Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ти бре ниси нормалан, где спомену волонтирање! Сад ће и о томе да крене да тролује. Ја сам озбиљан. Хиљаде и хиљаде наслова, белетристике, едукационих књига.. знаш ли ти рођаче колико је то мишича и бежања у здрав разум? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ocekujem da se jave sa zeljom da isprazne magacin o svom trosku i preuzmu dalju brigu o knjigama ... Koлико неспособних ради у тој фирми не би ме чудило да раде тако неку глупост. Али ја бих урадио следеће. - ало народна библитека оћемо да вам поклино књиге? ја: пошаљите ми списак књига. - Важи ево. Ја погледам списак, волонтерски пређем кроз колекције књига у свим библиотекама у србији, расподелим којој блилиотеци треба која књига., јавим члановима осталих библиотека да издвоје новац за поштарину, а позовем ове из моје странке да пошаљу омладинце-добровољце да оду код "донатора" да расподеле књиге по доставаи пишу адресе. Свака библиотека, лепо по достави доређене количине књига плати суму новца за трошкове путарине. Које у свом буџету сигурно свака библиотека понаособ може да издвоји. Ето један врло компликован процес, који не мора да укључује транспорт до блбилиоте утеравиање пет тона књига у шлепер истоварање у шлепер па одатле дистрибуцију редом. Ал шта ја знам.. ја нигде нисам путовао од мог села.. нисам способан да организујем те ствари боље знају ови што их странке запошљавале. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Ne znam da li ste primetili ali tema se zove "Утисак недеље више није на Б92?", a ne "Šta bi ja radio sa viškom kjniga". Samo kako ste uspeli od Utiska nedelje do ovoga da stignete nije mi jeasno. LISA, RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Koлико неспособних ради у тој фирми не би ме чудило да раде тако неку глупост. Али ја бих урадио следеће. - ало народна библитека оћемо да вам поклино књиге? ја: пошаљите ми списак књига. - Важи ево. Ја погледам списак, волонтерски пређем кроз колекције књига у свим библиотекама у србији, расподелим којој блилиотеци треба која књига., јавим члановима осталих библиотека да издвоје новац за поштарину, а позовем ове из моје странке да пошаљу омладинце-добровољце да оду код "донатора" да расподеле књиге по доставаи пишу адресе. Свака библиотека, лепо по достави доређене количине књига плати суму новца за трошкове путарине. Које у свом буџету сигурно свака библиотека понаособ може да издвоји. Ето један врло компликован процес, који не мора да укључује транспорт до блбилиоте утеравиање пет тона књига у шлепер истоварање у шлепер па одатле дистрибуцију редом. Ал шта ја знам.. ја нигде нисам путовао од мог села.. нисам способан да организујем те ствари боље знају ови што их странке запошљавале. Eto .... Sve si lepo smislio ... Sada realizacija. Ujutru kada se probudis krenes korak po korak, bas tako kako si osmislio . Napravio si i finansijsku konstrukciju, priavi lepo telefone svih iblioteka, spisak knjiga pa onda posalji faksom taj spisak bibliotekama, daj im ziro racun na koji da ti uplacuju novac za postanske troskove i et voila , dok kazes ekser ima da poklonis knjige .. Ako ovima nije frka za magacin sacekace te deceniju-dve dok to obavis ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 A ja ih ti predlozio jos nesto ... Da pozoves Narodnu biblioteku i objasnis im o cemu se radi ... Takva i takva stvar, cuo sam da ovi planiraju da uniste nekih pedesetak tona knjiga pa ti imas plan da toi nekako otrgnes iz ruku bezumnika i sacuvas te knjige te bi mozda i narodna biblioteka mogla da ti pomogne. I izlozis im ovaj tvoj plan. Ukljucis tu i Fiorentinu, Juana, Rakica , kazes da ce oni rado da zalegnu i finansijski a i da hoce i da pomognu prilikom utovara, istovara i raznosenja ovih poklona po Srbiji i da vidis mozda i bude nesto od akcije .. Mozete i Deda Mraza da ukljucite u akciju, cujem da prilicno brzo isporucuje poklone ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 A ja ih ti predlozio jos nesto ... Da pozoves Narodnu biblioteku i objasnis im o cemu se radi ... Takva i takva stvar, cuo sam da ovi planiraju da uniste nekih pedesetak tona knjiga pa ti imas plan da toi nekako otrgnes iz ruku bezumnika i sacuvas te knjige te bi mozda i narodna biblioteka mogla da ti pomogne. I izlozis im ovaj tvoj plan. Ukljucis tu i Fiorentinu, Juana, Rakica , kazes da ce oni rado da zalegnu i finansijski a i da hoce i da pomognu prilikom utovara, istovara i raznosenja ovih poklona po Srbiji i da vidis mozda i bude nesto od akcije .. A što da ne uključimo i bratić solomona? I njemu je stalo do kulture ko nama. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Pa evo Basara moze da primi u svoj podrum ako hoce visak knjiga ... Hoce, samo da Decko dozvoli da mu se ponudi. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Наравно...али то не значи да треба да униште оно што не могу продати, када могу да учине добро дело...да сачувају то благо које се зове "књига" и поделе га са другим. Nek prodaju knjige po ceni starog papira i one će se naći na ulici po povoljnim cenama. Inače mogla bi i država da stavi neku policu u biblioteku koja bi imala radni naziv "spasimo knjige". Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Nek prodaju knjige po ceni starog papira i one će se naći na ulici po povoljnim cenama. Inače mogla bi i država da stavi neku policu u biblioteku koja bi imala radni naziv "spasimo knjige". Pa to i tako nekako trebalo da bude ...iz poreza pa da spasavamo knjige a ne da stamparija bude dobrocinitelj a mi svi cool zastitnici kniga i ez truda i bez troska ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Doduše sve ovo i ide uz Olju,svi znamo da supermen ne sedi skrštenih ruku a to traži i od saradnika. (fenomenalan elan za "rad" koji krasi menagera našeg puta u jevropu") Ima jedna sjajna oko tih rukovodećih: Čovek ako je glup nije neki veliki problem ali ako je vredan i glup to već postaje autoput u ad) feeble је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Pa to i tako nekako trebalo da bude ...iz poreza pa da spasavamo knjige a ne da stamparija bude dobrocinitelj a mi svi cool zastitnici kniga i ez truda i bez troska ... Vučko skuplja donacije da ne bi država platila ništa. (sačuvala knjige) mali je zmaj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Zamislite samo sve decije rodjendane koji ce biti osiromaseni nedostatkom konfeta ako se ove knjige poklone?! Seckajte knjige! Pravda za Barona! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Nek prodaju knjige po ceni starog papira i one će se naći na ulici po povoljnim cenama. Inače mogla bi i država da stavi neku policu u biblioteku koja bi imala radni naziv "spasimo knjige". Свака опција је прихватљива...само не она која уништава књиге. Одувек су ми били неописиво одбојни људи који уништавају књиге и покушавају путем бесмислених разлога да то оправдају. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Свака опција је прихватљива...само не она која уништава књиге. Одувек су ми били неописиво одбојни људи који уништавају књиге и покушавају путем бесмислених разлога да то оправдају. osnove početka fašizma florenntina је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Свака опција је прихватљива...само не она која уништава књиге. Одувек су ми били неописиво одбојни људи који уништавају књиге и покушавају путем бесмислених разлога да то оправдају. Zamisli knjige koje niko nece da kupi a ni na poklon da ih uzme ... Sta sa tim knjigama? U podrum, da hranimo miseve? A da istovremeno sec emo sumu zbog knjiga koje bi neko kupio i citao? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука