GeniusAtWork Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Da dodam... u temi koja je zakljucana malopre, upravo sam ja i napisao taj epitet pored imena tog (bivseg)vladike... post nije odobren.... toliko o pravednosti. Odobren je, evo ga: https://www.pouke.org/forum/topic/35828-%D0%B4%D0%BE%D1%92%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D1%83-%E2%80%9E%D0%BC%D0%BE%D1%9B-%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%E2%80%9C-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%BE%D1%98/page-6#entry1169673 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Увреде, осим директне увреде одређене личности по мом мишљењу у сваком случају не би требало бити законом забрањене. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Ali ja mislim da je peder uvreda sama po sebi. (isto kao ciganin, siptar...) Твоје мишљење, које не обавезује било кога другог, на које имаш право, наравно. feeble and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Da ali od tebe i mogu da zaita vidim rec peder a u nastavku recenica koja nije zlonamerna. Aj mi objasni da trifke, stanivuk, VSB i ostali se toliko bore za slobodnu upotrebu tog termina cisto da bi mogli da ga koriste u pozitivnom kontekstu? Zbog njih i ne bi trebalo da ih niko koristi. Ali kakve veze ima sama reč sa tim kako je ko koristi kada sama po sebi nema negativno značenje. Otprilke je rezon kao za zakon o nosenju oruzja. NI meni ni tebi ni u ludilu ne bi palo da uzmemo pistolj i da njime resimo nesporazum sa komisjom ili sa likom iz grada koji nas je popreko pogledao... ali medju nama postoje takvi pacijenti koji bi tako nesto i uradili. NEma veze sto su u manjini, taj rizik nije opravdan i zato NIKO ne sme da nosi oruzije. Reči ne ubijaju. I nikakve telesne povrede ne mogu da nanesu. Pogrdne reci u pozitivnom kontesktu mogu da ocekujem od nekolicine i da verujem da zaista tako misle ali zbog hohstaplera koji bi tu priliki rado iskoristili da legalizuju svoju neopravdanu mrznju mislim da ne treba biti popustljiv. Ja ipak stavlkjam slobodu iznad ovoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Reči ne ubijaju. Бранко Миљковић се не слаже с тобом. RYLAH, Млађони, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Бранко Миљковић се не слаже с тобом. Ок, лаке речи не убијају, смо тешке. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Бранко Миљковић се не слаже с тобом. Ко ти је тај, опет неки твој дрогирани масон либерал? LISA, Juanito, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Твоје мишљење, које не обавезује било кога другог, на које имаш право, наравно. *Jos uvek ne obavezuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Пошто већ помињете мог брата Бранка... * У срцу љубав јача од смрти У глави мисао већа од главе И то је одбрана земље Страсни су ратници под земљом, војници одбране, Залиха снаге спремна ако живи клону И то је одбрана земље. Велика реч ни из срца ни из главе Већ из земље ко биљка ил` цвет Расте, и то је одбрана земље Намучено зрно мисли цвет Дан мисли сунце И то је одбрана земље***** Колико је земље иза нас Толико је снаге у нама И то је одбрана земље *хвала Михаилу Јанкетићу на рец`тацији... *****конзумирати уз дувански дим (пушење није облигатно) и пар чаша неког воћног дестилата... Бранко брате, хвала ти!!! GeniusAtWork, RYLAH, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Пошто већ помињете мог брата Бранка... * Па де сад кад се спремам вани, ош да ме убије севдах! GeniusAtWork and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Па де сад кад се спремам вани, ош да ме убије севдах! Кад се вратиш RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 PatriJota nisam, patriota jesam i hocu svoje pravo da na miru volim, branim i ispovedam svoju veru, svoj narod, svoju zemlju, svoju istoriju, svoju bastinu, nasledjen sistem vrednosti i pravo da se na isti kriticki osvrnem kada osetim potrebu za tim. I ne dam da mi to neko dozira, da me neko neosnovano proziva zbog toga u zemlji u kojoj je najmanje jedan iz svake generacije predaka krvlju platio to moje pravo!!! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 PatriJota nisam, patriota jesam i hocu svoje pravo da na miru volim, branim i ispovedam svoju veru, svoj narod, svoju zemlju, svoju istoriju, svoju bastinu, nasledjen sistem vrednosti i pravo da se na isti kriticki osvrnem kada osetim potrebu za tim. I ne dam da mi to neko dozira, da me neko neosnovano proziva zbog toga u zemlji u kojoj je najmanje jedan iz svake generacije predaka krvlju platio to moje pravo!!! Ко ти брани брате Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Ко ти брани брате LISA, RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 - Vrati mi kintu sto sam ti pozjamio - Ma ko te sisa - Koji si ti peder. Ако неће да врати паре, него шта него је педер. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука