Рада. Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 http://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html Download Wireless Network Watcher with full install/uninstall support (wnetwatcher_setup.exe) Kako izgleda program: JESSY, feeble, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Dobra stvar, hvala! Kaludjerovic Sreten and Рада. је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Dobra stvar, hvala! Naravno da je dobra, ja prije par dana skinuo ovaj programčić i imao sam šta vidjet, čitav sprat na mene napisan, na moj wi-fi, tamo bilo dvadesetak mašina, jedna komšinica, pa druga komšinica, pa jedan što radi u pošti ko šofer, itd. itd. svi na mojem spratu. A ja se čudim što mi nešto sporo vuče ... http://www.whoisonmywifi.com/ Ova verzija što sam gje ja skinuo je besplatna samo prvih 30 dana, free try - poslije se plati. Poslije tu odstranim a nainstalujem ovu Free: ta je valjda besplatna za stalno, neka okresana: http://www.whoisonmywifi.com/pricing2/ Piše No Online Acces, pa ne razumijem kako radi onda kad nije online, uvidimo: http://www.whoisonmywifi.com/download/download-complete/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Ja sam kod mene stavio ime mreže HAARP. I niko se više ne kači... feeble, verum est in beer, Vecana and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Ne razumem,ali nema veze. Da li zaista postoji program koji moze da vam kaze ko vam gleda fb profil ? P.z. Znam ja ko mi krade net. I ko mi je unistio komp . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Šta će mi program, vidim ga svaki dan kad ide negde. Рада., Kaludjerovic Sreten, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 mene ne moze niko da krade internet. ja sam preko usb modema porodicni od 2,45 evra telenor klik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Лозинка може да се промени... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Бежична мрежа нуди практичан приступ интернету без потребе за физичком мрежом.На пример , можемо користити ви-фи рутер за повезивање лаптопа који садрже бежичну картицу са ви-фи мрежом. Такође можемо блокирати друге кориснике да приступе нашој мрежи, ви-фи – лозинком или блокирањем одређених рачунара. Када се повежемо бежично (ви-фи) рутер шаље рутер име – или SSID – сваких неколико секунди рачунару у бежичном опсегу. Ово омогућава „страним“ рачунарима и другим уређајима (као што су мобилни телефони) повезивање на њега. Заузврат, смањује пропустни опсег за нас. Можео да деактивирамо приступ подешавањем бежичних рутера и изаберемо опцију „дисаблед“ – функцију. Такође можемо да променимо SSID. Када је бежична веза активирана на рачунару, можемо аутоматски да покушамо да се повежемо на било коју мрежу у домету. Можемо закључати рачунар од повезивања избором жељене ви-фи везе. Да би завршили процес, потребан је приступ Control Panel-у рачунара, иде се на " Wireless Network Properties и уклоне се мреже на које се не жели повезати. Криптујемо нашу конекцију...можемо блокирати друге да се повежу шифрованом лозинком. Ако желимо криптовану везу, подешавамо безбедносна подешавања рутера и енабле везу под називом WPA -2 , WPA2 Personal или WPA2 Enterprise. Мора се имати шифрована лозинка при руци за приступ својој мрежи на сваком рачунару којим желимо да се повежемо на мрежу. Блокирамо одређени рачунар...ако знате MAC ( media access control) адресу корисника, можемо унети у рачунар и блокирати му приступ личној ви – фи вези. Могу се изабрати и дозволити само одређене MAC адресе. Приступ рутеру бежичне мреће MAC - подешавања да активирамо или деактивирамо филтер и изаберемо између „дозволи само“ или „избегавај“ подешавања. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 А де ја да видим коме крадем интернет? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 За кориснике GNU/Linux-а и Mac OS X-а: SoftPerfect WiFi Guard. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Mom drugaru su gluposti i trojanci zagušili procesor do iznemoglosti i potpuno usporili kompjuter, mislio je da mu komšija krade internet i da je to uzrok njegovih problema. Tako da " ne svedočite lažno na svog bližnjeg " već ako sumnjate da krade, prvo proverite Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 to se meni desavalo kad sam imao adsl al sa ovim sporacem nemam problema zna da me iznenadi dobrim radom Натан and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Лозинка може да се промени... Lozinka može da se promeni ali onda dođu detetu drugari, zakače se na wifi i posle podele novu lozinku po zgradi. Ovako možeš da blokiraš komšiji MAC adresu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука