Jump to content

Пакост и злоба

Препоручена порука

Заиста Медо, запањујуће је и заиста позитивно, што си једно такво искуство подијелио са форумашима, мислим људи обично крију такве ствари без обзира на то што су се догодиле у "прошлом животу", увијек има неко ко те може попријеко гледати због нечег тако погрешног, и стварно цијеним што си се показао у пуном свијетлу са свим добрим и лошим, и што си своје искуство подијелио с нама, јер свако искуство може некоме да добро дође. Баш си карактер, само немој да се уобразиш.  :)

мене више није стид, мене је Бог опрао крштењем. 0202_238

уколико има неко нешто против тога, може да се обрати Њему ...

нисам чак ни укапирао зашто сам карактер  :) 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Баш сам ових дана имала неки гадан случај...

Неки бизгов ме оладио за паре,

после судара у ком сам ја била крива...

договорили смо се да решимо то без полиције.

А онда ми је претио и уцењивао ме да му купим све нове делове за југа који је

1991 годиште. Чак и нову хаубу, није хтео да се пегла стара.

Мене је то све изашло 500 евра за његова кола.

Одавно нисам имала овакво искушење за освету...

али проћи ће ме...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Баш сам ових дана имала неки гадан случај...

Неки бизгов ме оладио за паре,

после судара у ком сам ја била крива...

договорили смо се да решимо то без полиције.

А онда ми је претио и уцењивао ме да му купим све нове делове за југа који је

1991 годиште. Чак и нову хаубу, није хтео да се пегла стара.

Мене је то све изашло 500 евра за његова кола.

Одавно нисам имала овакво искушење за освету...

али проћи ће ме...

какав је то судар био?
Подели на овим сајтовима

Како скапирати људе који лажу и пакосте другима?

Никако. Знају они добро шта чине али по самој суштини - не знају шта чине. Демонолошки речено, воле да се усавршавају у назадности и да егзистирају у тами. Мене највише боли клевета. Треба да болујем за оно што јесам учинио али када треба за оно што нисам остаје бунт. Наравно, није ни сваки бунт дело сујете, него једноставно те погађа што неко не жели да има нормалан и хуман однос са тобом. Ако ти ниси дао повода, логично је да се чудиш зашто је неко кретен у односу према теби. Но, зато и не треба бити наиван. Није свака толеранција таквих - дело Божије. Зато и служи изобличавање да се такав постиди ако има савести. А ако нема, авај, ништа на силу, нужно је да се удаљиш јер ће и твоја свестлост асоцирати на таму онога ко све према тами свога темперамента види. Нажалост, а људи смо но то није оправдање, и овде на форуму има душа које више воле да се баве интригама неголи онтолошким стварима.

Подели на овим сајтовима

Заиста Медо, запањујуће је и заиста позитивно, што си једно такво искуство подијелио са форумашима, мислим људи обично крију такве ствари без обзира на то што су се догодиле у "прошлом животу", увијек има неко ко те може попријеко гледати због нечег тако погрешног, и стварно цијеним што си се показао у пуном свијетлу са свим добрим и лошим, и што си своје искуство подијелио с нама, јер свако искуство може некоме да добро дође. Баш си карактер, само немој да се уобразиш.  0110_hahaha

мене више није стид, мене је Бог опрао крштењем. 0110_hahaha

уколико има неко нешто против тога, може да се обрати Њему ...

нисам чак ни укапирао зашто сам карактер  0110_hahaha 0110_hahaha

Meda je skroman

slazem se sa Zeljkom,u pravu je.

Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

ENERGETSKI VAMPIRIZAM

Energetski ili Psihicki Vampiri su osobe koje svojim delovanjem kradu zivotnu energiju drugih ljudi, uzrokujuci time kod njih mentalne, emocionalne i fizicke poremecaje i bolesti.

Vecina ljudi druge osobe uglavnom dozivljava i tumaci prvenstveno na psiholoski nacin, pa one, koje svojim ponasanjem cine da se osecamo zadovoljnim, dozivljavamo kao "dobre",dok one koje to ne cine ili koje nas na neki nacin ugrozavaju, dozivljavamo kao "lose". Medjutim, psiholoske reakcije predstavljaju samo vidljivi deo, ili bolje receno vidljivi efekat dejstva energija nase licnosti.

Do sada se o covekovoj energiji govorilo, samo kao o uzgrednom proizvodu delovanja fizickog tela, medjutim, energije predstavljaju uzrok i na skali postanka one mu prethode - prvo nastaju energetska, pa tek na kraju fizicko telo. Zato je neophodno barem osnovno razumevanje procesa, pri kome dolazi do otimanja zivotne energije medju ljudima.

Ukoliko vam, na primer, neka osoba obeca nesto sto vam je potrebno i za cim zudite, vi automatski ka njoj usmeravate i saljete vasu misaonu i emocionalnu energiju. Sto je vasa potreba veca, to ka njoj usmeravate vecu kolicinu misaono-emocionalne energije, koju ona na energetskom (nesvesnom) nivou prihvata i veze za sebe. Ukoliko vas ta ista osoba prevari i ne ispuni dato obecanje, sami cinom shvatanja da ste prevareni, dolazi do kidanja veze s tim delom vase energije, koji je ona vec prisvojila, te njime ojacala i uvecala Licnu Moc svog Ega. Gubitkom te energije vas Ego oseca bol, cija jacina odgovara kolicini energije koja mu je tom prevarom oteta.

Ovo bi bio najednostavniji opis Nesvesnog Energetskog Vampirisanja.

Pa, sta je to sto uzrokuje ovo otimanje i kradju energije?

Ego.

S obzirom da on nema i da zbog prirode svog bica ne moze da uspostavi direktnu vezu sa energetskim Izvorom, kao sto to mozete vi, on je prinudjen da obnavlja i uvecava svoju zivotnu energiju, otimajuci je od drugih Egoa.

Rodjenjem vi automatski vec imate uspostavljenju vezu sa vasom Dusom, koja je za vas najbolji i nepresusan izvor svih zivotnih energija koje su vam potrebne. Medjutim, zivljenjem tu vezu ponekad sami prekidate, a ponekad ona biva prekinuta nastankom traume, koja se pojavljuje usled bolnih iskustava kojima ste bili izlozeni.

Sami slabite ili prekidate vezu s Dusom kada "izaberete"; neiskrenost, lukavost, laz, zavist mrznju, osvetu, ljubomoru, pohlepu...iz mnostva negativnih emocija. Njihov opseg vibracija je takav, da one predstavljaju "ometac" i "blokator" za prijem energija vase Duse i sve dok se poisto-vecujete sa svojim Egom, koji je izvor skoro svega negativnog, vi u vecoj ili manjoj meri odsecate sebe od duhovnih energija Duse.

Veza sa energijama Duse moze biti prekinuta i pojavom traume.

Jako i dugotrajno bolno iskustvo u vasoj svesti pravi neku vrstu stalnog negativnog bloka energije, koji ne dozvoljava energijama Duse da ispune vas energetski sistem. Stoga, da biste uspostavili i odrzali cistu vezu sa svojom Dusom, nije neophodno da sebi dodate nesto "spolja", da se "uzdignete" i slicno, dovoljno je samo da sebe ocistite do svih negativnih emocija i bola, od raznih sputavajucih verovanja i nametnutih programa i da prestanete da se poistovecujete sa svojim Egom.

Kako budete napredovali u tom procesu, postepeno ce doci do automatskog uspostavljanja veze sa vasom Dusom.

No, da se vratimo Energetskom Vampirizmu i Energetskim Vampirima.

U osnovi postoje dve grupe Energetskih Vampira i to:

- Nesvesni Energetski Vampiri i

- Svesni Energetski Vampiri

Kako je nemoguce opisati sve vrste Energetskih Vampira, ovom prilikom cemo predstaviti neke od najcescih tipova Nesvesnih Energetskih Vamp-ira. Ово сам узео са сајта "Заводници".

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

ENERGETSKI VAMPIRIZAM

колико текст нема везе с везом, као да га је писало оно друштов летећих јогина  :)

овим се поистовећује човек и грех. :)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' />

још је само фалило да помену и чакре и ауре и да почнем да се смејем  ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...