Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Схваташ да сам написала да је код припреме без конзерванса битно добро одрадити пастеризацију? Што би попело цену, а ја се плашим да неће бити муштериј по тој цени. Али видећемо... како буде интересовања. Ако је неко има жељу да плати више а да добије 100 % без адитив - што да не, врло радо. Ми га иначе јaко добро пастеризујемо, не знам да ли си виделa да to ради машина: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 А шта стварно ради ова машина, не разумем се...? Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 А шта стварно ради ова машина, не разумем се...? Меша и кува. Видиш ово преко ње, то држи "миксер" који се константно окреће да ајвар не загори, а доле постоји решетка са плином која греје комплетну шерпу равномерно. Тако да ниједна грешка која се дешава "ручним кувањем" не може да се деси овде. Ленка* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Варјача форевр Кад будеш спремао без конзерванса, користи варјачу и то обавезно нагласи у реклами П.С. Ех, да ми је ова твоја машина... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ово је једна од најбољих тема на форуму од када сам ја члан... Свака част свим Милосављевићима...и малим и великим... Него размишљам...јављају се људи са својим искуствима у вези ајвара...свако има неки рецепт и Милосављевић би, верујем свима испунио жељу да може и има времена... Нека крене још неко са другог краја Србије и кад регулишете производњу онда наступите на тржишту под једним брендом али са различитим укусима из свих крајева Србије... Е то би била добра прича...или ми се само сад тако чини :.mislise. Не знам...имам још идеја али не бих пред руду... Ленка*, Данче*, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ово је једна од најбољих тема на форуму од када сам ја члан... Свака част свим Милосављевићима...и малим и великим... Него размишљам...јављају се људи са својим искуствима у вези ајвара...свако има неки рецепт и Милосављевић би, верујем свима испунио жељу да може и има времена... Нека крене још неко са другог краја Србије и кад регулишете производњу онда наступите на тржишту под једним брендом али са различитим укусима из свих крајева Србије... Е то би била добра прича...или ми се само сад тако чини :.mislise. Не знам...имам још идеја али не бих пред руду... Ја см увек отворен за свки предлог. Имамо доста идеја и плнова, прво да кренемо да се повдимо из уложеног и да покушамо да зарадимо нешто преко, даље идеје и планове и сарадње - лагано. Искрено за услове моје породице, просечне српске, улгања су нам екстремно велика, као и ризик. Не бих да причам о бројкма.. али ето "описно" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Мени ветеринар забранио да јем ајвар. Чим јем мало, одмах почнем да правим ветриче. Млађони and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Мени ветеринар забранио да јем ајвар. Чим јем мало, одмах почнем да правим ветриче. Ене, а ја баш 'тедо да похалим аватар... ... и речем нешто, не знам ни ја сад, пригодно. Како ето, у нас нема гарде без кокарде нит' војника без четника. Кад 'но ветеринар ту нешта риге-даге. Мис'им, поврачачу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ене, а ја баш 'тедо да похалим аватар... Морам неку жемску наћи, жемске воле намргођене четнике. Од кад сам ставио слику у огласе само ме зову ко луде и вичу "дођи, ти ми требаш!". :Д Видех ону тему за антиталенат, е мене је антиталенат ајвар, нажалос'. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Морам неку жемску наћи, жемске воле намргођене четнике. Од кад сам ставио слику у огласе само ме зову ко луде и вичу "дођи, ти ми требаш!". :Д Видех ону тему за антиталенат, е мене је антиталенат ајвар, нажалос'. На нашу жалос', а при том и ни на чију срећу, никад од тебе четник мој Manolis. Па јеси л' бар на гибаницу питом? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 жемске воле намргођене четнике А ђе ти је брада шокац?! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука