Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Знам ја што људи мисле Хвала Ma nisi mi odgovorila za tu kafu... da imam ja neku vajdu od tog bratstva... kafu sa sestrom... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ma nisi mi odgovorila za tu kafu... da imam ja neku vajdu od tog bratstva... kafu sa sestrom... Normalno daa ne moze da ocekuju kad je nisu argumentovli. meni kad nesto argumentujes kvalitetno i dokzes mi da nism u pravu ja promenim stav... Al eto znimljivo nacionalisti nikako da mi nesto izargumentuju.... i daa mi promene stav... ja ispisk 20300 postova i niko u tih 20300 postova nije uspeo da me ubedi u te ncionalisticke price... a u neke druge price su uspeli... zamisli. Кад будем дошла у Србију ( а не планирам ) размислићу ,буразеру Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Кад будем дошла у Србију ( а не планирам ) размислићу ,буразеру ee to je vec neki argument! a ako ja odem tamo, da posetim bratski narod? :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 ee to je vec neki argument! a ako ja odem tamo, da posetim bratski narod? :P Ајде! 100% ћеш променити свој погрешан став Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ајде! 100% ћеш променити свој погрешан став To se zove utemeljena argumentacija, to cenim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ja o ekonomiji znam podosta. Uvek mogu da vodim ekonomske price. Ovako letimicno prelistavajuci teme stekao sam utisak da mislis da o svemu znam podosta Izvoli onda, ja ne znam, a ti ako znas iznesi cifre. Koliko je zaradila Amerika, koliko Japan, kolika je bila izvozna cena tih Tojota itd. Slobodno opisi kako bi trebalo da izgleda odnos izmedju nas i Rusije da zadovolji kriterijume bratskih odnosa kakve je mati Amerika uspostavila jos pre vise od pola veka Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ovako letimicno prelistavajuci teme stekao sam utisak da mislis da o svemu znam podosta O naukm uglavnom.... Naravno ne na nivou naucnika ali sm poprilichno pismen i upucen u te stvari. Izvoli onda, ja ne znam, a ti ako znas iznesi cifre. Koliko je zaradila Amerika, koliko Japan, kolika je bila izvozna cena tih Tojota itd. Slobodno opisi kako bi trebalo da izgleda odnos izmedju nas i Rusije da zadovolji kriterijume bratskih odnosa kakve je mati Amerika uspostavila jos pre vise od pola veka Za cifre, daj skjap ili pp popricacemo...im tu dost da se isprica.... prvenstveno da bi se razumelo kako ekonomij funkcionise, posto to dost ljudi u ovoj zemlji slabo kapira... zbog 50 godin komunizmaa, koji su urnisali znanje o slobodnotrzisnoj ekonomiji svojim marksisticko socijalistickim propagandama. a sto se tice brtskih odnosa, ne moze brte nijedan narod da zadovolji kriterijume bratskih odnosa... meni je to prosto iraacionlno... saraadnici, partneri, na odredjenim poljima ... to su prvilni izrazi... a te price brtski odnosi to su z mene obichne politicke retorike... kada kzem d nam rusi nisu "brca" narvno da time ne argumentujem da su nam neprijatelji ili da su nm neki druge drzve blizi saraadnici od njih trenutno... Rusi su naam trenutno sto se spoljne politike tice medju naajblizim saaradnicimaa. Ali sto se ekonomija tice.... tu su bome i Evropa i Amerika malo blize od Rusa... Nadam se da sada imas malo bolji uvid u moj stav. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Veliki sam ja, hoces na kafu? Bratsku. Opa, klizeći start Mlaćko, a? :-D Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Sta su to rusi nekom dali... za dzabe... nemoj da se zanosimo. Nisu ni ruski predsednici idioti pa da dele stvari za dzabe za "bratsku ljubav" to su price za malu decu A nismo ni idioti da ne znamo da bratska ljubav nisu pokloni ... Ljubav je ljubav a trgovina se odvija i medju bracom ... I nisu manje braca zato sto trguju .. kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ko se bre zauzimao za tebe bez ikakvog licnog interesa... cu tu nemoj da si naivan... Evo tvoj brat ako ga imas moze se zauzeti za tebe bez licnog interesa... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 pisu pismom kao mi, govore jeziukom jako slicnim kao mi, pravoslavni su kao mi E pa vidiš, recimo mog pradedu su iskasapili Bugari i odveli njegovu ženu i dete u logor u Bugarsku u 1. svetskom ratu. Pravoslavni su kao i mi, govore sličnim jezikom kao mi. Raspitaj se i pročitaj malo šta su radili u južnoj i istočnoj Srbiji od 1915-1918. A što se tiče jezika, mi i Hrvati govorimo potpuno istim jezikom, pa nešto se to ne poteže kao argument o bliskosti (barem kolko vidim na ovih par tema koje su aktivne zadnjih dana). Tako da su ti kriterijumi malo problematični u najmanju ruku... Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 To se zove utemeljena argumentacija, to cenim. rekla je da ce da te bije, a ima ruke ko svarcneger, ja sam joj obecao da cu da te drzim , ako ne vjerujes pitaj je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 E pa vidiš, recimo mog pradedu su iskasapili Bugari i odveli njegovu ženu i dete u logor u Bugarsku u 1. svetskom ratu. Pravoslavni su kao i mi, govore sličnim jezikom kao mi. Raspitaj se i pročitaj malo šta su radili u južnoj i istočnoj Srbiji od 1915-1918. A što se tiče jezika, mi i Hrvati govorimo potpuno istim jezikom, pa nešto se to ne poteže kao argument o bliskosti (barem kolko vidim na ovih par tema koje su aktivne zadnjih dana). Tako da su ti kriterijumi malo problematični u najmanju ruku... sa hrvatima smo mi blizi neg sto ti sanjas.... bugari cak nisu ni slaveni i bugare ne mozemo nazivati bratski narod nikako, mozemo biti braca po pravoslavlju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 rekla je da ce da te bije, a ima ruke ko svarcneger, ja sam joj obecao da cu da te drzim , ako ne vjerujes pitaj je ne znam sta da kazem, sem hvala sto mislite da sam tolika junacina da trebaju dva coveka da me savladaju.. dobro ste me procenili gabaritna ruskinja i kordunac.. za jednog moravca..... moze i neki rus da se ubaci pa da bude ferka oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 bugari cak nisu ni slaveni i bugare ne mozemo nazivati bratski narod nikako, mozemo biti braca po pravoslavlju Sto onda braca Rusi u Srpsko-Bugarskim ratovima stadose na stranu Bugara? Jel oni braca po babinoj liniji a mi sa rusima po dedinoj? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука