Гост Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 Ne videh na vreme poruku...steta. U to vreme sam napustila sajam 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Надам се да сте били задовољни данас... Мени је било прелепо са братијом! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 такође! идемо опет али 5. новембра: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2459.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Иначе, видели смо и причали на Сајму са Александром Павићем Мирољубом Петровићем и Бранимиром Нешићем( Двери српске) http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/srbija/licnosti/nesic_branimir/Nesic_01_t_275817492.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 U Domu sindikata u Beogradu otvoren Vaskrsnji sajam knjiga na kome svoje proizvode izlaze i Svetojelisavetinski manastir iz Minska. Pored nesto knjiga na CSL u manastirskom izdanju, u ponudi su i izdanja iz edicije "Ochev dom"(nekadasnji "Obraz svetachki"), kao i ostale stvari koje se mogu pronaci na sajmu, pocevsi od brojanica, pa sve do izuzetnog "Patrijarsijskog" tamnjana. Sajam traje do 03.aprila, od 09-20h. Dodjite da se vidimo (ja pomazem na standu sestrinstva iz Minska :smiley:) "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 U Domu sindikata u Beogradu otvoren Vaskrsnji sajam knjiga na kome svoje proizvode izlaze i Svetojelisavetinski manastir iz Minska. Pored nesto knjiga na CSL u manastirskom izdanju, u ponudi su i izdanja iz edicije "Ochev dom"(nekadasnji "Obraz svetachki"), kao i ostale stvari koje se mogu pronaci na sajmu, pocevsi od brojanica, pa sve do izuzetnog "Patrijarsijskog" tamnjana. Sajam traje do 03.aprila, od 09-20h. Dodjite da se vidimo (ja pomazem na standu sestrinstva iz Minska :smiley:) Чим примим плату.....ето ме.... :cheesy2: :cheesy2: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 mozes i ranije, uopste nije skupo. mniogi su danas rekli da je mnogo jeftinije nego u ruskom prodavnicama u BGD-u. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 mozes i ranije, uopste nije skupo. mniogi su danas rekli da je mnogo jeftinije nego u ruskom prodavnicama u BGD-u. Свугде је јефтиније него у ''Рубљову''... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 U Domu sindikata u Beogradu otvoren Vaskrsnji sajam knjiga na kome svoje proizvode izlaze i Svetojelisavetinski manastir iz Minska. Pored nesto knjiga na CSL u manastirskom izdanju, u ponudi su i izdanja iz edicije "Ochev dom"(nekadasnji "Obraz svetachki"), kao i ostale stvari koje se mogu pronaci na sajmu, pocevsi od brojanica, pa sve do izuzetnog "Patrijarsijskog" tamnjana. Sajam traje do 03.aprila, od 09-20h. Dodjite da se vidimo (ja pomazem na standu sestrinstva iz Minska :smiley:) Hvala Danijela na informaciji, doci cemo ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Кад је сајам отворен? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Ако треба некоме нека информација око поједине књиге нека каже, пошто сам из БГ-а неће ми бити тешко да скокнем и проверима да ли је има и колико кошта. Шаљите на ПП шта Вас интересује. Поздрав свима. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Кад је сајам отворен? otvoren je 3.aprila i bice otvoren do Uskrsa. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Кад је сајам отворен? otvoren je 3.aprila i bice otvoren do Uskrsa. Mало ми је не јасно , Да ли ће сајам бити отворен 3. априла или је већ отворен? :cheesy2: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 pardon mart ne april :cheesy2: (predugacak radni dan) "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 pardon mart ne april crvenilo (predugacak radni dan) Дешава се свима :smiley: А ако Бог да ето мене сутра на сајму. 319.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука