Лазар Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Боже сачувај 0202_238 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Boze im pomozi. Guzva je nastala u crkvi koja je pripadala Novo-Gracanickoj Eparhiji u S. Americi i sada pripada Eparhiji Kanadskoj pa shodno tome se pominje Episkop Kanadski Georgije. U tome je problem jer ovaj covek sto je tako vikao nema vise vlast i ne moze on i njemu slicni da upravljaju. To se desava kad ljudi umisle da su oni veci i od samog Boga. 0202_238 klapklap My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ааауууууууууууу колико ово није нормално !!!!! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif 0110_hahaha 0110_hahaha bu 0110_hahaha 0110_hahaha stani 0110_hahaha какве су ово зле ђије овде на злоделу да се прекида Литургија!!! већ су ноге кренуле да ми се одузимају на саму помисао да проспу свето причешће ... рекао бих каубојштина, али ови су у канадској епархији ... очигледно ово није приви и једини пут да се ово десило, чим су наместили камеру и направили целу ову намештаљку ... погледао сам и клипове везане за овај и сад ми је прилично јасно која је ово екипа и о чему се ради. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 40 godina su bili državni neprijatelji..nepoželjni , nepodobni za bilo šta sem za porugu, prezir, psovke,podcenjivanje...krišom krštavali, krišom rezali slavski kolač, krišom držali opela...njihovoj deci se rugali, podmetali ismevali...prisluškuvali telefone...popadijama u lonac virili..nepoželjni svuda..na roditeljskom sastanku..u autobusu...na ulici..vrebali im greške...svaki postipak stavljali pod lupu..okoreli komunisti su postili na Veliki Petak ali sveštenici..oni su sigurno jeli meso...jer oni su krivi Danas..preobućeni i presvučeni komunisti kojima je forma draža od suštine..koji žele da promene svet ali ne znaju da prvo moraju da promene sebe..isto to rade samo drugačije..podlije..pod pokrićem vere...danas ih nazivaju jereticima...novatorcima...opet im vire u lonce...špijuniraju ih...kradu privatne fotografije i njima mašu kao dokazima..opet poruga..opet neprijatelji Narodu nikada ugoditi Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 молим без идеализације а с друге стране, мора се мало вежбати и прогон ок је снисхођење, ал је богоугодништво боље ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ????? ??? ???????????? 0202_238 ? ? ????? ??????, ???? ?? ???? ??????? ? ?????? 0202_238 ?? ?? ??????????, ?? ?? ?????????????? ???? ... jednom sam isto vidjela video kad su neki se svadjali to negdje u srbiji bilo ,zamislila sam Boze kakobi izgledalo da su svi skupa u jednom momentu usutali i samo da se cuje pjesma iz njih sviju skupa tebi Boze ,mozdabi bili oslobedjeni u tom momentu svake svadje, ovde mi stvarno mada nikad neplacem suze posle ita misao se u meni otvori kakobi lijepo bilo da su svi poceli molitve mjesto svadje gdjesu se sabrali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 -Ако ли попадија не ради? Обоје се натоварили Цркви да их издржава. :cheesy2: https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Шта мислите о овоме,поштујемо ли довољно свог dada (како друштво у целини тако и појединац)? Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 На почетку сам мислила да су свештеници сви редом дивни, предивни, анђели. Онда ми се десило болно атерирање неколико пута, док нисам схватила да сам била у заблуди. Данас поштујем свештенички чин, а свештенике, по заслузи. Мада немам обичај да се распитујем какав је ко, како ко живи и сл, све зависи од његовог односа према мени. Унапред немам никакво мишљење ни о коме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Начелно се слажем са Тобом, Машо. Међутим, да ли би могла да мало појасниш како то да се поштује свештени чин, а не и сама, конкретна личност? Говорим у контексту да вбез личности свештеника, не би постојао ни сам чин? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 А зар смемо да не поштујемо? Одакле онда исходи наш духовни живот, из идолопоклонства? Свештеник се мора поштовати, и ако се прави располућивање на личност и чин, онда је то погубно, како за верника, тако и за свештеника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ?? ??????? ??? ??????? ?? ?? ?????????? ??? ????? ?????, ????????, ??????. ???? ?? ?? ?????? ????? ????????? ???????? ????, ??? ????? ???????? ?? ??? ???? ? ???????. ????? ???????? ??????????? ???, ? ??????????, ?? ???????. ???? ????? ?????? ?? ?? ?????????? ????? ?? ??, ???? ?? ???? ? ??, ??? ?????? ?? ??????? ?????? ????? ????. ??????? ????? ??????? ??????? ?? ? ????. I sveštenici su ljudi tako da greše, ali treba imati u vidu da su oni naši u?itelji i utešitelji, da se trude koliko god mogu da pou?e narod i njihov zadatak pred Bogom i ljudima zaista nije nimalo lak. Ne treba, Mašo, nikoga osu?ivati, znaš i sama šta Biblija govori o tome... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 И Сања, позвана си да одговориш на постављено питање, а не да се бавиш мојим односом према томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ?? ??????? ??? ??????? ?? ?? ?????????? ??? ????? ?????, ????????, ??????. ???? ?? ?? ?????? ????? ????????? ???????? ????, ??? ????? ???????? ?? ??? ???? ? ???????. ????? ???????? ??????????? ???, ? ??????????, ?? ???????. ???? ????? ?????? ?? ?? ?????????? ????? ?? ??, ???? ?? ???? ? ??, ??? ?????? ?? ??????? ?????? ????? ????. ??????? ????? ??????? ??????? ?? ? ????. I sveštenici su ljudi tako da greše, ali treba imati u vidu da su oni naši u?itelji i utešitelji, da se trude koliko god mogu da pou?e narod i njihov zadatak pred Bogom i ljudima zaista nije nimalo lak. Ne treba, Mašo, nikoga osu?ivati, znaš i sama šta Biblija govori o tome... 0110_hahaha ?? ????????, ???????????.? ?? ?? ???? ???????? ???? ?? ?????? ???? ????, ?? ???. ?ak i ako se neki sveštenik ogrešio kad si ti u pitanju, o njegovom delu ne treba da sudiš ti jer ?e mu suditi Bog. Sve treba prepustiti Bogu, a mi ljudi da se uzdamo u Njega i molimo ga da nam pomogne. Jov je rekao "Bože, izneo sam pred Tebe parbu moju!" Tako i mi sve treba da iznesemo u molitvi Bogu i osloniti se na Njega da nosi naše breme...i da nam da snagu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ? ????, ??????? ?? ?? ????????? ?? ?????????? ??????, ? ?? ?? ?? ????? ????? ??????? ????? ????. U redu, ne?u više ništa da napišem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука