Иван Ивковић Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 кочијаш каже нешто коњу: хладно ноћу Меисецу (1847-1926) http://anttialanenfilmdiary.blogspot.com/2013/10/nichnyi-viznyk-night-coachman-2011.html Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 јулска жега у лифту лептир Рајна Беговић Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Буди ме песма:музика којом цвећеотвара нов дан. Славиша Крстић Иван Ивковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 на вечерњем небу поређале се гране михољско лето Ћикуреи (1856-1919) АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 цепанка за огрев ивер заједно са заосталим снегом Шаћику (1872-1913) АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 лижем сладолед постављам себи питања одговарајући на њих Рогецу (1873-1928) Драшко, АлександраВ and Zero је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 мајстори по врућини диринче кућа к'о нова Јелина, Дуња, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 дуг пут предамном по челу ме пљесну жути лист АлександраВ, Лазар Нешић, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Вреди трн и ружа и суза свака. Дуња, АлександраВ and nickelpower је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 25, 2014 Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 kad žanju kasni pirinač eto ti planinskog vetra Daikotsu (1885-1962) http://scienceprogress.org/2009/06/ag-biotech-thompson/ АлександраВ and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 predizborni plakat iz magle viri samo podignut prst Radovan Živanović АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 gledam oko sebe,nepoznata lica shvatam da ja nisam ja. ja sam sindikalni horovodja Ova pesma mi je bilo impresivna otkako sam otkrio ovu temu. Možeš li nam reći nešto više o njoj, kako je nastala, šta te inspirisalo, neki događaj, osećanje...? Jes' da nije haiku ali mi je mnogo dobra... АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 dva svica u mraku ravnomerno se kreću mačka u lovu Viktorija Džunić АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Ova pesma mi je bilo impresivna otkako sam otkrio ovu temu. Možeš li nam reći nešto više o njoj, kako je nastala, šta te inspirisalo, neki događaj, osećanje...? Jes' da nije haiku ali mi je mnogo dobra... Pesma je nastala kad je @@w.a.mozart ušo na forum preko mog kompjutera, a ja sam zaboravio da se izlogujem pre toga... Иван Ивковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 stare novine - pod šoljama hladnog čaja slika mećave Bogdanka Stojanovski АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука