Jump to content

Путин у Београду

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Upravo je Putin uslišio javnu molbu našeg Vuleta da izvozimo NAŠ Fijat u Rusiju.

Malo je Vučić izgledao bedno danas kada je javno to neposredno tražio(molio) od Putina, kao Tito kada je čistio perut sa ramena Čerčila onomad, ali isplatilo se.

Jos samo kad bi biznis radio na molbe..

Подели на овим сајтовима

Upravo je Putin uslišio javnu molbu našeg Vuleta da izvozimo NAŠ Fijat u Rusiju.

Malo je Vučić izgledao bedno danas kada je javno to neposredno tražio(molio) od Putina, kao Tito kada je čistio perut sa ramena Čerčila onomad, ali isplatilo se.

Ne znam to za perut ... daj neku fotku ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Дал је овај што најављује реко..

поштоване даме и господо, Другарице и ДРУГОВИ 

:.mislise.  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :)) 

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Jeсте joooj ја се избечила, очи ми ко сарме :unbelieveble:  

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Било је више лупетања нарочито кад је наш президент почео говорити ( Владимире ПутинУ... и сл). Врхунац је ипак био кад му је поново уручио орден.

Гледам Путина а он стисо вилицу, ћути јуначки, знам да му ни онај прошли орден није опростио...која будала саветује Тому да ми је знати, а и онај текст који је читао нисам му нако писао, лепо сам му подвукао да нагласи како ми који смо истог порекла  и који смо исто име носили до средине средњег века, а он чита како нас је запад звао једнако у средњем веку...јој!

Ал добро емоције,  и одушевљење које је Тома показао су заиста српске и домаћинске.

А онда је наступио ОН.

Хладан, оштрог погледа, отреситог и наглашеног готово математички прецизног говора. Нако северњачки ко прави Шваба, пардон, Рус.

Утом утихнуше Срби из публике, све тише наставише са скандирањем "Путине Србине" као да им је тог момента постало јасно да се то некако не уклапа.

Срећом на време се заврши ова говоранција, да је дуже потрајало бојим се да би васцело српство напрасно изгубило веру у Путина.

Подели на овим сајтовима

Иначе ја као уважени коментатор са ЖРУ форума, морам још да нагласим да је ово велики и значајан дан за Србију, јер смо макар на овај начин Путинпарадом и Путинданом показали западу колико нас боле баш за њихово туторство и укопацију и да смо дрчни чак и кад никаквог основа за то немамо чак и кад смо потучени до ногу.

Уједно ово је значајно и за самог Путина који има прилику да буде део церемоније једне јевропске државе у сред санкција које је Јевропа увела Русији и пре свега њему лично уз инат.

Драго ми је да је Путин пристао на овако једно српско инаћење, мислим да му је савршено јасно да овде ништа друго није по среди, нити ми реално смемо од запада ишта друго и учинити а и ово како сам очекивао и шта су нам радили протекла два месеца, добро је прошло.

Подели на овим сајтовима

Киша..

Да чим је Путин престао говорити поче киша.

Ал видиш да ни она не сме у пуном јеку да запљусне параду, све се мерачи да звекне па кад угледа Путина пусти коју кап па устукне.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...