zuti car Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 studente treba tuci redovno , cisto da znaju gde im je mesto . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Uh! Davno ... '82-'83 pa na dalje ... Masinac, Piping, Mrca ... И ја. Долазила углавном на блуз. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Како не, врхунска. Само ми криво што нисам оверио онај серијал са Таном, сви причају да је најбољи.Ја сам плакао кад су убили оног главног, не сјећам му се имена. У моју одбрану имам да кажем да сам мали био кад се то приказивало и да је то био потоњи пут да сам сузу пустио рад нечега што се приказивало на тв-у. Можда други, трећи основне. Једна од "предности" које нам је тад пружала државна телевизија, јер осим ње, ртс-а(ал' мислим да је он доста касније дошао) и "Раи уна" другог програма нисмо имали, је био тај што су превели серију. Ја сам одгледао све, ал' се слабо чега сјећам(осим оне сачекуше).Е сад да "уредим". Одговорим ја на поруку, а онда погледам наслов теме... Теке врћи назад да видим какаве везе има хоботница са студентима, а оно брат Хуан умијешао пипке, овај прсте. Него, обавезно да прочиташ коментаре у "Вечерњим новостима" за Вучића(наслов је отприлике "Путин је добродошао, али ми ћемо у ЕУ). Да видиш какви су то пипци. ;-) Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Ја сам плакао кад су убили оног главног, не сјећам му се имена. У моју одбрану имам да кажем да сам мали био кад се то приказивало и да је то било потоњи пут да сам сузу пустио рад нечега што се приказивало на тв-у. Можда други, трећи основне. Једна од "предности" које нам је тад пружала државна телевизија, јер осим ње, ртс-а(ал' мислим да је он доста касније дошао) и "Раи уна" другог програма нисмо имали, је био тај што су превели серију. Ја сам одгледао све, ал' се слабо чега сјећам(осим оне сачекуше). Корадо Катани, а ево ти сцене да опет плачеш Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Корадо Катани, а ево ти сцене да опет плачеш Преболио сам још тада, исплакао се и то је - идемо даље. А неолиберални капитализам ти је појео ту чувену сцену. Или је мој телефон појео. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Преболио сам још тада, исплакао се и то је - идемо даље. А неолиберални капитализам ти је појео ту чувену сцену. Или је мој телефон појео. Ипак масони... http://youtu.be/2CAUfP-V3v8 Пг, Juanito and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Амин. И данас је исто. Људи у парламетима су или политички англажовани или бар жешће истаљени једни са другима и овима на нивоу универзитета и једини циљ им је лична корист. Ако помогну нешто, у питању су или најлогичније техничке ствари, које си поменуо, попут радног времена читаонице или сапуна (што би требало да се подразумева) или су само средство да се одрже на позицији и ућаре нешто. Част изузецима, има их, али велике љиге... ... Uglavnom sredjuju sebi neke povoljne kombinacije, razna putovanja u vidu nekih IJADA i ostali benefiti. Bar se meni tako cini. Sto se samog studiranja tice, ono je samo odraz naseg drzavnog uredjenja, dakle Srbija u malom. Jedna ozbiljna neorganizovanost sistema i korupcija na visokom nivou. Ne znam da li ce se u skorije vreme neko ozbiljno uhvatiti u kostac sa tim. Sto rece Juan, ljudi i ne znaju zasto studiraju. Studiranje je postalo kao neka obaveza, nastavak srednje skole, nesto sto se podrazumeva.... I onda imamo gomilu dezorijentisanih studenata, mulja se na sve moguce nacine, sa studija nam izlaze katastrofalno neobuceni ljudi. Ko zna da li ce se to ikada promeniti. Срђан Шијакињић, Ђуро Станивук and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 ... Uglavnom sredjuju sebi neke povoljne kombinacije, razna putovanja u vidu nekih IJADA i ostali benefiti. Bar se meni tako cini. Moram da offujem. Nikada, ali nikada ne idite na te -ijade, kažem vam iz iskustva. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Moram da offujem. Nikada, ali nikada ne idite na te -ijade, kažem vam iz iskustva. Zasto, pa ko ne bi isao na ovu pravnijadu? RYLAH, Juanito, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Moram da offujem. Nikada, ali nikada ne idite na te -ijade, kažem vam iz iskustva. E, ako je iz iskustva onda ti verujem! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Moram da offujem. Nikada, ali nikada ne idite na te -ijade, kažem vam iz iskustva. Baaaad giiiiirrrrrrl... Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Zasto, pa ko ne bi isao na ovu pravnijadu? Ostale su ove godine bile u Budvi, iljadu i šesto duša na jednom mestu u isto vreme. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 E, ako je iz iskustva onda ti verujem! Ono što je onaj siroti neiživljeni narod proživljavao tamo, ja, koja nisam bila vezana lancima sam prošla sa 16-17 godina... ah, sweet sixteen. Prvih par minuta je bilo simpatično, narednih par dana su bili strahovito dosadni, a na kraju sam i ja počela da pijem od muke. Bilo je nas koji nismo hteli da idemo, samo nam je uprava faxa u jednom trenutku poslala obaveštenje da idemo na to neko takmičenje. Ja se obradovala, još štrebera, taman će se lešimo i takmičimo, međutim ono je prevazišlo sva moja očekivanja. Žalosno je na šta je potrošen toliki novac fakulteta. nana је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Филозофски је вазда био расадник идеја и тамо су почињали сви протести свакоразног типа. Идеологија је увек била присутна и код студената и код професора, што је и логично, јер се друштвене науке у великој мери дотичу те теме. Може се грубо рећи да је Катедра за социологију више у лево, а Катедра за историју више десно (национално) опредељена, али није ни тако црно- бело. Нпр. Слободан Антонић је на Катедри за социологију а он се не може сврстати у лево, као што има и историчара (Дубравка Стојановић) који су изразито критични према десним идејама. Наравно има и либерала међу професорима (и студентима). Тачније, тамо постоји читав спектар различитих идеја и опредељења и свако се може наћи негде. Оно што је важно рећи за Филозофски факултет је то да исти никад није био "системска" институиција где се фабрикују партијски кадрови (за разлику од неких других, да их не помињем сад). Наравно, има и тога на Филозофском али је дух критичког размишљања и сталне опозиције увек присутан. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Оно што је важно рећи за Филозофски факултет је то да исти никад није био "системска" институиција где се фабрикују партијски кадрови (за разлику од неких других, да их не помињем сад). Наравно, има и тога на Филозофском али је дух критичког размишљања и сталне опозиције увек присутан. Тако је. На правима рецимо све фарбају политички кадрови. Немаш "идеологе" ко на филозофском већ ДС, СНС. СПС, ЛДП... студенте и професоре. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука