Nina 777 Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Drugari, hajde da stavljamo ovde slike kad smo bili deca i da se poverimo koliko danas licimo na to dete sa slike Баба, Manolis, Таша and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Дијана., Ленка*, Плутон and 28 осталих је реаговао/ла на ово 31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Jeeeee bravo ovde cu sigurno da ucestvujem. Samo slidze da pronadjem Nina 777, Sanja Т., Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Morali mama i tata da me slikaju za pasoš kad smo išli u Grčku. A ja nisam voleo da se slikam Саша од Москве, Juanito, grigorije22 and 45 осталих је реаговао/ла на ово 48 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Октобар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 a koji si ti Grigorije i reci nesto o tom decaku sa slike? Zayron and Slavko... је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Октобар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Jeeeee bravo ovde cu sigurno da ucestvujem. Samo slidze da pronadjem jeeeeeeeeeeeeee ))))))))) nana, keka and Zayron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 a koji si ti Grigorije i reci nesto o tom decaku sa slike? Ovaj drugi sa desne strane,sto mu plava kosa pada preko cela Zayron, keka, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Драшко, Лидија Миленковић, Juanito and 37 осталих је реаговао/ла на ово 40 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Октобар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Morali mama i tata da me slikaju za pasoš kad smo išli u Grčku. A ja nisam voleo da se slikam hihihhi, vidi se da si se malo namrstio Ненад Р., GeniusAtWork and Zayron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 YOKA, Ignjatije, RYLAH and 37 осталих је реаговао/ла на ово 40 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Ја сам мрвица на овој слици.. grigorije22, Ljubičasta, Orion and 34 осталих је реаговао/ла на ово 37 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Октобар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Svi ste preslatkiiii, ali ne samo da stavite sliku, vec i da kazete nesto o tom detetu sa slike i koliko od tog deteta danas zivi u vama? Viikica, nana, Zayron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 јј Ја у шпилкознама Vesna Milovic, Nina 777, Viikica and 34 осталих је реаговао/ла на ово 37 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Плутон, Драгана Милошевић, YOKA and 26 осталих је реаговао/ла на ово 29 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Да ли је ово дете још у мени? Ооо дааа... Slavko..., Orion, Дијана. and 45 осталих је реаговао/ла на ово 48 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука