cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:21, Volim_Sina_Bozjeg рече Nemam pojma kako da nazovem vašu grupu Ja sam tako shvatio tebe koja nam otvaraš oči pojedinačnim primerima dok razgovaramo o Crkvenim stavovima. Da pojednostavimo- kazes MI a mislis na grupu u koju sebe ne svrstavas. Si razmisljao o stend ap komediji? Mislim da bi razvaljivao Margareta је реаговао/ла на ово 1 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Da pojednostavimo- kazes MI a mislis na grupu u koju sebe ne svrstavas. Si razmisljao o stend ap komediji? Mislim da bi razvaljivao Pa ti nisi Jakovljević, ti si veći izdajnik Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:21, Volim_Sina_Bozjeg рече Nemam pojma kako da nazovem vašu grupu Ja sam tako shvatio tebe koja nam otvaraš oči pojedinačnim primerima dok razgovaramo o Crkvenim stavovima. Ja ne pripadam ni jednoj grupi koja ima bilo kakve veze sa ovom gornjom tematikom, ne deklarisem se apsulutno nikako, tako da, molim te, nemoj pokusavati da me trpas u neke organizacije i grupe. Jedini pokret ciji sam ja clan nema apsulutno nikakve veze sa bilo cim sto se pise na ovom forumu. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:32, Margareta рече Ja ne pripadam ni jednoj grupi koja ima bilo kakve veze sa ovom gornjom tematikom, ne deklarisem se apsulutno nikako, tako da, molim te, nemoj pokusavati da me trpas u neke organizacije i grupe. Jedini pokret ciji sam ja clan nema apsulutno nikakve veze sa bilo cim sto se pise na ovom forumu, i NVO kojoj cu uskoro da se prikljucim je van svakih tematika ovde. Dobro. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:33, Volim_Sina_Bozjeg рече tako da, molim te, nemoj pokusavati da me trpas u neke organizacije i grupe. Ne znam šta da ti napišem,nisam obratio pažnju da bi mogle moje reči i ovo izazvati... svako dobro... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:38, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne znam šta da ti napišem,nisam obratio pažnju da bi mogle moje reči i ovo izazvati... svako dobro... Onda pazi kakve su ti reci. Malo je licemerno, doduse, kad ti takav nekom pozelis svako dobro... bolje da pazim ledja onda danas. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:18, Margareta рече Moram, inace cu se pretvoriti u tebe, i tebi je potrebna jedna, ocigledno. Shvatam ja odlicno sta sam napisala, samo izgleda ti ne zelis da shvatis. Ponavljam, popij kafu, mozda ti razbije maglu pred ocima pa uspes zaista nesto i da procitas.. Koji to MI? Ja ne vadim pojedinačne primere nacisti su bili odredjeni za oblaka,ja jasno tvrdim da je homoseksualizam jednak pedofiliji. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:40, Margareta рече Onda pazi kakve su ti reci. Malo je licemerno, doduse, kad ti takav nekom pozelis svako dobro... bolje da pazim ledja onda danas. Lepo je rekao kane pij kafu nemoj da radiš dva posla u isto vreme. Neka te ... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:41, Volim_Sina_Bozjeg рече Ja ne vadim pojedinačne primere nacisti su bili odredjeni za oblaka,ja jasno tvrdim da je homoseksualizam jednak pedofiliji. Uf Teške reči Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:41, Volim_Sina_Bozjeg рече Ja ne vadim pojedinačne primere nacisti su bili odredjeni za oblaka,ja jasno tvrdim da je homoseksualizam jednak pedofiliji. Pa dobro, to je vec problem tvog neobrazovanja. On 25. 9. 2014. at 8:42, Volim_Sina_Bozjeg рече Lepo je rekao kane pij kafu nemoj da radiš dva posla u isto vreme. Neka te ... Ne zaboravi, ja sam zensko, nama multitasking nije stran Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:41, Volim_Sina_Bozjeg рече Ja ne vadim pojedinačne primere nacisti su bili odredjeni za oblaka,ja jasno tvrdim da je homoseksualizam jednak pedofiliji. Nije jednak ali je sasvim jasno da bi ti voleo da bude... On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Radis li jednako energicno na svom spasenju koliko na spasenju gejeva? On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:44, Nevena Zec рече Uf Teške reči Pa i treba da budu. Mogli bi malo da čujemo zašto nisu iste bolesti? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:47, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa i treba da budu. Mogli bi malo da čujemo zašto nisu iste bolesti? Mogli bi prvo da čujemo zašto su iste bolesti Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:46, cloudking рече Radis li jednako energicno na svom spasenju koliko na spasenju gejeva? Vidi ako administratori tebe ne vide,to ne znači da ja ne vidim tvoju rupu u shvatanju samoga sebe. Da ti kažem i savršim vidjena tebe naci aktiviste homoseksualizma sam ti spomenuo kao neverovatno licemeran primer zlotvora koji se bori protiv diskriminacije i jasno sam ti dao do znanja da se nigde više u svet pa ni kod nas gej parade ne koriste protiv diskriminacije i ukazivanja na istu,gde bi imale smisao i plemeniti cilj. Naravno da je u tebi plemenito malo šizofren pojam,pogotovo kad patrijarhu spočitavaš neobrazovanje. Majstor te mazi iskreno dok ti samog sebe uništavaš smejući se prvobitnom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука