Jesus Of Suburbia Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 On 3. 12. 2014. at 10:20, Иван Ивковић рече Кад су то истинске вредности биле популарне. Медиокритети увек траже лаку и јефтину забаву... Запитај се шта је теби важније, да будеш искрен, природан, тежиш квалитету... Или да будеш популаран, зашта су неки спремни да продају душу. Нису ствари црно-беле али неопходно је сагледати нека гранична стања. Мораш! Ако не будеш бољи бићеш гори. Без панике молим... Ne kažem ja da je bolje biti popularan i nikad neću težiti tome pa makar svi na svijetu negirali ono što ja kažem. Ovo da moram da se promijenim, pa baš i ne moram .Ako ne budem bolji, biću gori? Šta meni sad hvali? Ja sam samo neshvaćen i pomalo odbačen, ali mi nije krivo zbog toga, neću i ne mogu da mijenjam svoje mišljenje da bi stekao bolji glas. Ovako je super, samo još da maknem sa vrata ove što im nije život dovoljno zanimljiv pa mene čačkaju. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 On 3. 12. 2014. at 10:40, Jesus Of Suburbia рече Ako ne budem bolji, biću gori? Šta meni sad hvali? Опусти се, то је општи принцип, важи за све. Више пута сам чуо кад је В. Јеротић беседио о томе па си ме подсетио. Не мораш ти да мењаш неке ставове, веру и шта ти ја знам, само да се усавршаваш. Сигурно си чуо за онај израз кад неко "узраста у Христу". То управо значи усавршавање у хришћанским врлинама. Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 On 3. 12. 2014. at 9:59, Млађони рече preporucujem Lao Ce, Morhei Usheiba, onda nesto o Mijamotu Musashiu, i shan tzu.. tu mozes pokupiti korisnih saveta. Ali opet.. nemoj da odluts u tu "ideologiju" ... u njihovu religiju i mistiku. On 31. 3. 2014. at 20:33, Иван Ивковић рече http://aikidoklubdan.weebly.com/istorija-aikida.html Мој доџо је природа; он је космос. Космос је заиста један дом, један доџо и храм који је изградио Ками (神,Бог). Ако гледате отвореним срцем, Он је учитељ који поседује научну и духовну истину која ће вас просветлити. Он је отеловљење свих светих списа. Закони природе су се појавили захваљујући љубави, апсолутној хармонији присутној у разоткривајућем процесу стварања. Императив је да они који су на стази аикидоа вежбају с тим схватањем дубоко похрањеним у свом срцу. Морихеи Уешиба (јап. 植芝盛平) http://evakriss-corner.blogspot.com/2011/01/my-first-aikido-lesson.html Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lutalica Написано Децембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2014 On 30. 9. 2014. at 21:19, Da_Bo рече Па не знам, ја рекох да питам.."сатанистички" ритуали су у питању па није се играти са тим.. Ako li vam ko reče: ovo je idolska žrtva, ne jedite (1 Kor. 10, 28). Dakle po mom mišljenju sve zavisi od namjere. Ako je to urađeno sa stokom iz neznanja i bez namjere da se tako oskrnavi sama životinja i plodovi njeni onda jedi bez problema. Ako li je pak riječ o nekakvom magijskom ritualu ja bih izbjegavao da probam bilo šta od te životinje i od toga što njena vlasnica sprema. Činjenica je da čovjeka prlja ono što izlazi iz njega a ne ono što u njega ulazi. Ipak, Bože me sačuvaj od trunke bilo čega što je bilo na đavoljoj trpezi ili što je njegovim posredstvom spremano. Odrastao sam na selu i znam da izvjesna bajanja dolaze kao dio folklora, ali znam i da ima zaista puno crne magije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Za mene je to strašno. Na svaku psovku te vrste.. automatski odreagujem sa - Bože oprosti.... Veoma mi teško pada slušati tako nešto... a pored toga osetim i strah za tu osobu koja psuje... jer ne zna šta radi... Tužno je da mnogi ne shvataju šta je ljubav prema Gospodu.. i kolika je njegova ljubav prema nama... Tužno je da sa nekim pogrešnim i površnim stavom prema veri... neki provedu ceo svoj život: psujući Gospoda našeg... slaveći slavu zarad naroda... van svakih pravila... govoreći da trebamo živeti kao da nam je svaki dan poslednji... a misleći pri tome na uživanje i provod... a ne na smrt i strašni sud...itd. .. Sve to je i tužno i strašno... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука