pijes sa njim... itd..

jesam ti pomenuo tinejderske izlaske, nisam mislio na izlaske u skolu.... 

inace danasnji klinci u tom dobu recimo u novom sadu izlaze na ulicu i u parkove nocu u manjim grupama i tamo tuku ko sta ima, svi znaju za to, ali zasto da se prekine, pa biznis je to, ali opet brate ne radi to svako, vecina ne radi

Подели на овим сајтовима

Хаха,немам,али ако ти је фрка,могу набавити... :D

Е народе,ту врсту занимације сам давно оставио,да не буде забуне...

Наравно :)

Иначе потврдио си да може марихуана да се нађе без проблема :))

Отоврићемо пивкана матори смо ми за "фине" ствари :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Оправдање, да треба легализовати марихуану, јер ће се тако елиминисати криминална структура - не стоји.

Легализовањем марихуане, и та криминална структура би ушла у легалне токове. А тај процес је такође једна врста криминала.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

inace danasnji klinci u tom dobu recimo u novom sadu izlaze na ulicu i u parkove nocu u manjim grupama i tamo tuku ko sta ima, svi znaju za to, ali zasto da se prekine, pa biznis je to, ali opet brate ne radi to svako, vecina ne rad

Дакле и т и знаш да се марихуана набавља без икаквих потешкоћа?

Подели на овим сајтовима

Оправдање, да треба легализовати марихуану, јер ће се тако елиминисати криминална структура - не стоји.

Легализовањем марихуане, и та криминална структура би ушла у легалне токове. А тај процес је такође једна врста криминала.

Па нек уђе, се ту нешто мења??

Подели на овим сајтовима

Познавајући људе који су годинама навучени на ганџу, могу рећи само једно..., никакве користи ни за њих ни за друштво од ње нема, лењи,посесивни, истриповани, мрзовољни, у бедаку, једном речју у тоталном су ауту... да ли то треба легализовати!?

Da vis tek ove sto su navuceni na alkohol... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Легализовањем марихуане, и та криминална структура би ушла у легалне токове.

Naprotiv. Imamo ziv eksperiment koji dokazuje da to nije tacno, prohibicija alkohol u americi.

Ukoliko znsh engleski poslusaj ovog kapetana policije sta ima da kaze na te teme:

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam dugogodisnji korisnik. Retko kad se desi da nemam travu kod sebe.

Do sad nisam primetio nikakve zdravstvene probleme u vezi sa tim. 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Дилери марихуане би отворили своје киоске или продавнице.

Слично су урадили дилери девиза, када су отворили мењачнице. 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Па, људи видио сам у "иноземству" гомилу клинаца који ладно (легално) "дувају" у парку, али исто тако сам чуо да када ти исти покушају добити посао у државним органима - тешко ће да га добију....

Подели на овим сајтовима

Eh, drzavni posao...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Дилери марихуане би отворили своје киоске или продавнице.

Слично су урадили дилери девиза, када су отворили мењачнице. 

Па, нормално, што да им пада за врат...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...