Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Значи обичај гурања главе у песак... Струја звана Ној Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ne... noj je iznad nas..... mi idemo dublje... kao u onom filmu... jezgro Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ????? ?????? ?????? ????? ? ?????... ?????? ????? ??? 1317_womens ??????? ??? ?? ???????? ?? ?????????????????, ?????? ?? ?? ???????. ?????? ?? ???? ?? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ????? ?????? ?????? ????? ? ?????... ?????? ????? ??? confused ??????? ??? ?? ???????? ?? ?????????????????, ?????? ?? ?? ???????. ?????? ?? ???? ?? ???????? ?? Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Mišljajušči jego Noje izbavil jesi Gospodi jego zabil glavu u zemlju jesi bil njemu...jako glagolja istinu sercem svojim pod zemljom jest,udivlJajetsja forum žizni rječ utesje,pokazal jesi kako glavu guracje vo zemlje...aliluja.... confused 8084.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 možda ima i neka greška confused ali poenta je tu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ФОРУМ днес.... 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 па шта те спречава? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 чудо како људи посматрају друге људе мислећи да је што раде за вјеки вјеков, а не тренутна слабост, лош дан, лоша деценија ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 Svakako,pa, mole se za nas, izlozeni su,mozda,i vecim iskusenjima nego mi, odgovornost njihova je ogromna,a i sami su,samo,ljudi sa svojim slabostima -kao i mi. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ???? ???? ???? ?????????? ????? ???? ??????? ?? ?? ??? ???? ?? ????? ??????, ? ?? ???????? ???????, ??? ???, ???? ???????? ... to nije i ne može biti opravdanje ovde govorimo o pozivu i prizivu sveštenika a ne o li?nosti mada jedno bez drugog teško ide neko re?e da ?e zbog "loših" sveštenika neki ljudi odustati od crkve, ne i od vere tužno, ali nadasve istinito "udaljih se od sveštenika koji od mirjana zahtevaju ono što sami ne ?ine" napisa davno Halil Džubran Poziv je ono što je i osoba... mi smo narod koji voli da generalizuje, u svakoj struci i u svakom segmentu života, ne samo u veri na kraju krajeva, ja, ne idem u crkvu zbog sveštenika nego zbog sebe i Boga ali ima parohije u koje rado idem zbog sveštenika razlika je jasna, nadam se Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 лазарице, лоша деценија је мала фора из филма, наравно да није изговор, поготово не мени, нити коме и другом треба да буде, ту се слажемо .. зато и написах .. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 znam medo, samo sam iznela svoje mišljenje svi imaju pravo na loš dan, na brige, ali jednu stvar sam davno naučila, sve svoje brige i probleme ostavljam pred vratima Klinike, kada krenem kući, ponovo uzimam svoj tovar i nosim ga Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Не треба заборавити, када је у питању процена конкретних свештеника од стране верника, да исте често могу бити нетачне. Зато свештенике као служитеље Божијег олтара треба поштовати, а са конкретним проценама бити опрезан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 naravno, zato u prvom odgovoru i napisah - kao sveštenika DA, kao poziv, kao ono što predstavlja a što se tiče procene ljudi - ništa nije onako kao što na prvi pogled izgleda Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука