Дејан Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Имали смо, поодавно, на сајту тему да су седам смртних грехова из нашег календара у ствари утицај католичке теологије на нашу. Недавно сам слушао Владету јеротића, епископ Атанасије је рекао њему, у приватном разговору, не постоји седам смртних грехова, сваки грех је смртан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 дарови Брате... етиш E,dobro me podseti... Sanjala sam da sam dobila razglednicu iz Pecke Patrijarsije. To je dar ...bas sam se obradovala..... Lepa razglednica bese,ali nisam mogla da procitam ko je poslao,ja gledah,gledah ,ali mutno Brate,nista se ne vidi... P.s. A sto se tice grehova,verujte mi,molim vas,verujte mi,smrtni su==> molimoli Svi su losi,ali ovi smrtni su na smrt.Najjaci,najbrzi,nemilosrdni,opaki,lukavi ,nepredvidivi,pakosni,zli ,neumorni,brzi od vremena ,brzi od najvece brzine.... . Neka nam je Gospod u pomoci. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Viktor Ljvovic, on 04 Oct 2014 - 10:14, каже: због 7 дарова Духа Светога, Koji su to darovi ? To je iz Isaije 11.2----duh mudrosti, razumevanja, saveta, moci, znanja, poboznosti i straha Bozijeg. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Bog Otac darovao čovečanstvu Sina Svog jedinorodnog... e prijatelji i braća moja,sestre i majke,očevi... To je istinski dar! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука