Jump to content

Za koga ste glasali ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шешељ је преко својих удбаша хтео да отрује принца Александра у једном ресторану на Ибарској магистрали,па када је то принц дознао и одбио да ту ручава,овај му је поручио да се "ус*ао"

По доласку у Србију принц љуби тле своје отаџбине у којој му је 46 година било забрањено да крочи. Шешељ каже да престолонаследник "пасе траву".

Наиме,Шешељ је "четнички војвода" иако га је анатемисао и проклео човек који му је ту титулу и дао-војвода Момчило Ђујић. Уопште ми није јасно да је неко четник а није монархиста.

Али оставимо Шешељеве политичке марифетлуке и секташке изјаве за неке друге подфоруме.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Одговори 59
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ма Шеле и Вуја су језуити, или бар верне слуге!  0202_238 bleh 0110_hahaha

Понекад ми је Чеда већи патриЈота!  0110_hahaha :) :)

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Ja sam za kralja..... ali pravog srpskog kralja, ne za ovog sto ne zna srpski... 0104_cheesy

А где наћи таквог ? 0110_hahaha

Емилијане брате то ти је једна поштапалица коју је лансирао Шеки , јербо шеки мишљаше да ће он постати краљ , па му стога сметао конкурент , мислим једини могући престолонаследник.

Е сад на жалост истина је да овај наш престолонаследник ( који не уме да каже :"НАше славне претке", него извали "прекете" и "претеке" и на крају "пртеке" ) не дивани баш најбоље српски, али то смо ми Срби сами криви а не он.

Мислим крив је и он мало, али ми више, јер ми смо викали да нећемо краља и да нам не треба краљ и шта ће човек он је тада био дете , а његовим родитељима МИ нисмо дозвољавали да се врати у Србистан, а он одрасто сос енглези , нормално је да му је енглески матерњи, ал ето ипак он зна и српски, други чланови разних династија православних народа у дијаспори не знају ни реч свог матерњег језика, а овај наш ипак разуме и дивани по нашки.

Јес да га је нако гадно слушати, ал се бар разумемо.

Него ја бих баш њега ставио за краља.

Мислим шта је бољи Тадић од њега?

Овај манекен, онај манекен, данас ти је инако код нас власт само манекенство.

Фасада за неку реалну власт.

Зато мислим да је дошло време да вратимо монархију.

И то баш нашег "прекете" Караџорџевича , а што да јок.

Таман кад се наша марионетска васт успостави ко монархистичка и то владара коме је матерњи енглески , чик да онда видим амере да нам нешто приговоре како немамо везе са англосаксонцима и њиовом традицијом демокрације, а код нас на влас енглез, мисим брате , нек само зуцну.

Е онда у међувремену ће наравно Руси да оћерају ове демократе и друге фашистичке ревизионисте и довешћеду своје људе да нам поставе неку проруску власт, ал ми јок , ми ћемо већ тада имати монархију и рећићемо Русима да ми не дамо краља ни за живу главу.

Наравно Руси ће инсистирати да краљ кад већ зна енглески мора да зна и руски , па ће ту бити мало повуци потегни, али решићемо ми то , способни смо ми за разне реформе и преокрете државничке.

Тако ћемо ми имати владара полиглоту , свецких размера, са православном круном на глави, а у глави ће да му буде оно што му се каже, та ни овоме брез круне није другачије...

Е па неслажем се са тобом Жељко нисмо му ми бранили да се врати у Отаџбину већ они " црвени краљеви" који су му насилно одузели сва права и имовину заједно са подгузним мувама у Србији који су се увлачили највећем злотвору и безбожнику Брозу.Веруј ми ја имам скоро 50 година и познајем људе који су потајно се надали повратку Краља и надали се да ће неко имати м.да да смакне злотвора са власти .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Е мој брате , и мој ђед се отајно надао , ал није прстом мрдно, није смео да писне ништа о повратку краља и да је учињена неправда, него је још толерисао и баби да прича комунистичке форе о томе како је краљ био лопурда...

Ма , јесу нас поклали признајем да су нас утепали поштено, али брате оно што је остало мање више није смело ни да писне, није брате бивало више јунака, ето о томе се ради, а нема их ни сад(или их има у промилима)...

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...