Jump to content

Digitalni anđeo je sa Svete Gore???

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Данас нас јеретици и хаџије које верују у "свето тројство" уче како да узрастамо у Христу и живимо у православној вери. Еј, није свако хаџија & реномирани научник од свецког гласа.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 41
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

На википедији сам налазио доста не тачних информација. Најбоље је да питамо директно некога са Свете горе.

Још сам чуо да су филмове "Дигитални Анђео" и још један не могу да се сетим имена (неки рус је имао искуство са митарствима) делили по неким манастирима.  И ово треба проверити.

А у некој емисији где је гостовао Дејан Лучић, е па он је причао (колико треба веровати Лучићу?) како је један човек пао испред улаза у манастир (неки на Светој Гори) и није могао да устане, сав се згрчио. Касније су утврдили да је чипован. Напомена у вези господина Лучића да све тврдње које он износи треба узети са резервом.

Ja sam svojim ušima slušao Lučića gde tvrdi da je Hristos imao dete sa Marijom Magdalenom,on je jedan naj obični jeretik

Ја сам хтео то исто да кажем али у блажем облику.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

На википедији сам налазио доста не тачних информација. Најбоље је да питамо директно некога са Свете горе.

Још сам чуо да су филмове "Дигитални Анђео" и још један не могу да се сетим имена (неки рус је имао искуство са митарствима) делили по неким манастирима.  И ово треба проверити.

А у некој емисији где је гостовао Дејан Лучић, е па он је причао (колико треба веровати Лучићу?) како је један човек пао испред улаза у манастир (неки на Светој Гори) и није могао да устане, сав се згрчио. Касније су утврдили да је чипован. Напомена у вези господина Лучића да све тврдње које он износи треба узети са резервом.

Ja sam svojim ušima slušao Lučića gde tvrdi da je Hristos imao dete sa Marijom Magdalenom,on je jedan naj obični jeretik

Ништа чудно,то је та екипа људи "који знају",заједно са оним водитељем (који "проповеда" нову религију "Слободарство" и такође говори да су Христос и Марија Магдалена имали потомке,а са њима и Милан Видојевић) из оне емисије "субјекат" у којој о.Жарко,Хаџија који верује у "свето тројство" и Младен Обрадовић блате и срамоте Цркву.

Сви они деле исто или слично мишљење и из исте су "екипе" и раде заједно.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Чуо сам да је патријарх Иринеј благословио неке анти-глобалистичке књиге које су ваљда писали творци дигиталног анђела.

чуо сам и ја да су творци ДЕги-МОНА ''КАТАКОМБНА ПРОДУКЦИЈА''.  :cheesy2: :( 0202_238

смао да ми је знати како су успели да се одбране од напада ђавола преко интернета и комјпутера ...

вероватно станиолским шеширићима  :) :) :)

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

чуо сам и ја да су творци ДЕги-МОНА ''КАТАКОМБНА ПРОДУКЦИЈА''.  joooj joooj joooj

смао да ми је знати како су успели да се одбране од напада ђавола преко интернета и комјпутера ...

вероватно станиолским шеширићима  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Брате тако сам чуо,да сам видео рекао бих да сам видео!

чак се онај и обрадовао када је чуо да је патријарх постао епископ нишки!

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Још сам чуо да су филмове "Дигитални Анђео" и још један не могу да се сетим имена (неки рус је имао искуство са митарствима) делили по неким манастирима.  И ово треба проверити.

Ништа чудно,то је та екипа људи "који знају",заједно са оним водитељем (који "проповеда" нову религију "Слободарство" и такође говори да су Христос и Марија Магдалена имали потомке,а са њима и Милан Видојевић) из оне емисије "субјекат" у којој о.Жарко,Хаџија који верује у "свето тројство" и Младен Обрадовић блате и срамоте Цркву.

Па још ако сте све то гледели на антисрбској телевизији Б92 онда .......немам речи 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha joooj

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Глупост!Значи о.Жарко заједно са Дејаном Лучићем и Слободаном Живковићем ради на уништењу Цркве и о.Жарко исто верује да су Христос и Марија Магдалена имали потомке?  0202_238

Брате,немој толико да клевећеш,није лепо.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Ко, Слободан Живковић ради на уништењу Цркве, тј радио док му није забрањена емисија због расизма? Ма нееее, он је баш Црквен човек. Ево неких изјава:

GOSPODE BOŽE,ISUSE HRISTE,OPROSTI OVOJ GREŠNOJ DUŠI ZA SVE GREHE KOJE JE POČINILA U PROŠLIM ŽIVOTIMA I ZA SVE GREHE KOJE SU OVO TELO I OVA DUŠA POČINILI U OVOM ŽIVOTU. DODIRNI ME SVOJOM MILOŠĆU I POKAŽI MI BOŽIJI PUT DA BIH ISPUNIO SVOJU MISIJU U OVOM ŽIVOTU. AMIN.

ZAŠTO MISLIŠ DA SE PRAVOSLAVLJE RAZLIKUJE?

CAR JUSTINIJAN JE CARSKIM DEKRETOM ,MISLIM U V VEKU,ZABRANIO REINKARNACIJU.A TO JE PRIHVATILO PRAVOSLAVLJE.

ZAŠTO JE DUŠA GREŠNA OD TRENUTKA ROĐENJA?MISLI MALO,PRIJATELJU MOJ.

NAPRAVITE SOPSTVENU MOLITVU,ALI OBAVEZNO UBACITE OVE ELEMENTE KOJE SAM VAM DAO I VIDEĆETE,AKO JE JE MOLITVA ISKRENA I KAJANJE,KAKO ĆE ŽIVOT DA VAM SE PROMENI.

Prijatelji moji,ne budite ...smešni.

Dao sam vam savet prijateljski,možete da ga prihvatite,a ne morate.

Ništa vam neće štetiti,a imaćete koristi,jer iskrenom molitvom i pokajanjem se brišu negativni zapisi iz vaših života.

Tako se duša kristališe,jer jedino Gospod Bog prašta,a ne sveštenik.

Ko je taj Sveti Ignjatije?Ko ga je proglasio za sveca?

Dalibore,prijatelju moj,nemoj da tretiraš kao besmislicu ovo što sam rekao,jer tu je najveće greška i zabluda naše crkvene dogme:ne verovanje u reinkarnaciju.

Zato se ostavi tih kritika i praktikuj ovu ili sličnu molitvu koju sam naveo.

Jedini sam koji znam ISTINU i jedini sam koji vas ne laže.

Da vam kažem prijatelji moji,bavim se hrišćanstvom koje prelazi u SLOBODARSTVO,jer tako će se zvati nova religija.

SLOBODA JE ŽIVOT,

A SLOBODAN U ŽIVOTU JE ONAJ

KOJI VERUJE U GOSPODA BOGA I

KOJI ČINI MORALNA DOBRA.

AMIN

PRIJATELJU MOJ,TVORAC NAM JE DAO SLOBODU IZBORA I TO JE TVOJ IZBOR,KAO VERNIK NE TREBA NIKOG DA OSUĐUJEŠ,SAČEKAJ VREME ĆE DA POKAŽE KO JE U PRAVU.TREBA SVAKOG PRIHVATITI SA NJEGOVIM MIŠLJENJEM,IAKO SE RAZLIKUJE OD VAŠEG.DA SVI MISLIMO ISTO TO BI BILO JEDNOUMLJE.

PROPOVEDAĆU I NOVU VERU,KOJU ĆE PRIHVATITI VEĆINA ČOVEČANSTVA,KAO JEDINU PRAVU I ISPRAVNU,JER JE TO OD BOGA.

MISIJU IMAM I ZNAM JE,A ONA JE:DA LJUDI SAZNAJU ISTINU I SAMO ISTINU!

"Kataklizmu,koja će biti 4.aprila 2015.godine u 12h i 35' mogu mirno da sačekam čiste duše i da odem pred lice Gospoda Boga,jer moja je duša čista i spremna za Raj..."

Подели на овим сајтовима

Машо знам ко је Слободан.Али велика је глупост поистовећивати о.Жарка са њим!

Исто би било када бих рекао: "овај владика причао са Хочеваром и он је католик!"

П.С. и о.Билбија је учествовао у емисији код њега,јел и он ради на рушењу Цркве заједно са Слободаном и дејаном како искушеник каже?

Подели на овим сајтовима

Исто би било када бих рекао: "овај владика причао са Хочеваром и он је католик!"

Не раде исто али свако на свој начин покушава да науди Цркви.
Подели на овим сајтовима

Не раде исто али свако на свој начин покушава да науди Цркви.

Видиш за мене је Слободан милион пута безазленији од Папе!Чак је и Слободан завршио своју секташку каријеру,проваљен је!

Подели на овим сајтовима

Глупост!Значи о.Жарко заједно са Дејаном Лучићем и Слободаном Живковићем ради на уништењу Цркве и о.Жарко исто верује да су Христос и Марија Магдалена имали потомке?  zru

Брате,немој толико да клевећеш,није лепо.

Брате могао би да сталожено и пажљиво прочиташ шта сам написао.

О.Жарка и остале сам навео само као госте у поменутој емисији код поменутог водитеља и ништа више.

На те који раде заједно се односило на Слободана Ж.,Видојевића и остале поменуте.

Узгред једном када сам написао један коментар у вези хула и јереси које пише дотични водитељ,написао сам нешто типа :"када би знали о.Жарко и Младен код кога су гостовали у емисији..." (парафразирама сам себе),водитељ ми је написао (то јест нама пошто је било коментарисање једног статуса на ФБ),нешто (парафразирам): "када би знали колико сте смешни..." , што је по мом схватању испало... па наравно да знају моја убеђења.

Бар сам ја то тако разумео у том тренутку.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог , овако читао сам мало о свему и на страници википедије тј на страници где је описан Дигитални Анђео пише:

Ова страница је закључана од даљих измена док се садржај текста не разреши на страници за разговор.

Да бисте видели претходне верзије садржаја, кликните на картицу историја.

покушао сам да изменим и успео , и сад кажем ово је могао да измени и било који човек који чак није регистрован на википедије, јерођакон Доситеј је писао о дигиталном анђелу , и ја верујем да није направљен дигитални анђео на светој гори , јер ниједан монах који имало зна о вери то неби направио:

погледајте мало ову страницу по мени ово су прави креатори дигиталног анђела: http://www.youtube.com/user/Apostol888

они су и задњи део објавили и пропагирали његово ширење , нећу о никоме причати ништа јавно али се нажалост они крију иза свега , спремни су да објаве неке приче не кажем да нису тачне али мислим да је филм као филм плашилачког карактера филм који доводи до велике прелести , тако да и не треба торишити речи о филму и пореклу филма , СЛАВА БОГУ , свако бира своје путеве, лепше је Славити Господа него се оптерећивати овим филмом  zru СЛАВА БОГУ ,преблаги Господ наш Исус Христос је казао је да ће се појавити многи лажни пророци и учитељи: „И тада ако вам ко рече: Ево овдје је Христос; или Ено ондје, не вјерујте. Јер ће се појавити лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке и чудеса да би, ако је могуће, преварили и изабране. Али ви се чувајте; ево све сам вам казао унапред" (Мк 13, 21-23).

Свако Добро

Подели на овим сајтовима

Тако је Игрутине. Зна ли неко ко стоји иза овог Апостолског центра? да и раде са благословом?

Један је то човек. Каже да има благослов од архијереја,али неће да каже ког.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...