Данче* Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 On 7. 5. 2014. at 12:55, Иван ПТ рече излегов надвор во мракот на планината запалив цигарче Александар Прокопиев Meni ne treba prevod Иван Ивковић, Караконџула and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Drhte repovioko komada hlebavrapci na snegu Aleksandar Nejgebaur Караконџула, Јелина, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 On 7. 5. 2014. at 13:08, Данче.Д рече Meni ne treba prevod Такође, док сам још имао фејсбук профил био сам члан једне македонске групе посвећене управо ауторском хаикуу, мислим да се звала "Хаику (ин/оут)". Иначе смо се сјајно разумјели и ником посебан превод није требао. Иначе, уживам читајући текстове на македонском језику, који солидно разумијевам, али га наравно не знам говорити једнако добро. АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ево и мог почетничког покушаја хаику поезије: Мирно тапкање Проплакали прозори Џез кишних капи javor, Караконџула, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Сјајан хаику, Радосна. Дјечија вриска сунце ломи облаке прољетни је дан. АлександраВ, Радосна, ivona and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 On 7. 5. 2014. at 14:10, Караконџула рече Такође, док сам још имао фејсбук профил био сам члан једне македонске групе посвећене управо ауторском хаикуу, мислим да се звала "Хаику (ин/оут)". Иначе смо се сјајно разумјели и ником посебан превод није требао. Иначе, уживам читајући текстове на македонском језику, који солидно разумијевам, али га наравно не знам говорити једнако добро. У то име.. Надвор нема снег Има само смрзнати Човечки срца. Јелина, АлександраВ, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 змија на сунцу, њена је кућа под мојом кућом http://bioweb.uwlax.edu/bio203/s2009/houk_step/ Караконџула, javor, ivona and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 данас обувам трећи пар чарапа ~ пролећни ветар Данче*, АлександраВ, ivona and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 испод стрехе ласте чаврљају мачки је то високо Дуња, ivona, Давор73 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 ветар испробава моју кошуљу на жици Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 On 9. 5. 2014. at 8:16, Никола Поповић рече Možda znate da sam ja i pisac haiku poezije. I da - ja sam i ponosna i zadovoljna što su neke od mojih haiku odabrane da budu uključene u antologiju haikua. Ali nema šanse da bih ih napisala da sam pokušavala da ih pišem za editore te antologije. Ne bih ni znala koji su im standardi. Kada pišem, ja pišem za sebe. Kada osetim da haiku odjekuje u meni - kada mi se dopadne ono što vidim na papiru ispred sebe - onda sam napisala dobar haiku. Bez obzira šta drugi misle, to je ono što se meni sviđa. Пун погодак! :good2: "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 гурамо напред све даље и даље - плаве планине Сантока Танеда АлександраВ, ivona and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 На стаблу липеМесец усеца срцепрве љубави. Боривоје Вукомановић ivona and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 После љубавиПокривач пада на подПразна постеља. Нена Радуловић АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 небо од кише не видим му почетак не видим му крај ivona, Adelaida, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука