anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Није ме срамота, кад неко гледа, лизати са прстију... чоколадне мрве.. мене су учили да се чоколада не баца prst ka dole 0102_laugh smej.gif smej.gif 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Buđenje u kasno jutro zlatasti odsjaj neumornog sunca peče mi kožu i lice dok zagledana kroz prozor posmatram prolaznike života... U meni umire nada pokušavam da se setim žutog trenutka sreće misli mi blude ka nebeskim prostranstvima pitam se kamo hoda moja duša... (ovo sam sad na brzinu napisala greengrin) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Buđenje u kasno jutro zlatasti odsjaj neumornog sunca peče mi kožu i lice dok zagledana kroz prozor posmatram prolaznike života... U meni umire nada pokušavam da se setim žutog trenutka sreće misli mi blude ka nebeskim prostranstvima pitam se kamo hoda moja duša... (ovo sam sad na brzinu napisala greengrin) super je sanja,jos samo da je haiku 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Trenutak, ta kratka sen, delić života, delić nas... puca poput mehura i odlazi u nepovrat... O, kad bi tren mogao postati večnost! U životima našim neko je ispisao pečate na dlanu, neko je otpevao himnu naše sudbine i kao reka što teče, bacio je u nepovrat... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Buđenje u kasno jutro zlatasti odsjaj neumornog sunca peče mi kožu i lice dok zagledana kroz prozor posmatram prolaznike života... U meni umire nada pokušavam da se setim žutog trenutka sreće misli mi blude ka nebeskim prostranstvima pitam se kamo hoda moja duša... (ovo sam sad na brzinu napisala greengrin) super je sanja,jos samo da je haiku 0102_laugh polako, sad će i haiku, morala sam da se raspišem 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Trenutak, ta kratka sen, delić života, delić nas... puca poput mehura i odlazi u nepovrat... O, kad bi tren mogao postati večnost! U životima našim neko je ispisao pečate na dlanu, neko je otpevao himnu naše sudbine i kao reka što teče, bacio je u nepovrat... greengrin ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Šta? Je l' ovo valja? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Zvuk kojim si me probudio bio je poput rike snažnog lava strašan a opet nežan u isti mah iz mog sna iz mojih lutanja iz mojih iluzija probudio si me da smelo koračam Zemljom kao boginja pobede. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Šta? Je l' ovo valja? 0102_laugh valja,ne sekiraj ti nista,nisam ti ja neki esteta greengrin ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Jesen je, gitara plače huk dalekih vetrova zvoni nad bespućem sokovi života venu samoća, neumoljiva samoća... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Ljuštura bode peščanu obalu šum glasnog talasa dopire iz dubina tiho oslušni, možda i saznaš tajnu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 a na krovu... crep Иван Ивковић and Дуња је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Земља добује по чамовини, Они добро знају посао, није им први пут. Искусан говорник се тихо накашљава док се печење од жеге топи док не цвет пчела слеће куса се панаија, Бог да му душу прости, говоре неки непознати људи Да л им је веровати? Но, нема друге. Одох и ја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 gledam oko sebe,nepoznata lica shvatam da ja nisam ja. ja sam sindikalni horovodja Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 niščeta u meni...peni https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука