Jump to content

Света тајна свештенства

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

????? ?????? ?????? ????? ? ?????...

?????? ????? ???

confused

??????? ??? ?? ???????? ?? ?????????????????, ?????? ?? ?? ???????.

?????? ?? ???? ?? ????????

:drugarstvo:

??

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

Mišljajušči jego Noje izbavil jesi Gospodi jego zabil glavu u zemlju jesi bil njemu...jako glagolja istinu sercem svojim pod zemljom jest,udivlJajetsja forum žizni rječ utesje,pokazal jesi kako glavu guracje vo zemlje...aliluja.... :drugarstvo: confused 8084.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

чудо како људи посматрају друге људе мислећи да је што раде за вјеки вјеков, а не тренутна слабост, лош дан, лоша деценија ...

Подели на овим сајтовима

Svakako,pa, mole se za nas, izlozeni su,mozda,i vecim iskusenjima nego mi, odgovornost njihova je ogromna,a i sami su,samo,ljudi sa svojim slabostima -kao i mi.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

???? ???? ???? ?????????? ????? ???? ??????? ?? ?? ??? ???? ?? ????? ??????, ? ?? ???????? ???????, ??? ???, ???? ???????? ...

to nije i ne može biti opravdanje

ovde govorimo o pozivu i prizivu sveštenika a ne o li?nosti

mada jedno bez drugog teško ide

neko re?e da ?e zbog "loših" sveštenika neki ljudi odustati od crkve, ne i od vere

tužno, ali nadasve istinito

"udaljih se od sveštenika koji od mirjana zahtevaju ono što sami ne ?ine" napisa davno Halil Džubran

Poziv je ono što je i osoba...

mi smo narod koji voli da generalizuje, u svakoj struci i u svakom segmentu života, ne samo u veri

na kraju krajeva, ja, ne idem u crkvu zbog sveštenika nego zbog sebe i Boga

ali ima parohije u koje rado idem zbog sveštenika

razlika je jasna, nadam se :)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

лазарице, лоша деценија је мала фора из филма, наравно да није изговор, поготово не мени, нити коме и другом треба да буде, ту се слажемо ..

зато и написах ..

Подели на овим сајтовима

znam medo, samo sam iznela svoje mišljenje

svi imaju pravo na loš dan, na brige, ali jednu stvar sam davno naučila, sve svoje brige i probleme ostavljam pred vratima Klinike, kada krenem kući, ponovo uzimam svoj tovar i nosim ga

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не треба заборавити, када је у питању процена конкретних свештеника од стране верника, да исте често могу бити нетачне. Зато свештенике као служитеље Божијег олтара треба поштовати, а са конкретним проценама бити опрезан.

Подели на овим сајтовима

naravno, zato u prvom odgovoru i napisah - kao sveštenika DA, kao poziv, kao ono što predstavlja

a što se tiče procene ljudi - ništa nije onako kao što na prvi pogled izgleda :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...