Jump to content

Моја вера је моја приватна ствар!

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Потпуно се слажем са братом Новинарем. Важно је управо кренути од самих појмова "приватно" и "јавно." Оживео сам ову тему, након што 120 дана на њој нико ништа није написао, пошто ми се чини да је ово једно од најважнијих питања које имамо овде и носи много шире импликације од онога што претпостављамо. Брате Новинаре, ти ћеш нам на форуму изгледа постати значајно појачање  ne_shvata

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

нема ничег приватног - увек смо у односу ка другоме...директно или индиректно...прећутно или дијалошки...са знанима и незнанима...

Подели на овим сајтовима

Потпуно се слажем са братом Новинарем. Важно је управо кренути од самих појмова "приватно" и "јавно." Оживео сам ову тему, након што 120 дана на њој нико ништа није написао, пошто ми се чини да је ово једно од најважнијих питања које имамо овде и носи много шире импликације од онога што претпостављамо. Брате Новинаре, ти ћеш нам на форуму изгледа постати значајно појачање  29dz8zk

Хвала. До сада сам имао лошег искуства са форумима, вероватно и они самном  bliss jeeee. Него, реко ајд' да окушам срећу још једном...

Мислим да би снага која се утроши на форуму могла да буде утрошена на неке кратке ауторске текстове који су много боља форма за утицај за јавно мнење.

Такође, текстови остају и за касније док су ови коментари ма колико били интересантни релативно кратког даха.

Подели на овим сајтовима

нема ничег приватног - увек смо у односу ка другоме...директно или индиректно...прећутно или дијалошки...са знанима и незнанима...

Да, приватно би требали да будемо такви.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...