Рада. Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Prošle godine sam je prvi put srela, par puta usput pomazila i zaboravila. Ove godine srela sam je na plaži, obradovala mi se više nego moj pas koji je kući. Nerazdvojne smo, čuva mi stvari na plaži, laje kad krenu jači talasi na mene ili sam predugo u moru ili predaleko od obale, noću me "čuva" dok se šetam i ispraća do stana. Nisam uspela da saznam čija je, ima ogrlicu i vidi se da je negovana . Nije gladna, uzme samo poneki keksić i mrvicu piletine. Pozerka, upada u svaki kadar za fotografisanje.Više se i ne trudim da objašnjavam da nije moja, ionako mi niko ne veruje da nije. Mnogi je maze dok se šetamo, mnogi nas fotografišu i snimaju bez pitanja završićemo na YT, pravi cirkus, igra se samnom i privlači pažnju a ima i onih koji misleći da sam strankinja čujem kako međusobno govore "vidi ovu, kera dovukla sa sobom da šeta " Nisam u mogućnosti da je usvojim tj. prevezem u Srbiju, teško će nam pasti rastanak, družićemo se opet sledeće godine. Олимп, Иоанна, -Владимир- and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Пси су склони да дуго памте особе које су им учиниле и добро и зло. Kaludjerovic Sreten, Рада. and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Rado gde na moru? Koja je plaza u pitanju? Lepa prica. :good2: Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Rado gde na moru? Koja je plaza u pitanju? Lepa prica. :good2: Grčka, pogledaj temu naše fotografije dana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 malo je tuzno Рада. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 malo je tuzno tužno zbog rastanka, ali raduje me što bar ima vlasnike, samo još ne znam ko su. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Juanito, Олимп, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 sto ti vise ne rade linkovi slika ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 sto ti vise ne rade linkovi slika ? vidim ih, možda ti internet sporo učitava ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Danas nije bila na plaži celo prepodne, srela sam je večeras kako ispraća autobuse. Kad je videla da još nisam otišla, oduševila se. Vidim da nema više ogrlicu ali ne znam zašto. Juanito and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука