Гости Guest Написано Новембар 8, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 sv jefrem sirijski - tumacenje cetiri evandjelja.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Огромно хвала! Да ли можда имаш у ћириличној верзији? Не волим латиницу, и теже је читам. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 8, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Огромно хвала! Да ли можда имаш у ћириличној верзији? Не волим латиницу, и теже је читам. Нажалост, имам само ово. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Хваааалааааааааа Р2Д2 8086.gif .... а и ова икона..... прелепа. Знаш ли нешто о њој ? Чини ми се да сам до сада виђала само оне где је приказан као у познијим годинама и некако у тамном тону,... а ова блиста . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Огромно хвала! Да ли можда имаш у ћириличној верзији? Не волим латиницу, и теже је читам. Heh, a ja ćirilicu teže... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Да ли можда имаш у ћириличној верзији? па кад скинеш, само конвертујеш у ћирилицу.... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 па кад скинеш, само конвертујеш у ћирилицу....Мислио и ја, али су слова покошена. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/Tumacenje_cetvorojevandjelja/Tumacenje00.htm jedino ovo sve da sacuvas na online txt editor pa pdf Олимп, nana and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 jel ovo to? http://www.prijateljboziji.com/_tumacenje-cetiri-evandjelja/4639.html Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/Tumacenje_cetvorojevandjelja/Tumacenje00.htm jedino ovo sve da sacuvas na online txt editor pa pdf Одлично брате! Хвала! Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Zasto kad sve moze da sacuva kao doc ili pdf na racunaru.Kao doc ubacujes u word i cuvas kao jedan ili vise fajlova a ako hoces pdf imas gomilu i online i offline convert-era. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука