Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Занимљиво је да је приоритет ухапсити тог Микића, а онај Богданов и даље слободно шета... Brate sve ti opraštam i praštaj mi. Možeš misliti od svih na stadionu hapsi se čovek sa desetogodišnjim sinom. Bravo Vučiću. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Brate sve ti opraštam i praštaj mi. Možeš misliti od svih na stadionu hapsi se čovek sa desetogodišnjim sinom. Bravo Vučiću. Nemoj se sekirati za njega, pogledaj najbolji odgovor na temi. Vucic ce ga licno osloboditi da dokaze da nije diktator. nana and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Igor je moj brat od strica.Hteo sam da izbegnem biografiju. Опрости брате,надам се разумећеш, мене Игор не занима као твој брат....то је тако споредно у овој ствари. Покушала сам да нађем негде вест да је, као што кажеш и као што ти заиста и верујем , приведен, пуштен и сутрадан ухапшен. Нигде не нађох ништа осим ове вести. додато - Možeš misliti od svih na stadionu hapsi se čovek sa desetogodišnjim sinom. Bravo Vučiću В.С.Б. :.....poniženje srbije na utakmici je jasna poruka,da se u našoj zemlji može uterati i atomska bomba. Јежим се и душа се стреса јер је ово наша/моја реалност. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Igor je bio na mestu.poniženje srbije na utakmici je jasna poruka,da se u našoj zemlji može uterati i atomska bomba. Ko je odgovoran,što je probudio Igora Mikića da opet kaže kako nam je vlast nesposobna,da nas odbrani od Albanije i albanaca? Igor nije imao dilemu i nije tražio svećom odgovornu osobu,već se je vodio rečju premiera kako će lično snositi odgovornost za ovu vladu koju je izabrao. Ponižena srbija je nakraju uhapsila jednog srbina koji zna šta znači albanska poruka i njegovog desetogodišnjeg sina. Ko je kriv za opasnost koju nas izlaže ova vlada? Recite mi a ja ću Igora zamoliti da se lepše i tačnije izražava. nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Опрости брате,надам се разумећеш, мене Игор не занима као твој брат....то је тако споредно у овој ствари. Покушала сам да нађем негде вест да је, као што кажеш и као што ти заиста и верујем , приведен, пуштен и сутрадан ухапшен. Нигде не нађох ништа осим ове вести. sačekaćemo malo... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Опрости брате,надам се разумећеш, мене Игор не занима као твој брат....то је тако споредно у овој ствари. Покушала сам да нађем негде вест да је, као што кажеш и као што ти заиста и верујем , приведен, пуштен и сутрадан ухапшен. Нигде не нађох ништа осим ове вести. Da znaš kako mi je teško da dobijem tačnu informaciju...(telefonima) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 E sad čovek sam i nije namerno ali postoji mogućnost da nije uhapšen već ponovo priveden na razgovor. Ja sam od rodbine čuo izraz uhapšen. Sve ovo pišem kako se ne bi ponovilo opet da neka organizovana grupa deluje sinhronizovano i protiv premiera. Igor nema veze sa tim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Министре Стефановићу, како су се Албанци и по црквама пентрали као спајдермени? Детаљи Објављено 16 октобар 2014 Погодака: 40 ЗАР ЦЕНА ПЛАЋЕНА РАЧКОМ, МАРКАЛАМА, СРЕБРЕНИЦОМ, КОСОВОМ, КРАЈИНАМА...НИЈЕ БИЛА ДОВОЉНО ВИСОКА... У ИНЦИДЕНТИМА у вези са фудбалском утакмицом репрезентација Србије и Албаније нема одговорнијих од највиших функционера безбедносних структура државе и највишег политичког руководства. За једног таквог, најперспективнијег кандидата за одговорне, највећи проблем у целокупној ствари било је то што је неки навијач вулгарно вређао премијера и што остатак света није пао ничице клањајући се и осуђујући такав чин. То га највише тишти. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Зв. саопштење МУП-а : Министарство унутрашњих послова у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, предузима предистражне радње, у циљу идентификације особа које су учествовале у пуштању летелице-дрона са заставом „велике Албаније“ на фудбалској утакмици репрезентација Србије и Албаније.Досадашњим радом утврђено је да је заставу отео албански фудбалер на терену, а пронађена је код делегата утакмице. Полиција има одређена сазнања у вези са локацијом са које је пуштен дрон, али у интересу даље истраге нисмо у могућности да саопштимо више детаља. Напомињемо да је пре, за време и по завршетку утакмице у службене просторије доведено укупно 15 лица од чега 14 пунолетних и једно малолетно. Против осам особа поднете су прекршајне пријаве, а за 11 особа биће достављен извештај надлежном тужилаштву на даље поступање. Такође, у току је идентификација особа које су неовлашћено ушле на фудбалски терен. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ko je odgo Зв. саопштење МУП-а : Министарство унутрашњих послова у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, предузима предистражне радње, у циљу идентификације особа које су учествовале у пуштању летелице-дрона са заставом „велике Албаније“ на фудбалској утакмици репрезентација Србије и Албаније.Досадашњим радом утврђено је да је заставу отео албански фудбалер на терену, а пронађена је код делегата утакмице. Полиција има одређена сазнања у вези са локацијом са које је пуштен дрон, али у интересу даље истраге нисмо у могућности да саопштимо више детаља. Напомињемо да је пре, за време и по завршетку утакмице у службене просторије доведено укупно 15 лица од чега 14 пунолетних и једно малолетно. Против осам особа поднете су прекршајне пријаве, а за 11 особа биће достављен извештај надлежном тужилаштву на даље поступање. Такође, у току је идентификација особа које су неовлашћено ушле на фудбалски терен. eto toliko,treba opraštati psovke,sve dok niko ne dokazuje da su izazvane poniženjem i opasnošću (u koju nas je neko doveo) Eto možda da tužioc i to doda. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Krivični postupak protiv Mikića! Bravo vlado,bravo. Bravo Vučiću. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Зашто се Игор Микић покајао? Пише на Куриру: Mikić je izjavio i da je uvek u prilici da nabavi karte za fudbalske utakmice. On je, između ostalog, rekao da se iskreno kaje zbog incidenta koji je počinio. Пренето са теме "Безбедност премијера Србије": Igoru je prekipelo jer tačno zna kakve su provokacije albanaca i čemu vode,svaka provokacija je vodila zločinu i nije mogao da veruje da usred Beograda kojeg je izabrao za svoj grad pošto su ga isterali sa Kosova i Metohije doživljava ponovo one koji su nam ubili babu i dedu,starce koji su se jedva kretali a nisu hteli da napuste svoje ognjište,posle ulaska Italijanskih vojnika. Ta provokacija je naterala mog brata da izrazi revolt,budući da je prvi čovek vlade r.Srbije rekao kako je lično odgovoran za rad svoje vlade i za rad svojih ministra po meni je zaslužio prekor ali ne i na način koji je Igor u afektu učinio. Naravno da su karte za vip ložu mogli da dobiju jedan nikad ne osudjivan otac i jedan desetogodišnji sin. Toliko.. stojim iza svake svoje reči. Значи више не верује да је то била провокација албанаца? Како реагују људи што се "искрено покајао", а који су га подржали у "инциденту", ако има таквих? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Зашто се Игор Микић покајао? Пише на Куриру: Mikić je izjavio i da je uvek u prilici da nabavi karte za fudbalske utakmice. On je, između ostalog, rekao da se iskreno kaje zbog incidenta koji je počinio. Пренето са теме "Безбедност премијера Србије": Значи више не верује да је то била провокација албанаца? Како реагују људи што се "искрено покајао", а који су га подржали у "инциденту", ако има таквих? Pa nema takvih tanja,jedini koji je bio sa njim je njegov desetogodišnji sin. I nije se pokajao zbog stava nego zato što je zloupotrebio kamere. Možeš misliti kako mu je adrenalin poludeo kad je ugledao veliko albansku mapu sred terena. Ovo je bila reakcija običnog gradjana Srbije a to i najmanje odgovara javnosti željna političkih privatnih i kriminalnih sukoba. Ovo je bio revolt pojedinca. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Premier je jasno i nedvosmisleno rekao kako će dozvoliti da ga opsuju oni koje naziva svoj narod.Izgleda da se Igor baš ne uklapa on je zaista samo narod. Možeš misliti razočarenje prvog čoveka policije koji je uhapsio nekog koji nema ama baš nikakve veze sa organizovanim "slaganjem ili neslaganjem" sa prvim čovekom vlade. Bem ga pomisli čovek i krene krivični postupak.... Baš sluša Vučićeve reči da pojedinci i ako malo opsuju nisu za krivično gonjenje. Vučić baš "oprašta" ! Prava Hrišćanska osobina. Igor Mikić je delovao u afektu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Inače savetovaću Igoru da pita SNS šta treba kazati pa će kazati Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука