Иван Ивковић Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 пролећна киша, :msn_stormy: девојчица учимачку да плеше (Кобајаши Иса) DankaM, АлександраВ, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 пролећна киша, :msn_stormy: девојчица учи мачку да плеше (Кобајаши Иса) :4869: Иван Ивковић and Дуња је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 ... А баш сам хтео да поставим неку прикладну сличицу. Хвала за помоћ! DankaM је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 А баш сам хтео да поставим неку прикладну сличицу. Хвала за помоћ! Ovaj haiku je vapio za slikom Stvarno je sladak... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Nisam ni znao da postoji i tema za haiku - imam i ja neka svoja haiku pisanija : Daleko sunceobasjava poljane ,konji kasaju . ------ Lisje treperivjetar donosi kišusivilo vlada. ------- Rijeka tečedok ptice su visoko ,tako visoko . ------- Pod naletimasnažnih sunčevih zrakasnijeg se topi . ------ Hrast iza kuće jetako veličanstven kadga prekrije inje . ------ Eto, toliko od mene za sada! RYLAH, АлександраВ, Agaton Vuzman and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Setila sam se ove malene Караконџула, АлександраВ, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 шта ли једе та мачка под трешњом гле! умива се DankaM, Дуња, Давор73 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 шта ли једе та мачка под трешњом гле! умива се http://www.japan-guide.com/blog/g/sakura10_100401_tokyo_15.jpg Рада., Дуња and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Z'inspiraciju onaj momenat kad sakura opadne... i maca...i maslačak Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 ноћ пуна звезда тањир с рибљим костима на земљи извор Дуња, DankaM and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 ноћ пуна звезда тањир с рибљим костима на земљи извор Ovo je odmaukala mačka ovog tipa RYLAH and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Смрзнутим језером Пливају лешине. Градски водовод. Караконџула, Дуња, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 јесењи дан стално ми се чини овде сам био П. Пламенов АлександраВ, DankaM and Дуња је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 храбри свитац! осветљава руке хватача... (М. Асореј - Аргентина) http://ivyh.cz/impossible-to-catch-a-firefly/ Дуња, АлександраВ and Давор73 је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 debela svinja trci livadom, vece polako pada! Никола Поповић, Agaton Vuzman, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука