Manolis Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ja sam stvarno gledao Utisak nedelje na TV, osim kad je pozivala samo goste iz DS kad su oni imali onaj pad. To me ne zanima, ali inace sam uglavnom gledao. Ја сам редовно гледао Утисак, али због нечег другог :bleh: 3:) feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Vidim da smo se polarizovali oko ove teme. Jedni veruju onome sto prica Olja, a drugi saopstenjima B92. Pa, gospodo, ostaje da se tema sacuva i da sacekamo da prodje neko vreme. Ja verujem onome o cemu Olja govori i predvidjam da je ovo jedan u nizu koraka koji vodi buducoj sve rigoroznijoj kontroli medija i svega ostalog sto protivureci ocuvanju neprikosnovenog autoriteta i cistunstva Velikog Vodje. Ne daj Boze da se moje slutnje ispune. Stvarno bih volela da imam poverenja u ovu vlast, ali nemam. Iskreno se nadam da nisam u pravu i da ce me uskoro demantovati na najbolji moguci nacin!!! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Па да, сад емисије таквог формата нису потребне. Док смо имали власт која не ради у корист грађана, тад смо је гледали ко луди, сад је не гледамо више јер имамо добру влааст која ради у нашу корист. 55% се изјаснило на последњој анкети за СНС. Одбиј око 20% на мањине Да, Срби су изгледа у овој власти препознали оне који их заступају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Vidim da smo se polarizovali oko ove teme. Jedni veruju onome sto prica Olja, a drugi saopstenjima B92. Pa, gospodo, ostaje da se tema sacuva i da sacekamo da prodje neko vreme. Нити имам поверења у ољу, нити имам поверења у Б92 али имам поверења у оно што мислим о Вучићу. 55% се изјаснило на последњој анкети за СНС. Одбиј око 20% на мањине Да, Срби су изгледа у овој власти препознали оне који их заступају. Свкако Срби то јесу препознали, а ови се жустро боре да неко не објасни Србима да их они не заступају баш сјајно. Толико да се труде да ућуткају сваког критичара. feeble је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ја не гледм телевизију па ни утисак недеље. Брине ме што људи којима је телевизиј извор информација не могу добити информације. Не могу чути критику ни за лек. Kako ne mogu kada svaka kuca ima barem 200 kanala ? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Случајно што је папа Аргентинац? Случајно, а?! Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Kako ne mogu kada svaka kuca ima barem 200 kanala ? Opet, mozda u Italiji. Vecina gradjana verovatno nema kablovsku. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Vidim da smo se polarizovali oko ove teme. Jedni veruju onome sto prica Olja, a drugi saopstenjima B92. Pa, gospodo, ostaje da se tema sacuva i da sacekamo da prodje neko vreme. Ja verujem onome o cemu Olja govori i predvidjam da je ovo jedan u nizu koraka koji vodi buducoj sve rigoroznijoj kontroli medija i svega ostalog sto protivureci ocuvanju neprikosnovenog autoriteta i cistunstva Velikog Vodje. Ne daj Boze da se moje slutnje ispune. Stvarno bih volela da imam poverenja u ovu vlast, ali nemam. Iskreno se nadam da nisam u pravu i da ce me uskoro demantovati na najbolji moguci nacin!!! Pa nista, ako nemas poverenja na sledecim izborima poveri svoj glas onima u koje imas poverenja ... Posle ide prebrojavanje listica i objavljivanje rezultata glasanja ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Kako ne mogu kada svaka kuca ima barem 200 kanala ? У Италији..... А ево ти објавио сам горе.. СББ заниљиво даје од сад б92 инфо уз "претплату" као додатни пакет. Занимљиво врло... feeble, Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Opet, mozda u Italiji. Vecina gradjana verovatno nema kablovsku. Ма већина људи утисак гледа на јутјуб. А што би грк дао ударни термин недељом увече и то два сата некој Ољи да развлачи мачиће? Њему је профитабилнија емисија типа оног бизарног булевара, јер је веровао или не гледанија од Утиска. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Opet, mozda u Italiji. Vecina gradjana verovatno nema kablovsku. Pa BGD, NIs, Novi Sad, Kragujevac, Krusevac, to je brat bratu vise od pola Srbije ...a ovde imas kabla koliko hoces ... A i bez toga srpska kafana je glavni Info kanal u Srba ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Свкако Срби то јесу препознали, а ови се жустро боре да неко не објасни Србима да их они не заступају баш сјајно. Толико да се труде да ућуткају сваког критичара. Да је мени Оља радила оно што је Вучићу и Томи ( еј па она Вучића назива "дечко" каква надменост, сама себе је поставила за мерило друштвених норми и етике, оно Оља наместо патријарха) ја бих је чим би дошо на власт шутно. Ови то нису урадили, значи они то не раде ни сад, то је неки њен трип. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 А ево ти објавио сам горе.. СББ заниљиво даје од сад б92 инфо уз "претплату" као додатни пакет. Занимљиво врло... Можда ће од сада пуштати неке 18+ филмове :Д Нем појма :Д Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 У Италији..... А ево ти објавио сам горе.. СББ заниљиво даје од сад б92 инфо уз "претплату" као додатни пакет. Занимљиво врло... Pa pametan svet, videli i oni da ljudi vise nece da gledaju te gluposti .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Да је мени Оља радила оно што је Вучићу и Томи ( еј па она Вучића назива "дечко" каква надменост, сама себе је поставила за мерило друштвених норми и етике, оно Оља наместо патријарха) ја бих је чим би дошо на власт шутно. Плутон, feeble, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука