Гости Guest Написано Септембар 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Наравно да тип не заслужује тему на једном православном форуму, али овакви мученици подруштвеним мрежама одвраћају људе од Православне Цркве. Шта рећи... Ово пише у његовој дескрипцији Мој озбиљнији, детаљнији и дужи говор можете скинути са линка испод у зипованом (.рар) документу у аудио МП3 формату из 2009. године, сат и 45 минута где сам говорио против екуменизма, папизма и других јереси и неправилности које владају у Српској православној Цркви, владици Артемију, о истинском православљу (зилотима, ревнитељима), итд. Наравно, овакви требају да се лече а не да објављују снимке по јутјубу и да се то онда дели по интернету Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Из авиона се види да је пијан или дрогиран. Нико паметан ово неће узети за озбиљно. Ненад Р. and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Из авиона се види да је пијан или дрогиран. Нико паметан ово неће узети за озбиљно. Имаш доле у коментару. Нисам никад пробао дрогу и дај Боже да не пробам, мало сам се навукао на пиво али и то сам јако проредио, него тада кад мало попијем добијем жељу да се снимам за Јутјуб, па онда људи који ме не познају а гледају моје снимке овде мисле да сам алкохоличар. "Земљу живих" поштујем, ноћивао сам два пута у манастиру Ковиљ где је владика Порфирије али они су се спцијализовали за наркомане а ја тај нисам, нити алкохоличар, пијем ретко, али волим да се тада снимам да бих разбио монотонију јер се бавим озбиљним темама цео живот па је ред мало и да се опустимо :-) Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Има и онај тип што брани Артемија, учи по интернету как треба да се моли, крсти, пали свећа итд... а уз то промовише "мати Борку"... Наравно, има лудака колико хоћеш, али има и необавештених људи који мисле да све што неко говори о вери је православно и правилно.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Има и онај тип што брани Артемија, учи по интернету как треба да се моли, крсти, пали свећа итд... а уз то промовише "мати Борку"... Наравно, има лудака колико хоћеш, али има и необавештених људи који мисле да све што неко говори о вери је православно и правилно.. Треба бити отворен за различита мишљења. И једни и други имају аргумената. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Odbrana pravoslavlja na youtubeu je isto sto kada bi postojala planeta majmuna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Треба бити отворен за различита мишљења. И једни и други имају аргумената. Argumenata? Kojih? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Vlog autopromošn tipa selfi, ljudi pričaju o svemu i svačemu, ja to ne bih tako odmah ni osudjivao. Glavno je da se priča a iz te priče se može razvit nekakva komunikacija u sasvim neočekivanom a možda i pozitivnom pravcu tamo pod komentarima u zavisnosti od toga ko to okomentariše. Svako zanimanje o vjeru je dobro došlo a još više dobro došlo je da ljudi imaju i hrabrosti i volje da kažu šta misle pa makar to bilo i na neki način pogrešno. Bar se onda zna na čemu je recimo Crkva i gdje su te stvari koje tamo škripe a to je vrlo korisna informacija. U najgorem slučaju može poslužiti kao loš i odstrašujući primjer kako nešto ne treba raditi ili kako o nečem ne treba govoriti (razmišljati). Sve se da dobro iskoristiti, sve je k nečemu dobro. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 мало сам се навукао на пиво али и то сам јако проредио, него тада кад мало попијем добијем жељу да се снимам за Јутјуб Чуо сам за људе који кад ''мало'' попију добију жељу да певају, праве лом, некога испребијају, нечију жену повале, али да се снимају на ЈуТјуб, то први пут чујем. RYLAH, ВИЛМА, Шиле_95 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Lik upoznaje rusku kulturu i narod preko ruske rep muzike... bgpj and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Сачувај ме Боже оваквих људи . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Има и онај тип што брани Артемија, учи по интернету как треба да се моли, крсти, пали свећа итд... а уз то промовише "мати Борку"... Наравно, има лудака колико хоћеш, али има и необавештених људи који мисле да све што неко говори о вери је православно и правилно.. Ама брате мили ако мислиш да греше боље се помоли за њих него што их осуђујеш, тиме нећеш ништа постићи само можеш да саблазниш некога од нас да и ми кренемо сад да пљујемо и осуђујемо (далеко било). Има на фб свега и свачега а тај тип о коме говориш је Српски Витез где учи како да се крстимо а овамо спомиње мати Борку, затим овај дечко види се да му није нешто добро, батали се тога. Свако разуман схватиће на време и склониће се да не би упао у замку осуђивања, оговарања итд. Натан and arizan је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @@Дани, Како то мислиш "осуђујем"? Мени линк није уопште интересантан за разговор, лепо је што ми предлажеш да се молим за њега. То заиста треба да чиним, АЛИ ја не осуђујем нигде њега. Осуђујем причу која је јеретичка, тупава, безвезна... У суштини правим паралеле какви све типови подржавају раскол у Цркви и њиме се наслађују, те оне који не схватају разлику одвлаче од своје Цркве да Патријарха називају јеретиком итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Чуо сам за људе који кад ''мало'' попију добију жељу да певају, праве лом, некога испребијају, нечију жену повале, али да се снимају на ЈуТјуб, то први пут чујем. Pa selfi sindrom, neko se voli pokazivati slikom, neko videom a neko još i govorom pri tom, extrovertia, egzibicionizam. Kad je trijezan stidi se a kad popije otkoči mu se to tamo pa može, nije ga više stid. Mi smo imali takvog jednog mladenca tamo gdje sam radio kao socijalni radnik koji nam se u čekaonici uvijek skidao do pojasa gol i prezentirao tamo svima ostalima svoje bicepse i tricepse. On hoće valjda pokazati svoje moždane, intelektualne bicepse i tricepse kako bi ih imao ko obdivovat. Takva ljudska potreba autoprezentacije i sebepromocije. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @@Дани, Како то мислиш "осуђујем"? Мени линк није уопште интересантан за разговор, лепо је што ми предлажеш да се молим за њега. То заиста треба да чиним, АЛИ ја не осуђујем нигде њега. Осуђујем причу која је јеретичка, тупава, безвезна... У суштини правим паралеле какви све типови подржавају раскол у Цркви и њиме се наслађују, те оне који не схватају разлику одвлаче од своје Цркве да Патријарха називају јеретиком итд... Ако је неко луд не буди му друг говореше мој покојни деда... Аман, заман и шта кад будеш направио паралелу тј. кад осудиш или већ како да се изразим водиш аброве о њима, које подржавају раскол у Цркви и се наслађују и Патријарха називају јеретиком ништа нећеш постићи.Прочитала сам негде где су свети Оци говорили кад год осетиш некога да осудиш ти се моли.. Св. Серафим Саровски је говорио:"Спаси сам себе-и око тебе ће се спасти хиљаде." arizan је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука