Jump to content

Срамно Вређање Светог Саве и Владике Николаја

Оцени ову тему


Препоручена порука

:cheesy2:

Читава прича почиње давне 1217 године. Свети Саво је из руку римског папе примио круну којом је крунисао Стефана (Првовенчаног). Не треба заборавити да је папа већ тада био у јереси!

Дакле свети Саво је први издао и продао СПЦ за велике паре и онда од тога отишао да се проводи по свету (луксузна путовања по Светој Земљи).

Тим путем су ишли и други ”паписти” и ”eкуменисти”. Владика Николај је на пример покушао да се уједини са англиканцима! Ти исти англиканци су тад имали филиокве у свом симболу вере! Срамно!

На срећу наше свете Цркве, увек су постојали харизматични појединци, наследници Светог Марка Ефеског чијим путем је ето кренуо и владика Рашко-Призренски који је рекао ”не” папистима, ”не” синоду и ”не” својој светој Цркви.

Старо је правило, да је увек појединац и ексцентрик у праву, а сви остали су или у прелести или у заблуди. Ко год је читао житија светих то добро зна, те отуд и владика Артемије мора да је у праву!

И сад коначно истина о догађајима у Грачаници: СПЦ је добила огромне паре да прода Косово! Владике су то поделиле између себе и договориле се да среде Артемија.

Један од монаха шпијуна је са овим циљем послат да ноћу исправљао финансијске књиге владике Артемија тако да испадне да је овај крао паре!

Онда је дошло директно наређење Џозефа Бајдена епископи су кренули у акцију.

Атанасије Јефтић је војним авионом пребачен у Грачаницу где је муњевитом акцијом пресекао интернет кабл јединог гласила истине: званичног сајта епархије Рашко-призренске.

Са Атанасијем је био и епископ Теодосије који је све то радио због своје маме! (Сигмун Фројд био имао о овоме шта да каже!!!).

Све ово не би било могуће да у целој причи нису били Шаолин монаси. Они су наводно месецима раније допутовали на Косово да би обучили православне монахе борилачким вештинама, што су ови уочи великога поста зналачки демострирали.

ОВО ВРЕЂАЊЕ ЈЕ ЗАПОЧЕТО НА ФЕЈСБУКУ, У ГРУПИ +++ Шта се заиста десило у манастиру Грачаница +++ ЛИНК ОВЕ ГРУПЕ ЈЕ http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=mf&gid=304190266703

ЗАР ЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ОВАКО ВРЕЂАЊЕ НАШИХ СВЕТИХ ОТАЦА???????????????

Ако те безбожник изазива, то те не изазива човек него ђаво, човек је по природи побожан. Ако те безумни ружи, то те не ружи човек, него ђаво, човек је по природи уман. Ако те озлобљени гони, то те не гони човек, него ђаво, човек је по природи благ.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Мени ово више личи на неку шалу него на вређање,нарочито са овим шаолин монасима  :cheesy2: confused joooj

Неко је направио, на основу  текстова са борбе за вечеру и оне психијатрије од форума, шалу која у ствари у реалном светлу представља ова два и њима сличне сајтове,значи спрдња  klapklap klapklap klapklap

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Текст је јако поучан и говори о нашој реалности - ништа незнамо, а пуни смо сопствених предрасуда због којих никад ништа научити нећемо.

Иначе поред текста стоји и упозорење да се људи прво потсете шта значи реч иронија.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Како грозан текст,са веома ружном и лицемерном намером је написан!

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Link to comment
Подели на овим сајтовима

????? ?? ???? ?????? ? ?????? ? ????? ????????? - ????? ???????, ? ???? ??? ?????????? ?????????? ???? ????? ????? ????? ??????? ??????.

????? ????? ?????? ????? ? ????????? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ????? ??? ???????.

?????, ?? ?? ???????? ?????? ????? ??? ????.

???? ??? ?? ???? ???? ????? ? ???? ??? ? ???? ?? ????, ??? ??? ????? ?? ?? ??????? ...

Link to comment
Подели на овим сајтовима

????? ?? ???? ?????? ? ?????? ? ????? ????????? - ????? ???????, ? ???? ??? ?????????? ?????????? ???? ????? ????? ????? ??????? ??????.

????? ????? ?????? ????? ? ????????? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ????? ??? ???????.

????????? ?? ?????? ?? ??? ??? ?? ????? ? ?????? ?? ?? ??????????? ???? ?? ?? ?????? ??????? ?? ??? ? ?? ?? ?? ???? ???????????? ??? ???? ????.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...