Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Nije ni ovom Vucicu lako ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Manolis and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Уопште ми није јасан Вучић и ова његова СНС. Жути су пропали, не могу да се покрпе ни тамо где су највише гласова имали, радикали иду са обрасцима и сличнима, Коштуница се повукао, Тадића готово нико не схвата озбиљно, Дачић није нешто амбициозан да иде у опозицију, Двери не нуде ништа осим геј параде и Русије, Чеда ужива, Радуловић има врло малу циљну групу, а остали су углавном задовољни јер још увек могу мало да се огребу. Човек, уместо да пусти опозицију да одумире и да се појављује на телевизији да каже по коју о европском путу, сече врпце и поставља камене темељце (па нек то после и пропадне) и кад дође Путин, наравно, он оним самосажаљивим монолозима и ботовима прави сам себи опозицију. Њему се број противника не повећава због не знам каквих алтернатива које ти противници нуде већ због његове и неспособности чланова његове странке. Juanito, Млађони, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Њему се број противника не повећава због не знам каквих алтернатива које ти противници нуде већ због његове и неспособности чланова његове странке. A u cemu se ogleda njegova nesposobnost? Vodi Srbiju ka EU sto je i zelja biraca, sa tom politikom je ubedljivo pobedio na izborima, evropeizuje Srbiju , eto bio i gay pride, dovodi i Putina koga vole Srbi .. Ne kontam u cemu se ogleda njegova nesposobnost? Nema para? Pa nece ih ni biti ni Betmena da izaberemo dok ne pocnemo da radimo, placamo porez, postujemoi drzavu i zakon ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Decko je malo neurozan Млађони, LISA and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Ne kontam u cemu se ogleda njegova nesposobnost? Nema para? Pa nece ih ni biti ni Betmena da izaberemo dok ne pocnemo da radimo, placamo porez, postujemoi drzavu i zakon ... Па што не плаћаш порез за оне оловке што их продајеш, региструјеш фирму.... лепо, поштено, све по п.с.-у, пријавиш тебе, тању, платиш соционо, пензионо, порез на приход...... итд... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Decko je malo neurozan Pa ova novinarka je sama rekla da su lagali? Ova sa "pescanika" ako sam dobro razumeo. Ko je ovde nervozan, ne kapiram? Vucic je posteno ispreskakao i naterao da prizna da su lagali. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Ne cujes podrhtavanje u glasu? I jos se bahato ponasa prema novinarki.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Pa ova novinarka je sama rekla da su lagali? Ova sa "pescanika" ako sam dobro razumeo. Ko je ovde nervozan, ne kapiram? Одлочно је избегао причу о томе да је звао ољу бећковић и да ли је вршио притисак на причу - ви из блица стелагали.. и избегао питање.... Одличан политичар, врсан! Прави демагогог, реторичар.... Шешељева школа. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Ne cujes podrhtavanje u glasu? I jos se bahato ponasa prema novinarki.. Kakvoj novinarki? Mislis onojh koja plasira laz i koriusti je? I zasto se bahato ponasa? Sta je trebao, da joj servira kafu i ratluk? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Одлочно је избегао причу о томе да је звао ољу бећковић и да ли је вршио притисак на причу - ви из блица стелагали.. и избегао питање.... Одличан политичар, врсан! Прави демагогог, реторичар.... Шешељева школа. Pa sta ako je zvao tu budalu? Pa pola Srbije je zvalo i javljalo se u emisiji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Pa rece da je zvao Olju, a i ona njega. Izgleda su ipak bili drugari Nego sto istice razliku izmedju slobode medija i slobode izrazavanja, je li jedno postoji a drugo ne? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Pa rece da je zvao Olju, a i ona njega. Izgleda su ipak bili drugari Nego sto istice razliku izmedju slobode medija i slobode izrazavanja, je li jedno postoji a drugo ne? Pas verovatno pèostoji nekakva razlika cim je pominju. A Olja? Zvao olju pa sta? Ja sam slusao emisiju i Beckovicka je strogo vodila racuna da ne pocini krivicno delo. Nigde nije rewkla da je nju zvao da bi vrsio pritisak, rekla je samo da je zvao. A zasto? Mozda je zvao na kafu... I ni Olja ni bilo ko drugi ne kaze da je zvao da bi vrsio pritisak ali vi eto izvlacite od negde takav zakljucak ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Још једном да поновим одређеним ентитетима, нема потребе да ваше форумске сараднике правите моронима, јер они то свакако нису. Хвала унапред. Млађони and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Pa sta ako je zvao tu budalu? Pa pola Srbije je zvalo i javljalo se u emisiji ... Значи ти подржваш да политичар може да позове неког новинра и да врши притисак на рад тог новинра? Е види се да си Шешељевац. То је ваша "демократија" A Olja? Zvao olju pa sta? Ja sam slusao emisiju i Beckovicka je strogo vodila racuna da ne pocini krivicno delo. Nigde nije rewkla da je nju zvao da bi vrsio pritisak, rekla je samo da je zvao. A zasto? Mozda je zvao na kafu... У то да је звао на кафу можеш да поверујеш ако ти фали парче мозга. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука