Danijela Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 mngo sam brza 0442_feel ja sam na standu u sredi i cetvrtak. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mzoran Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Zelje, preporuke, ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Можда ове књиге. Увек су актуелне .. smej.gif Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Kad je sajam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Цитат Можда ове књиге. Увек су актуелне .. eheeeej :o http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gU29pE8CHHg 1406_love 1406_love 1406_love mazenje leteti :o :o :o mazenje leteti ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mzoran Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Цитат Kad je sajam?Mislim da je od 25 - 30 Oktobra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Mene interesuje koliko izađe komplet Dobrotoljublja - otprilike? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 У Хиландарској задужбини ти је најјефтиније. Отприлике свих 5 књига око 2.500 дин, а можда и мање ( више сигурно није) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Постоји ли нека књига за учење византијског појања? И за учење гласова... са нотама и објашњењима... и свим што је потребно за учење? "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Има: Водич за појце кроз савремену неумску нотацију; аутор Никола Попмихајлов. А постоји и ово. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Цитат Има: Водич за појце кроз савремену неумску нотацију; аутор Никола Попмихајлов. А постоји и ово. Забележено :group111: А за ово друго... хух.. требало би ме упутити у значење знакова изнад слова... јесу ли то попут неких нота за византију или... ? 0409_feel "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Најбоље је да ти неко ко се разуме све лепо објасни in vivo, ако ли не - ту ти је књижица. Остало је слух, глас и веЏбање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Базираћу се на књижици за почетак... А има и овде неких снимљених песама за учење... Да ли постоји још неки приручник? Одакле уопште уче византијско појање на теолошком? Волела бих да се мало помучим око тога, да пробам барем... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Аутор Водича је предавач византијског појања на ПБФ-у. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Цитат Аутор Водича је предавач византијског појања на ПБФ-у. Радосна! :cheesy: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука