Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Ако и нисам, саг ћу почнем. Мсм озбиљно. А што волем да певем пред измишљеном публиком! Кад` ћемо концерт да држимо? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 @@Снежана, Ау, мрка капа. Нешто ми грло зарибало. Ћек да попијем неко јаје после Божића! Kaludjerovic Sreten and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 @@Снежана, Ау, мрка капа. Нешто ми грло зарибало. Ћек да попијем неко јаје после Божића! Хајде бре Гаго, ионако држимо концерт брез публике. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Stvarno nisam pevala odavno, nesto ne ide. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Naravno da razgovaram. S vremena na vreme, priupitam sebe stosta. I dok ne dobijem pravi odgovor, ne odustajem. Na taj nacin suzbijam svoj Ego. A pevam stalno Караконџула and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 И те како...нас пар нераздвојни смо... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Obično kad se opteretim nekim mislima i kad sam u haosu. I u slučajevima kad je potrebna samomotivacija Osim toga, kod nas unutra vlada blažena tišina Драшко and pahulja је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Da, upravo sada. I to izgleda ovako: Саша од Москве, Dexi, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 O daa pričam :.mislise. Najcrnje je kad uhvatim sebe da pričam sa mojim pticama, siti se mi iscvrkućemo :170fs799081: Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Naravno upravo sam se samoispricao i odo da spavam. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Kao mala imala sam izmisljenog druga Vidoja i tako sam ja Vidoju pravila tortice i kolacice od blata, pevala mu pesmice, pricala mu svoje 'probleme' u tom periodu i tako Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Умем и да се наљутим кад ме прекину у разговору са самим собом Volim_Sina_Bozjeg, Kaludjerovic Sreten, Драгана. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Да и не сматрам се ненормалном због тога. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Oooo da, cesto mi se desi i da se ismijem sama sa sobom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Redovno. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука