Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ma ja ne znam, ako su Srbo toliko dobar i moroljubiv narod koji kolektivno razislja, ko li nam onda sedi po zatvorima? Srbi sigurno nisu jer Srbin ni mrava ne bi zgazio... ипак се не зезаш Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ma zabole me uvo ko je u hagu a ko treba da bude u hagu. zanima me sta cu da jedem sutra i hocu li da se upustam u taj mazohizam da dete osudim na domace obrazovanje i uslove zivota ili cu da ga odvedem negde gde ljudi i nisu tolko maloumni... hocu da se zajebavam po planinama i morima i da me boli uvo ko je na vlasti i gde su i sta rade siptari ili hrvati ili muslimani... Mi trenutno nemamo nikakvu buducnost a vi ste se s nekrofilicarskom strascu dovatili proslosti i ne popustate... Kog bre vise zabole uvo? Ljudi su umorni od tog vaseg huskaskog nacionalizma... ВИЛМА and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ma zabole me uvo ko je u hagu a ko treba da bude u hagu. zanima me sta cu da jedem sutra i hocu li da se upustam u taj mazohizam da dete osudim na domace obrazovanje i uslove zivota ili cu da ga odvedem negde gde ljudi i nisu tolko maloumni... hocu da se zajebavam po planinama i morima i da me boli uvo ko je na vlasti i gde su i sta rade siptari ili hrvati ili muslimani... Mi trenutno nemamo nikakvu buducnost a vi ste se s nekrofilicarskom strascu dovatili proslosti i ne popustate... Kog bre vise zabole uvo? Ljudi su umorni od tog vaseg huskaskog nacionalizma... Pa ko te tera? Fino sutra poranis pa na planinu ...pa sa planine direkt na more ...uzivancija .. Sta se smaras sa nama po forumu ... A ako ti ne valja ni Srbija pali na zapad, vize ne trebaju, a imaju i PalPay a ne kao Srbija ... I bog da te vidi, dobro i tebi dobro i nama ... feeble and Goku је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Иако нисам имао намјеру да оживљавам ову тему, јер колико видим служи искључиво свађи међу форумашима, морао сам још ово да кажем: Негдје на самом почетку поставио сам питање на које, чини ми се, нисам добио одговор Позабавио бих се и другом ствари, уколико можеш рећи нешто о томе: културом сјећања. Како Хрвати памте своје жртве? Јесу ли мјеста страдања обиљежена, постоје ли записана имена жртава и како потомци гледају на то? Да ли се односе немарно као Срби према својим стратиштима или има разлике? У вези са тим, ево како би изгледао покушај очувања живог сјећања: http://www.sozeb.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1008&Itemid=48 Чини ми се, међутим да се Хрвати сјећају својих жртава (већином) ширењем мржње према Србима:http://www.magacin.org/2014/11/01/antisrpski-letak-u-belom-manastiru-poziva-na-segregaciju-i-progon-srba/ Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ova tema je odavno izgubila smisao, em je poceta kao ocigledna provokacija, a na koju ste svi lepo i ladno naseli. Kljuc. feeble, Volim_Sina_Bozjeg, Дејан-Марковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука