Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Justine, ne mozes porediti tzv Sandzak i BiH. BiH je zajednica 2 republike, nastala za privremenu "upotrebu", Srpska ima potpunu autonomiju, svoju vlast itd itd itd. Sandzak je samo jedna oblast u sred Srbije, ne ide to tako. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Je l si ti ovde mislio na R,Srpsku ili? Не. Мислио сам на идеју велике Србије која укључује Републику Српску Крајну(пола хрватске), Републику Српску,Црну Гору, Македонију, Србију. Када се каже "велика Србија" на то се мисли. Шешељева идеологија велике Србије. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Mene BiH mnogo vise podseca na SiCG sto je bila... Jedino sto bi od tog otcepljenja opet mi nadrljali, posto nemamo nikog da nam cuva ledja, tako da je mozda bolje ne dirati nista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Не. Мислио сам на идеју велике Србије која укључује Републику Српску Крајну(пола хрватске), Републику Српску,Црну Гору, Македонију, Србију. Када се каже "велика Србија" на то се мисли. Шешељева идеологија велике Србије. Pa kako mozes da pomislis da ja kao bastion liberalizma mogu da pomislim na tako nesto? Ja sam pod "velikosrbin" mislio na nesto drugo Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Pa kako mozes da pomislis da ja kao bastion liberalizma mogu da pomislim na tako nesto? Ja sam pod "velikosrbin" mislio na nesto rugo Па знам шта ти мислиш под велико Србин а знам и шта Аца мисли, зато сам покушао да ти објасним зашто је тај термин "великосрбин" у Ацином посту - лош. Базира се на шешељевој идеологији велике Србије. Одатле и термин - великоСрбин. Буди Србин, то је доста. Ја бих исто волео да се РС припоји што да не. Али никако по цену неких сукоба и ратова. Ако може мирно, ако услови то дозвољвају екстра.. ако не може... ни немој да се прави ситуација нових сукоба. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Па знам шта ти мислиш под велико Србин а знам и шта Аца мисли, зато сам покушао да ти објасним зашто је тај термин "великосрбин" у Ацином посту - лош. Базира се на шешељевој идеологији велике Србије. Одатле и термин - великоСрбин. Буди Србин, то је доста. Ti znas da ja tezim da budem i velik. Ok onda. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Ti znas da ja tezim da budem i velik. Нашнал стероЈид челинџ. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Stvarno nema problema, ajde da povucemo crtu, sva podrucija na kome zive vecinski Srbi, da se pripoje Srbiji, sva podrucija gdje vecinski zive Albanci da se pripoje Albaniji, i sva podrucije gdje vecinski zive Bosnjaci, da se pripoje ostatku Bosne. Dakle RS, Srbiji, Sandzak Bosni, Kosovo, Presevo i Budjanovac Albaniji....jel mirna Backa? Mozda ni Backa nece biti mirna, Mogli bi Madjari traziti pripajanje Madjarskoj, i Dimitrovgrad i Bosilegrad Bugarskoj....i tako parce po parce. Свет не функционише тако. Границе цртају они који могу, на начин који им у том тренутку дозволе околности, без обзира на праведност или на захтеве било кога осталог. Тако да једно не повлачи друго, јер нису повезани на било који начин. Да је ико гледао овако као ти, данас би салдо био велика Србија минус Косово. Млађони and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Trebala bi nam samo podrska zapada a posto to nikad necemo imati u ovom slucaju, ne verujem u bilo kakvo mirno otcepljenje. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Trebala bi nam samo podrska zapada a posto to nikad necemo imati u ovom slucaju, ne verujem u bilo kakvo mirno otcepljenje. Требала би нам подршка са запада, па ће ипак да се окренемо Русији. Да је случајно не добијемо. ) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Justine, ne mozes porediti tzv Sandzak i BiH. BiH je zajednica 2 republike, nastala za privremenu "upotrebu", Srpska ima potpunu autonomiju, svoju vlast itd itd itd. Sandzak je samo jedna oblast u sred Srbije, ne ide to tako. Vidi ovo, poenta odvajanja RS je u prici "mi ne mozemo da zivimo od ovih muslimancina". Dakle pusta demagogija i laz. Bez obzira sto Sandzak nije republika sa sirokom autonomijom, oni mogu zapoceti proces na osnovu iste demagogije i lazi, mi ne mozemo da zivimo od ovih Srba i da krenu u proces trazenja autonomije i vecih ovlascenja koji ce na kraju dovesti do referenduma. Ovdje to tako funkcionise, kad jedan digne nogu da se popi*a, odmah i drugi to isto radi za sebe. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Немој то мешати са Великом Британијом (до скора) Кад их већ помену, да је среће да смо ми зли као они, па да неки тамо Bakir Sadović каже да га боли срце и да моли грађане да гласају против независности РС и нуди им ово и оно. Или да неки Тома Николић то исто каже и ради пре неког хипотетичког референдума у Војводини. Али наравно да не. Балкански начин је бесомучно клање до последњег саплеменика. И све док је то тако, главна ствар треба да буде спречавање клања. Ништа не сме да буде важније од тога. Иначе неће више остати људи да населе те будуће независне државе. Наравно да су на делу дупли аршини и неправде, али шта вреди исправљати ”криве дрине” (баш добар израз за ову тему) преко нових и нових лешева. Млађони, Grizzly Adams, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Trebala bi nam samo podrska zapada a posto to nikad necemo imati u ovom slucaju, ne verujem u bilo kakvo mirno otcepljenje. Eh podrska zapada....a Dodik cuva putinovu sliku pod jastukom, a prica o nezavisnosti. Eto koliko je ta prica realna. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Најважније је да не буде рата. Нормални људи увек могу да се договоре око свега па и око граница. Паметна глава увек има избора. Млађони, Justin Waters, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Ovako. Zelju da tvoj narod zivi u svojoj drzavi ne vidim kao nista lose. Pa ti ih dovedi u Srbiju. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука