Ulični Muzičar Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 ... BAŠ ME INTERESUJE ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ја сам у средњој кренуо да учим гитару, акустичну. И купио сам једну. И кренуло је добро. Научио акорде али.... некако, немам смисла за метрику, за ритам.... антислухиста сам, такође.....ево, овде ми је та класична гитара.... и знам да пуно тога лежи у вежбању.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Гитара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Учила у основној, приватно, да свирам акустичну гитару. Добро је ишло, али је профа био мало мрачан а и терао ме да понављам такт 2 сата, па сам одустала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Свирам доста иструмената: Бубањ (мој омиљени), перкусије, гитару, бас, фрулу, блок-флауту... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Све врсте гитара, помало бубњеве, имам неки бенд највише смо свирали ајрон мејден, компонујем у слободно време имам чедрдесетак својих песама само музика без текстова све су аранжиране за више инструмената, у миди формату их чувам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Evo ko zna БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Meni u sobi smontiran Yamaha Oak Custom , pa mi je to antistres terapija... Naravno, nije moj, bratov je... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Имао сам велику жељу да научим да свирам саксофон,али ништа од тга. п.с. Ништа не знам да свирам 0110_hahaha "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Имао сам велику жељу да научим да свирам саксофон,али ништа од тга. п.с. Ништа не знам да свирам Не знам ни ја да свирам, али зато одлично лупам по бубњевима! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ја сам био набавио неку фрулу не баш квалитетну и почео да учим.Касније када је тебало да пређем на бољу нисам имао пара у том тренутку а после ме прошла воља за тим 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Evo ko zna http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WVcZjTf_dAo "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Violinu... ucila u muzickoj, a sad malo obnavljam gradivo.... i ucim gitaru... U muzickoj sam svirala i harmoniku, ali vise je ne sviram 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ако је неко расположен за куповину Fender Stratocaster-a, USA производње, нек ми се јави, почетна цена 1000 е ... 0104_cheesyИх одмах би да неком прода гитару... Па нису ово огласи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука