Дејан Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Dron, koji je sinoć "uleteo" na stadion JNA usred meča Srbija-Albanija noseći zastavu "Velike Albanije", po prvim informacijama poleteo je sa kupole crkve Svetog Arhangela Gavrila, a u crkvi nezvanično tvrde da se počinilac ove provokacije na kupolu popeo preko gromobrana i konpcem koji je bio zakačen za krst na centralnoj kupoli! Starešina hrama Ilija Šmigić Iako se ustručava da ponudi objašnjenje sinoćnjeg incidenta, starešina hrama Ilija Šmigić, objasnio je za "Blic" kako je došlo do postavljanja drona. - Neko se verovatno popeo preko gromobrana, na kojem postoje stepenice, a onda je kanopcem pričvršćenim za krst na kupoli stigao do vrha. Kanap smo zatekli jutros kako visi sa krsta. Crkkva se zaključava oko 19 sati, i to sigurno nije postavljeno na kupolu do tada. Nemamo ni osvetljenje, ni video nadzor, iako smo to nekoliko puta zahtevali - kaže Šmigić, koji dodaje da inventar crkve ipak nije oštećen. Odavde je poleteo dron Protojerej Šmigić veruje da ovakav poduhvat nije mogao biti isplaniran i obavljen za jedan dan, već veruje da je akcija planirana nedeljama unazad. Inače, za upravljanje dronom optužen je Olsi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, koji je sinoć bio i priveden u VIP loži stadiona Partizana, ali je naknadno pušten je na slobodu. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/502775/Svestenik-Provokator-koji-je-POSTAVIO-DRON-popeo-se-na-crkvu-konopcem-zakacenim-za-krst Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Па зашто би се пео конопцем? У питању је летелица... Како је слетела на стадион, тако ју је неко вероватно и поставио, "прелетевши" ју на врх храма... зеленизуб, Volim_Sina_Bozjeg and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Oво су правила у држави која је чланица ЕУ па што би било другачије у Србији ако је хоће у ЕУ? Правила за дрон лет Regler for droneflyvning Удаљеност од урбаног центра и главног јавног пута мора бити најмање 150 м. Лет мора да се обави на начин којим живот и имовина нису угрожени, и да се окружењу нанесе што мање неугодности. Висина лета не сме да прелази 100 м изнад тла. Густо насељена подручја, укључујући подручја насељених кампингом, као и области у којима се окупио велики број људи на отвореном, не семју се надлетати. Удаљеност до траке / траке на јавном аеродрому, како је приказано на премјеру картице 25 или 1:50.000 мора бити најмање 5 км. Удаљеност до траке / траке на војном аеродрому као што је приказано на премјеру картице 25 или 1: 50.000 мора бити најмање 8 км. http://ing.dk/artikel/ulovlig-droneflyvning-udloeser-politianmeldelse-til-dr-169638 Дејан-Марковић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Kao da je bitno kako je postavljena,odnosno na koji nacin.Bitno je da siptari pokazali da mogu da urade u sred Beograda sta hoce,evo citam malopre i navijaci Turskog Besiktasa 23 oktobra najavljuju razvijanje Albanske zastave u Beogradu.Ovo su vec ozbiljne provokacije,il dapace probni baloni da se vidi ozbiljnost Beograda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ово горе се не односи на војне трутове. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Sve ovo što se desilo može da se okrene nama u korist. Драшко, Пг, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Oво су правила у држави која је чланица ЕУ па што би било другачије у Србији ако је хоће у ЕУ? Правила за дрон лет Regler for droneflyvning Удаљеност од урбаног центра и главног јавног пута мора бити најмање 150 м. Лет мора да се обави на начин којим живот и имовина нису угрожени, и да се окружењу нанесе што мање неугодности. Висина лета не сме да прелази 100 м изнад тла. Густо насељена подручја, укључујући подручја насељених кампингом, као и области у којима се окупио велики број људи на отвореном, не семју се надлетати. Удаљеност до траке / траке на јавном аеродрому, како је приказано на премјеру картице 25 или 1:50.000 мора бити најмање 5 км. Удаљеност до траке / траке на војном аеродрому као што је приказано на премјеру картице 25 или 1: 50.000 мора бити најмање 8 км. http://ing.dk/artikel/ulovlig-droneflyvning-udloeser-politianmeldelse-til-dr-169638 Dopada mi se ... Treba malo obrazovati ljude po Srbiji i upoznavati sa regulativom u seedjenim drzavama ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Па зашто би се пео конопцем? У питању је летелица... Како је слетела на стадион, тако ју је неко вероватно и поставио, "прелетевши" ју на врх храма... moguće da je zbog dometa, obzirom da je iz lože navodio letelicu, verovatno je morala biti na odredjenoj visini kako bi primila signal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Dopada mi se ... Treba malo obrazovati ljude po Srbiji i upoznavati sa regulativom u seedjenim drzavama ... Да, господин амбасадор Мајкл Кирби у својој матици вероватно има исти закон. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Па зашто би се пео конопцем? У питању је летелица... Како је слетела на стадион, тако ју је неко вероватно и поставио, "прелетевши" ју на врх храма...Имењаче имаш у оној теми линк до изјаве свештеника коју је дао за црквени радио у којој описује како је видео човека на врху куполе храма како пушта 'еликоптер, и после како је сишао и побегао жандармерији... Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Имењаче имаш у оној теми линк до изјаве свештеника коју је дао за црквени радио у којој описује како је видео човека на врху куполе храма како пушта 'еликоптер, и после како је сишао и побегао жандармерији... Неистина! Не каже да је видео човека на врху куполе храма, каже прво "како истрага слути"... видео је да жандармерија јури некога... https://www.pouke.org/forum/topic/36330-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%98%D0%B5%D1%84%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5/page-15 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ко има уши да чује нека чује: http://www.slovoljubve.com/vesti/svestenik-jovan-babic-o-velikoalbanskoj-provokaciji-u-humskoj-prastajmo-ne-zaboravljajmo Ко има уста да лаје... Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ко има уши да чује нека чује: http://www.slovoljubve.com/vesti/svestenik-jovan-babic-o-velikoalbanskoj-provokaciji-u-humskoj-prastajmo-ne-zaboravljajmo Ко има уста да лаје... Да, баш тако! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Некад човек мора цртати! Супруга моја и ја благословом нашег патријарха станујемо у парохијском дому храма светог архангела гаврила тако да смо били не могу рећи баш очевици али смо били присутни овај овим немилим догађајима. Наиме негде око пола десет пажњу нам је заокупио јуриш јединице наше жандармерије на порту нашег храма. С обзиром да је ноћ била топла били су нам отворени прозори широм пришао сам до прозора и видео да жандармерија јури некога по дворишту наше цркве. Сад нама то да објасним нашим верницима и није толико необично зато што када су дерби између црвене звезде и партизана на партизановом стадиону то се дешава значи да група навијача једних и других из два табора супростављена тражи заклон од полиције у порти храма и онда полиција улази у порту за њима. Мислио сам да се и сада ради о томе тако да смо више онако информативно погледали шта се дешава ту њихову акцију међутим на жалост у том тренутку је КАКО ИСТРАГА СЛУТИ али значи да будемо коректни у домену права не можемо знати док истрага то не потврди припадник албанске националности и то вероватно прилично професионални припадник неке војне формације или нека особа која је прошла неку војну обуку с обзиром како је све изведено се налазио на врху куполе нашега храма главне куполе са које постоји фантастичан поглед на стадион партизана и био је навођен од стране некога на трибинама А ИЗ МЕДИЈА СМО ЧУЛИ од кога према прелиминарним резултатима и пустио је нажалост са нашег храма врха ону заставу велике такозване велике албане с којом је испрвоцирано становништво. Конкретно сам КОНСТАНТОВАО да неко је на крову нашег храма у тренутку док је жандармерија се распоредила испред главног улаза у храм јер се он у почетку мало примирио и вероватно кад је видео да са ове задње стране храма где се и налазе прозори парохијског дома са ког сам посматрао сјурио је невероватно брзо буквално у две три секунде до четири са врха куполе која је висока 30 метара сигурно И ТАДА САМ ГА У ЈЕДНОМ ТРЕНУТКУ ВИДЕО значи регистровао сам погледом у његовом јуришу заобилазећи бок нашег парохијског дома и побегао је у окриљу мрака појурила га је полиција али на жалост он је успео да се истргне...Оче да ли сте ви тим поводом дали изјаву...како да не ја сам сарађивао и помогао сам све што сам могао... Volim_Sina_Bozjeg and Милан Б је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Čovek nikog nije video na kupoli,već je povezao dogadjaj a koliko sam razumeo video je nekog da beži. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука