nana Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Za vernike, sta smo to bogu zgresili??? Imao sam ja ovde negde spisak... :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Поплављен храм св. Николаја у Текији17. септембар 2014. Црква св. Николаја у Текији претходних дана претрпела је велику материјалну штету у поплавама које су задесиле ово место на Дунаву код Кладова. По речима Архијерејског намесника кључког, протојереја Дејана Пајића, као и сведочењем бројних мештана Текије, храм је својим димензијама заштитио велики број домова у селу јер је зауставио, услед одрона, огромну количину земље, камена и балвана. Храм је сазидан на иницијативу мештана крајем 60-их година прошлог века уместо првобитног храма који је потопљен изградњом бране ХЕ „Ђердап“. Јутрос је почело рашчишћавање терена око храма и избацивање воде и муља који су оштетили унутрашњост храма. nana је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Фотографије храма имате на сајту епархије. Језа ме хвата и немам херца да их све поставим. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 НАШЕ ХЕРОИНЕ И ХЕРОЈИ Погледајте како војска помаже жртвама поплава у Источној Србији http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/496577/NASE-HEROINE-I-HEROJI-Pogledajte-kako-vojska-pomaze-zrtvama-poplava-u-Istocnoj-Srbiji Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука