Таша Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 @ Taша Тале, све су добре, али је она из жабље 4chsmu1 перспективе нарочито добра. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Црква Ваведења Богородице околина Клине Биљана, Таша, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Ораховац Дуња and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Како лепе слике! Па ви сте мајстори заната... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Високи Дечани obi-wan and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Шар-планина мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Фоча мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Саборни спомен Храм "Рођење Пресвете Богородице" У Добоју Мара, Драшко and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Obi jesu li ovo tvoje fotografije ? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 @ Taша Тале, све су добре, али је она из жабље Jes' ona crnogorska najbolja Dunjesa ja zivim u "dolini" na 1000 mnv okruzena brdima od 2500 m i vise ... nemam veliki izbor, zemlja, nebo, trava, oblaci, sneg .... Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Jes' ona crnogorska najbolja Dunjesa ja zivim u "dolini" na 1000 mnv okruzena brdima od 2500 m i vise ... nemam veliki izbor, zemlja, nebo, trava, oblaci, sneg .... Познала сам по небу где је усликано. Имам оштро око. Тј. имам два. Таква сам ти ја. Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Obi jesu li ovo tvoje fotografije ? Jesu. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Jesu. Bravo ! A da otvorimo temu sa autorskim fotografijama tj. licnim ?!? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука