Jump to content

Kako da vidite ko vam krade internet :)

Оцени ову тему

Рада.

Препоручена порука

Dobra stvar, hvala! :)

Naravno da je dobra, ja prije par dana skinuo ovaj programčić i imao sam šta vidjet, čitav sprat na mene napisan, na moj wi-fi, tamo bilo dvadesetak mašina, jedna komšinica, pa druga komšinica, pa jedan što radi u pošti ko šofer, itd. itd. svi na mojem spratu. A ja se čudim što mi nešto sporo vuče ...

:D

http://www.whoisonmywifi.com/

Ova verzija što sam gje ja skinuo je besplatna

samo prvih 30 dana, free try - poslije se plati.

Poslije tu odstranim a nainstalujem ovu Free:

ta je valjda besplatna za stalno, neka okresana:

http://www.whoisonmywifi.com/pricing2/

Piše No Online Acces, pa ne razumijem

kako radi onda kad nije online, uvidimo:

http://www.whoisonmywifi.com/download/download-complete/

Подели на овим сајтовима

Ja sam kod mene stavio ime mreže HAARP. I niko se više ne kači...

Подели на овим сајтовима

Бежична мрежа нуди практичан приступ интернету без потребе за физичком мрежом.На пример , можемо користити ви-фи рутер за повезивање лаптопа који садрже бежичну картицу са ви-фи мрежом. Такође можемо блокирати друге кориснике да приступе нашој мрежи, ви-фи – лозинком или блокирањем одређених рачунара.

Када се повежемо бежично (ви-фи) рутер шаље рутер име – или SSID – сваких неколико секунди рачунару у бежичном опсегу. Ово омогућава „страним“ рачунарима и другим уређајима (као што су мобилни телефони) повезивање  на њега. Заузврат, смањује  пропустни опсег за нас. Можео да деактивирамо приступ подешавањем бежичних рутера и изаберемо опцију „дисаблед“ – функцију. Такође можемо да променимо SSID. Када је бежична веза активирана на рачунару, можемо аутоматски да покушамо да се повежемо на било коју мрежу  у домету. Можемо закључати рачунар од повезивања избором жељене ви-фи везе. Да би завршили процес, потребан је приступ Control Panel-у рачунара, иде се на " Wireless Network Properties и уклоне се мреже на које се не жели повезати.

Криптујемо нашу  конекцију...можемо блокирати друге да се повежу шифрованом лозинком. Ако желимо криптовану везу, подешавамо безбедносна подешавања рутера и енабле везу под називом WPA -2 ,  WPA2 Personal  или  WPA2 Enterprise. Мора се имати шифрована лозинка при руци за приступ својој мрежи на сваком рачунару којим желимо да се повежемо на мрежу.

Блокирамо одређени рачунар...ако знате MAC ( media access control) адресу корисника, можемо унети у рачунар и блокирати му приступ личној ви – фи вези. Могу се изабрати и дозволити само одређене MAC адресе. Приступ рутеру бежичне мреће MAC -  подешавања да активирамо или деактивирамо филтер и изаберемо између „дозволи само“ или „избегавај“ подешавања.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Mom drugaru su gluposti i trojanci zagušili procesor do iznemoglosti i potpuno usporili kompjuter, mislio je da mu komšija krade internet i da je to uzrok njegovih problema. Tako da " ne svedočite lažno na svog bližnjeg " već ako sumnjate da krade, prvo proverite ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...