Jump to content

Пакост и злоба

Препоручена порука

Мислим да људи углавном нису свјесни "своје несвијести", сви гријешимо, ја прва, много непромишљених потеза сам повукла у животу, трудим се да то исправим, али не полази увијек за руком. Мени се догодило да сам скоро причала с једном особом, сасвим наивно о разговору са трећом особом (напомињем, разговор је био безазлен, и ни у ком случају није никог вријеђао). Али, ето догодило ми се да ми је та трећа особа рекла да је причала с другом и да ми се извињава. Ја онако блиједо погледам у човјека, и помислим, шта ми се извињаваш, па ниси ништа урадио. Ко зна шта се изродило из тога. Тако је тешко очувати повјерење у људе чак и кад су најмање ситнице у питању.А ми сасвим безвезе причали о прављењу избора у животу.  confused

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Medo,

Nisam mislila da ga stvarno "kamenujes",taman posla!

A kad sam rekla da si se oslobodio zla,mislila sam na pricu iz tvoje proslosti,koju si sam pomenuo i da nastavis tako ne obaziruci se na pokusaje onog zlog da te omete u tome.

Svako dobro!

Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Како скапирати људе који лажу и пакосте другима?

Нема потребе да их скапирамо... Мада се ово више односи на ове који пакосте другима....  Такве људе једноставно не видим и не чујем...  0104_cheesy

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Medo,

Nisam mislila da ga stvarno "kamenujes",taman posla!

A kad sam rekla da si se oslobodio zla,mislila sam na pricu iz tvoje proslosti,koju si sam pomenuo i da nastavis tako ne obaziruci se na pokusaje onog zlog da te omete u tome.

Svako dobro!

ма јок, нисам ни ја мислио да си то рекла, него сам хтео да кажем да то нисам изнео овде да бих неког осуђивао или да бих неког другог нагонио на то ...

што се моје наркоманије тиче, ал то је ствано изистински давно прошло време, и то толико да сам захвалан Господу Милостивом до гроба што немам никакве последице од тога и што не осећам ама баш никакву привлачност ка томе у било ком смислу.

као да ми се никад није ни десио тај период живота ...

Подели на овим сајтовима

Заиста Медо, запањујуће је и заиста позитивно, што си једно такво искуство подијелио са форумашима, мислим људи обично крију такве ствари без обзира на то што су се догодиле у "прошлом животу", увијек има неко ко те може попријеко гледати због нечег тако погрешног, и стварно цијеним што си се показао у пуном свијетлу са свим добрим и лошим, и што си своје искуство подијелио с нама, јер свако искуство може некоме да добро дође. Баш си карактер, само немој да се уобразиш.  :)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

ево и ја да поделим са вама неку пакост ...

наиме ради се о мојој прошлости и пакосним лажовима који без разлога или повода шире такво нешто.

чуо сам од заједничког пријатеља, који очигледно није упознат са мојим радом овде или мојом прошлошћу, да ме је наш заједнички пријатељ олајавао ...

и то сасвим случајно налетим на такву причу поменувши наш форум ...

рекао је да сам наркоман за кога се скупљају паре на овом форуму, а то ''зна'' као некадашњи члан овог форума.

што је још глупље, то није једина прича коју сам чуо од њега да је добио информацију о овом форуму.

чак се нисам нашао ни увређен, ни повређен, само ми је смешно и тужно да неко паразитира по односима људи и њиховим срчаним емоцијама на такав приземан начин.

ајде што сам из трена укапирао о коме се ради, пошто немамо толико заједничких пријатеља са истим именом и физичким описом, него чему све то?

није проблем што прича глупости, јер је та наркоманија већ добрих 11 година иза мене, није ни проблем што хвали форум тиме што се хришћански брине о мени као ''наркоману'', него ми није јасно та количина пакости и лажи која је потпуно беспотребна.

моје питање је ЗАШТО?

шта то покреће такву особу да такву глупу и кратконогу лаж изрекне?

Када људи шире такве приче ( мада си ти овде видим сакрио и име и пол онога ко шири причу) то не мора баш увек да буде само пакост у питању.

Често су ту још неки пропратни да тако кажем разлози.

Наиме неки сматрају да добро чине ако обзнањују неке информације или полуинформације, сматрајући да познају човека којим се баве( трачајући га) , наводно ради истине.

То је онај најглупљи сој људи , који мисле и ако убију човека да Богу службу чине.

Други пак имају некакве "узвишеније" разлоге, наиме можда сматрају овај форум конкурентским ( мада не контам на који начин шака јада православних форумаша на пар православних српских форума , може бити конкурентска тамо или вамо) па на тај начин гледају да га дискредитују.

Некима је Медо , чисто да знаш-то посао, јербо сваки форум је јавни скуп, а овде се јавни скупови уредно прате још од озне( да не ширим причу даље, само наивни могу да верују да нико не прати јавне скупове по нету) .

А опет има ту и сензационалистички настројених интернетиста.

И на крају има и оних којима је то све само игра ради убијања досаде.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...