Zayron Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 И то! А и ово!? Шта ће наш Председник у филму? Дакле, кол`ко се разумем, с лева на десно "иду": - гардиста, - човек мени непознат, - застава ЕУ, - Драг`ца, - Застава наше Републике, - Председник наше Републике и - нека застава иза њега... И поред најбоље воље, поменуту Дарју Фејн коју овај Молдав помиње-не видим... Или то аутори овог урадка, путем сублиминих порука хоће да кажу да је и наша држава огрезла у попуштању права према заједници којом се филм бави... Pa Chorvate postavili už ňaky video. Nemam predstavu koliko bi to šta objasnilo i da li baš to uopšte na šta se ti pitaš: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Поздравља те Едвард Сноуден из Москве, и то само зато што је проговорио истину... да не помињемо оног несрећног војака и многе друге, што су проговорили. Koji spin... ajde sd ti meni objasni ti kakve to veze ima sa očiglednim laganjem u ovom filmu da u USA niko ne sme da progovori protiv homoseksualaca, kako to tvrde? Nikakve.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Уозбиљи се Милосављевићу. Моја реченица: ''Поздравља те Едвард Сноуден из Москве, и то само зато што је проговорио истину... да не помињемо оног несрећног војака и многе друге, што су проговорили'', је следила након ове Петрове констатације: petar m, on 24 Sept 2014 - 08:30, каже: Ali ti izgleda nisi cuo kakva je sloboda govora u USA i sta sve mozes da pises i govoris, bez da prodjes kaznjen. Сноуден није кажњен јер се сакрио у Русију, али је зато, због откривања истинитих документа у САД, суд осудио војника Бредлија Мeнинга на 35 година затвора. Значи 35 година прдекане зато што је турио на видело Америчке марифетлуке!? Уосталом, док се није појавио Сноуден, све приче и филмови око америчког прислушкивања и интернет надзора су биле само обичне теорије завере, зар не? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Уозбиљи се Милосављевићу. Моја реченица: ''Поздравља те Едвард Сноуден из Москве, и то само зато што је проговорио истину... да не помињемо оног несрећног војака и многе друге, што су проговорили'', је следила након ове Петрове констатације: Следи ако се користиш дебелим вађењем из контекста. Едврд Сноуден је био владин службеник који је открио документ под именом држвне тајне и прекршио своју законску обвезу чувња држвне тајне. Сасвим другачији случај од овога о чему се прича овде, да обичан грађанин не сме да критикује неки покрет, идеју, идеологију. Сноуден није кажњен јер се сакрио у Русију, али је зато, због откривања истинитих документа у САД, суд осудио војника Бредлија Мeнинга на 35 година затвора. начи 35 година прдекане зато што је турио на видело Америчке марифетлуке!? И даље спинујеш. Нема то никакве везе са слободом говора коју имају цивили, већ са кршењем државне тајне и откривање тајних владиних документа, човека који је законом обавезан да то чува. Индетично би било у свакој земљи у којој би владин службеник отркио државну тајну, Србији, Британији, Француској, Русији, Кини... Пошто знам да много волиш Русију, када би неко из Руске владе открио документ у ком можеш видети шпијунске активности руских служби безбедности - исто би прошао. bora је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Следи ако се користиш дебелим вађењем из контекста. Едврд Сноуден је био владин службеник који је открио документ под именом држвне тајне и прекршио своју законску обвезу чувња држвне тајне. Није тачно! Bivši službenik američke Agencije za nacionalnu bezbednost (NSA) Edvard Snouden dobio je u sredu švedsku počasnu nagradu "Ispravan život", koju često nazivaju "Alternativnom Nobelovom nagradom, za njegov rad na slobodi medija. Snouden je tražen u SAD jer je medijima dostavio podatke o obimnim programima prisluškivanja javnosti i trenutno živi u Rusiji, gde je dobio trogodišnju dozvolu boravka. Fondacija "Ispravan život" saopštila je da je Snouden dobio nagradu "za njegovu hrabrost i umeće u otkrivanju obima državnog prisliuškivanja kojim se krše osnovni demokratski procesi i ustavna prava". Nagrada "Ispravan život" ustanovljena je 1980. godine radi odavanja počasti i podrške onima "koji nude praktične i primjerne odgovore na najteže izazove današnjice". "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Није тачно! Шта није тачно? Да би Русија или Србија када би неки Руски или Српски агент изнео документе о томе кога смо ми или Руси шпијунирали, ми би њих нарадили? Слобода говора у свакој земљи важи само за цивиле, а не за људе који имају овлашћења да располажу државним тајнама. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Није тачно да је Сноуден открио нешто што је од виталног интереса за Америку, већ је открио ''obim državnog prisliuškivanja kojim se krše osnovni demokratski procesi i ustavna prava". Открио је кршење америчког Устава и зато му се прети прдеканом! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Није тачно да је Сноуден открио нешто што је од виталног интереса за Америку, већ је открио ''obim državnog prisliuškivanja kojim se krše osnovni demokratski procesi i ustavna prava". Открио је кршење америчког Устава и зато му се прети прдеканом! А ја теби причам да све тајне службе крше устве својих земаља. Америка, француска, србија, русија, кина. Све "државне тајне" у свкој земљи постоје да би се сакриле неке ван законске или активности у "сивој зони". Они који не крше они имају леглизовно шпијунирање сопствених грђана - што је још горе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Digitalni andjeo is back! Salim se film je i vise nego "sodom", meni su gori oni ljudi koji ovakve filmove koriste kao svoju duhovnu literaturu. Млађони, Margareta, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 (измењено) Vidim da mnogi forumasi negativno i kriticki pisu o filmu,stoga bih velo da cujem konkretne zamerke,a i kako oni misle da je trebao da bude uradjen,i dal' ovako nesto uopste treba da bude promovisano(drugim recima ,mozda je najbolje sve precutati) Koliko je hriscanski precutati нецрквену ideologiju..... Измењено Септембар 25, 2014 од RYLAH И после се питаш што си на модерацији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Мени није јасно из овог наслова каква узбуна је у питању, и где је забрањен филм и кога је забранио? Ma niko be, nego se dverjani opet naduvali tamjana pa bulazne nesto vise nego inace... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Vidim da mnogi forumasi negativno i kriticki pisu o filmu,stoga bih velo da cujem konkretne zamerke,a i kako oni misle da je trebao da bude uradjen,i dal' ovako nesto uopste treba da bude promovisano(drugim recima ,mozda je najbolje sve precutati) Koliko je hriscanski precutati нецрквену ideologiju..... A sta sam ja to strasno napisao da si ti morao menjati moj post? I koga sam ja to uvredio da moram biti na "moderaciji"? Ti s klasican primer kad das detetu opasnu igracu u ruke. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Koliko je hriscanski precutati нецрквену ideologiju..... Скроз. Не постоје црквене или нецрквене политичке идеологије. Ниједн политичка идеологија није црквена. Најгора злоупотреба коју један политичр може да искористи јесте да прича да је његов политичка идеологија црквена и да зато народ треба да гласа за њега. Zayron and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Ko bi rekao da ce Rusija 70 godina posle velike pobede nad fasizmom postati 4ti Rajh sa diktatorom koji je gori od Hitlera i vrsi svakodnevno nasilje nad homoseksualcima. Al dobro ovakva situacija je neodrziva... ocekujem ubrzo oslobodjenje velikog ruskog naroda i svih pedera! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Ko bi rekao da ce Rusija 70 godina posle velike pobede nad fasizmom postati 4ti Rajh sa diktatorom koji je gori od Hitlera i vrsi svakodnevno nasilje nad homoseksualcima. Al dobro ovakva situacija je neodrziva... ocekujem ubrzo oslobodjenje velikog ruskog naroda i svih pedera! Dace Bog! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука