Млађони Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 jeste samo sto je brazil druga ili treca zemlja po velicini na svjetu, ima zemlje koliko hoces, posebno nakon krcenja amazonije, a sta ce evropa, ona sama u odnosu na brazil izgleda sicusna О чему ти причаш, ја уопште не повезујем какве везе ово има са оним што сам ја рекао. Дакле људи, свуд по свету, праве истраживња за алтернативн горива. Кина, Јапан, Уса, Бразил, Европа.. небитно.... приватне компаније итд.... сада је "тренд" да се прве генетски модификоване биљке које би производиле ефиксну бољку која може да успе свуд, да се избори са свим напастима и да може д се претвара у неки енергент, ентанол или нешто слично. То колика је која земља не знам какве везе има са било чиме.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 О чему ти причаш, ја уопште не повезујем какве везе ово има са оним што сам ја рекао. ne kontas jel, glavna stvar ti promakla, gdje ces naci povrsine za gajenje biljaka koje bi se koristile za bio gorivo, pa jedva ima za prehranu stanovnistva, jel mislis po moru saditi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 ne kontas jel, glavna stvar ti promakla, gdje ces naci povrsine za gajenje biljaka koje bi se koristile za bio gorivo, pa jedva ima za prehranu stanovnistva, jel mislis po moru saditi Рекох ти, прве генетски модификовне биљке које могу издржати свуд. Не читаш ме. Раде на томе да напрве биљке које можеш да забодеш у сахару - оне да ничу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 A šta će vamgenetski modifikovane biljke itd. Šta je sa suncem, vetrom, nuklearnom energijom? Toga barem ima koliko hoćeš. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Раде на томе да напрве биљке које можеш да забодеш у сахару - оне да ничу. Rade, rade ... Rade i Rusi ... zabadaju cevi po Arktiku .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 A šta će vamgenetski modifikovane biljke itd. Šta je sa suncem, vetrom, nuklearnom energijom? Toga barem ima koliko hoćeš. Мени не требају, има људи који истражују и електричне погоне за аутомобиле, батерије за авионе и остле зврзламе. Има свега... свуд су свесни да ће нафти да се приближи крај и сви улажу у та истраживања, и државе и приватници. Ови у емиратима направили људи комплетан соларни град например. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Rade, rade ... Rade i Rusi ... zabadaju cevi po Arktiku .. Па нека раде, супер, мени је драго да се ради н свему добром. Ја не гледам то навијачки као што си се ти примио на русе ко циганин на звезду. Мени чак и супер што су Руси ово нашли јер ми може да се овјдимо од тога, ако будемо били пметни и не улазимо у нато. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Ja vidovdan.info ne verujem ni kad objave vremensku prognozu a vi ste stigli tri strane vec da se ispisete :P Netacna vest. Odahviing је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Rade, rade ... Rade i Rusi ... zabadaju cevi po Arktiku .. Ček na Artiku? Pa zar nije to nešto kao međunarodna teritorija ovo-ono ili se nešto promenilo u međuvremenu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Ček na Artiku? Pa zar nije to nešto kao međunarodna teritorija ovo-ono ili se nešto promenilo u međuvremenu. Nije. Postoji sporazum po kome samo zemlje koje izlaze na Arktik modu da ga eksploatisu ...A pored toga se racuna i teritorija neke drzave ( rusije recimo) dokle se prostiru kontinentsalni grebeni ... zato su Rusi pre nekoliko godina, ako se secas, i poboli onu rusku zastavu na dnu okeana ispod severnog pola ... jer je njihova sva ta teritorija prema tom sporazumu koji su potpisali svi i vazi za sve ... Najvise se oko toga bune kanadjani jer njihova kontinentalna ploca izgleda nesto kratka ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Nije. Postoji sporazum po kome samo zemlje koje izlaze na Arktik modu da ga eksploatisu ...A pored toga se racuna i teritorija neke drzave ( rusije recimo) dokle se prostiru kontinentsalni grebeni ... zato su Rusi pre nekoliko godina, ako se secas, i poboli onu rusku zastavu na dnu okeana ispod severnog pola ... jer je njihova sva ta teritorija prema tom sporazumu koji su potpisali svi i vazi za sve ... Najvise se oko toga bune kanadjani jer njihova kontinentalna ploca izgleda nesto kratka ... Vidiš to nisam znao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Ja vidovdan.info ne verujem ni kad objave vremensku prognozu a vi ste stigli tri strane vec da se ispisete :P Netacna vest. Само ти провоцирај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Vidiš to nisam znao. Не знам за Артик, али ово што ти прича за "континеталне гребене" није тачно. Пошто не могу да се пеглам с њиме, преписћу ти из моје књиге са факса.. Ево ти директни цитат: Прави се разлика између обалног, територијалног и отвореног мора. Обално море чини узан појас мора поред обале држве и његов ширина је 3/6 или 12 наутичких миља. Обално море припда држави и над њиме држва им власт. Изнад тога постоји слобод море које не припда ниједној држави. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Vidiš to nisam znao. Пре пар година су руски научници открили велики басен нафте под Арктиком. Његови краци доспевају од Русије до Канаде, истина већи део басена је према Канади. Бат ко први избуши рупе његово је. Тако су покренули прво нека подморничка истраживања потом су ево ових дана вероватно открили начин како да се прихефтају на ту нафту и сад крећу у бизмис. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Не знам за Артик, али ово што ти прича за "континеталне гребене" није тачно. Пошто не могу да се пеглам с њиме, преписћу ти из моје књиге са факса.. Ево ти директни цитат: Прави се разлика између обалног, територијалног и отвореног мора. Обално море чини узан појас мора поред обале држве и његов ширина је 3/6 или 12 наутичких миља. Обално море припда држави и над њиме држва им власт. Изнад тога постоји слобод море које не припда ниједној држави. Postoji poseban sporazum za Arktik.I svi su ga prihvatili ... A sada se ispostavlja da Rusima najvise odgovara .. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука