Данче* Написано Октобар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo Иван Ивковић and Slavko... је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qvbvV9srgbs Jao koji kralj ovo sam zaboravio, nisam slusao 10 god. Иван Ивковић, Nina 777 and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Jao koji kralj ovo sam zaboravio, nisam slusao 10 god. Тај албум се уствари слуша у комаду, него 'ајд' сад... Slavko... је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Тај албум се уствари слуша у комаду, него 'ајд' сад... Ok je ceo album ali zar je pravilo da se nesme imati omiljena? Ova mi je najbolja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 ak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Angelo Badalamenti - Twin Peaks Theme Снежана, Дуња, Давор73 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Enya - Anywhere Is GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 GeniusAtWork and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Дуња, Снежана, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Oktobar 1864 - Crni Ples http://www.youtube.com/watch?v=civ9tbELQ20 Oktrobar 1864 - Put Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 The Ramones - I Believe In Miracles Богдан_, Slavko..., Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9VgN1qlLpkE RYLAH, Снежана and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Eros Ramazzotti & Tina Turner - Cose Della Vita RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука