Тања1 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Reci mi jesi li ti pratila emisije i stampu u Srbiji posle Milosevica? Pa nije moglo deceniju da se zivi od Djindjica i DS-.a. To je bilo opste ispoiranje mozga. Poceli su da recituju njegove "izjave" pojedini. Pazi, 7 dana zalosti je bilko u Srbiji posle njegove smrti ... Pa ni za Kil Il Sungom Severna Koreja nije toliko zalila ... Kakvi botovi? Pa ovo su makla deca za DS i to drustvo .. Све је исто само њега нема. Преузимање посла "испирање мозга". Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 "све је исто само њега нема". I to je sve sto imas da kazes? A Vucic gasi slobodu medija? Pa u Srbiji se tek sada uspostavlja sloboda medija koju su unistili DS i drustvo oko njih. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Nije glupo pitanje, jer ako joj je stalo do medijskih sloboda i zastite profesije - zasto se nije ranije zalila ako je bilo pritisaka? A шта мене брига за њу? Ово није сукоб александар вучић оља бећковић. Данас њу, сутра неког другог. Данас он, сутра неко други. НЕ знам како то не капираш... да су њих двоје у причи небитни, битно је то шта се на велико дешава у нашој земљи са генерално медијима, политичарима и међусобном коктерињу. To препуцавање је бесмислено, навијачко чисто. Не бирамо личности него треба да тежимо уређеној држави, где политичари не могу д утичу на медије "испод жита" како се овде то ради. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 A шта мене брига за њу? Ово није сукоб александар вучић оља бећковић. Данас њу, сутра неког другог. Данас он, сутра неко други. НЕ знам како то не капираш... да су њих двоје у причи небитни, битно је то шта се на велико дешава у нашој земљи са генерално медијима, политичарима и међусобном коктерињу. To je to manipulisanje insinuacija ... nije bitno da li je zvao i ko je zvao i koga je zvao ali opet ne valja Vucic ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 I to je sve sto imas da kazes? A Vucic gasi slobodu medija? Pa u Srbiji se tek sada uspostavlja sloboda medija koju su unistili DS i drustvo oko njih. Све. Гаси. Настаља да уништава, докрајчује шта је остало да се докрајчи...последње дане... florenntina and feeble је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 To je to manipulisanje insinuacija ... nije bitno da li je zvao i ko je zvao i koga je zvao ali opet ne valja Vucic ... Наравно да не ваља Вучић. Не ваља ни бећковићка нешто претерано, ал Вучић је много већа опасност од ње. Не знам како то ниси способан да скапираш. Сутра ће тако и неког новинара који ваља да гасе.... испод жита... Док ти и фибле постављате "паметна питања" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Наравно да не ваља Вучић. Не ваља ни бећковићка нешто претерано, ал Вучић је много већа опасност од ње. Не знам како то ниси способан да скапираш. Vyucic je tu jos godinu-dve,a Beckovicka vec 24 godine truje Srbiju. Mnogo vece zlo je ona... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Све. Гаси. Настаља да уништава, докрајчује шта је остало да се докрајчи...последње дане... Zavisi od ugla gledanja ... Po meni tek sada je B92 ukljucio svetla i rasterao tamu .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Vyucic je tu jos godinu-dve,a Beckovicka vec 24 godine truje Srbiju. Mnogo vece zlo je ona... Е видиш, управо си доказао моју поенту. Ти запрво хоћеш Бећковићку цензурисану јер мислиш да она трује Србију. И само зато "навијаш" за Вучића.... зто и лупеташ оне ствари типа "можда је звао на кафу" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Е видиш, управо си доказао моју поенту. Ти запрво хоћеш Бећковићку цензурисану јер мислиш да она трује Србију. Ja nju hocu da ne vidim uopste i nigde i nikada vise ako je moguce ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Zavisi od ugla gledanja ... Po meni tek sada je B92 ukljucio svetla i rasterao tamu .. Хе хе хе. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Ja nju hocu da ne vidim uopste i nigde i nikada vise ako je moguce ... Па добро, да си присталица комунистичко/фашистичког менталитета који хоће да гледа само оно што се њему свиђа и да се шире само његова мишљења.. то сви врло добро знамо. недај боже да се чују туђа мишљења..... то је за вас највећи пакао..... Сад настави да убеђујеш себе да си демократа... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Па добро, да си присталица комунистичко/фашистичког менталитета који хоће да гледа само оно што се њему свиђа и да се шире само његова мишљења.. то сви врло добро знамо. недај боже да се чују туђа мишљења..... то је за вас највећи пакао..... Upravo ono sto imas u Srbioji od Djindjica na ovamoi. Totalni medijski mrak i nesloboda. I sada se Srbija polako oslobadja tog DS otrova ... i polako postaje opet slobodna zemlja .-.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 A шта мене брига за њу? Ово није сукоб александар вучић оља бећковић. Данас њу, сутра неког другог. Данас он, сутра неко други. НЕ знам како то не капираш... да су њих двоје у причи небитни, битно је то шта се на велико дешава у нашој земљи са генерално медијима, политичарима и међусобном коктерињу. To препуцавање је бесмислено, навијачко чисто. Не бирамо личности него треба да тежимо уређеној држави, где политичари не могу д утичу на медије "испод жита" како се овде то ради. Pa ona je sama rekla da ovako brani recimo RTV i neke druge potencijalne zrtve. Ja isto mislim da je Vucic uticao da se ukine njena emisija kao i Mentalno razgibavanje, koje je bilo obicna zezancija. Ali ako se vec Olja predstavlja kao neki nezavisni novinar, moralna gromada, ili sta ti ja znam - onda je trebala odmah da mu se suprostavi, pozove NUNS, OEBS itd. Ali nije, a mene zanima zasto nije. Ovo sve naravno ne znaci da Vucic nije zlo i da ne cenzurisu medije. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Upravo ono sto imas u Srbioji od Djindjica na ovamoi. Totalni medijski mrak i nesloboda. I sada se Srbija polako oslobadja tog DS otrova ... i polako postaje opet slobodna zemlja .-.. Сад ћу ја теби да објасним зашто је Ђинђић цар... и прави демокрта... за разлику од овог шљама који ти готивиш. Када је Ђинђићу Чанак прдложио да укину СРС и СПС, Ђинђић је на то одговорио - "не, то није демократија" Е зато је ђинђић човек кога много нас толико готиви за разлику од бараба које ти подржаваш које би укинуле и ућутале сваког противника. Ђинђић је био принципијалан. Прави демократа до крја свог живота. И може хиљаду барона да лупета хиљаду глупости народ србије препознаје то и дље у Зорану Ђинђићу, јер више људи било на Ђинђићевој сахрани него што гласају за радикалну странку. Нажалост ДС је дебело декадирао од ђинђића до данас.. већ са тадоћем ту није више било ни 10 % ђинђићевог дс... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука