Ненад Р. Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Бог се не сме поменути не само у псовки , већ не сме се поменути ни у шали. Када то чујем , најчешће се прећутим јер са будалама најчешће , не вреди расправљати. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Znam neke koji to čine minimum 50 puta dnevno, zato nisu srećni životu, napijaju se i polako klize u provaliju. Nikakva tu opominjanja (da ne psuju Boga) ne pomažu, predali se neveri i nečastivom i sami sebi kopaju raku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 13:34, JESSY рече ..на издају уопште.... ...на издају пријатеља, рођака, девојке, мужа, жене, колеге....? Ne reagujem .... Prvo se tripujem da je neka sala ,pa se smejem kao ... Kad konacno sebi priznam istinu ,nalazim milion nacina da ublazim bol,a to je najcesce pravdanje osobe koja je ucinila to sto nije smela ... Kasnije je gonim i progonim ,dok sve ne zaboravim,a za to mi je cesto potebno manje od 24h. Posle nastavljam da budem ista naivcina kao i pre. Лидија Миленковић, Дијана., LISA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Jedno vreme sam se mnogo mučio sa ovim problemom; kad neko opsuje svesno ili kao uzrečicu. Prilično mnogo mi je pomogla u prevazilaženju ove tegobe pokojna mati Anastasija iz Feneka koja nije protiv toga da se takve osobe upozore na pogubnost psovanja svetinje ali je više za neosuđivanje rekavši "Neće njegov greh na tebe." To mi je približno korespondiralo sa onim jevanđelskim da će se svaka reč ili hula na Sina ili svetitelje oprostiti čoveku osim hule na Duha Svetog. Pa ako će već Bog da oprašta ljudima i psovke ko sam ja da im sudim? Treba jednom ili dva puta reći svoje mišljenje ali se ne treba mnogo ni sablažnjavati. Evo i tog mesta u Jevanđelju: Мат. 12:31 Зато вам кажем: сваки грех и хула опростиће се људима; а на Духа Светог хула неће се опростити људима." Naravno, psovke su loša stvar. One su slika razvaljenog čoveka, raslabljenog i dezorijentisanog One i ruže Život koji nam se onda vraća kao u ogledalu sa slikom bede ali je srž čak ni tada ne biti posebno strog jer kako mi da sudimo ako će Bog već i takve stvari da oprosti? To mnogo olakšava život onima koji muče muku u okruženju gde je i ovo realnost. LISA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Погоди ме али у задње време гледам да не коментаришем...блиским особама понекад напоменем... ...једном сам се у војсци замало потукао са ликом, који је то непрекидно понављао....онда сам схватио да ми то није посао... Лидија Миленковић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 17:56, kordun рече a da ti psuje zenu Њу директно? Жена не може сама да се брани, Бог може. Мој је посао да браним жену, није мој посао да браним Бога. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 ...tiho i diskretno kazem - nemoj da psujes Boga.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 19:19, Милосављевић рече Њу директно? Жена не може сама да се брани, Бог може. Мој је посао да браним жену, није мој посао да браним Бога. jesi ti neki opasan bizMismen , sve kroz posao gledas nece niko meni svetinju da psuje u mom prisustvu a da mu ja makar ne pomenem da ne cini to Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 inace zapadnjaci imaju jos crnji obicaj, da proklinju boga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 19:30, kordun рече inace zapadnjaci imaju jos crnji obicaj, da proklinju boga Nema razlike između one rečenice na "J..." i proklinjanja Boga. Obe su stravične, proste, đavoljske... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 19:30, kordun рече inace zapadnjaci imaju jos crnji obicaj, da proklinju boga Свега има свуда и код свакога...али да смо ми са ових балканских простора шампиони у псовању, то је, вала, жива истина! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 19:38, Solomon Kane рече Свега има свуда и код свакога...али да смо ми са ових балканских простора шампиони у псовању, то је, вала, жива истина! mi smo intenzivni u svemu, u dobru i u zlu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 19:42, kordun рече mi smo intenzivni u svemu, u dobru i u zlu... За то не знам, могуће је...али за псовање сам сигуран. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 19:28, kordun рече jesi ti neki opasan bizMismen , sve kroz posao gledas nece niko meni svetinju da psuje u mom prisustvu a da mu ja makar ne pomenem da ne cini to Не псује светињу, себе псује. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 To A False Friend - Thomas Hood Our hands have met, but not our hearts; Our hands will never meet again. Friends, if we have ever been, Friends we cannot now remain: I only know I loved you once, I only know I loved in vain; Our hands have met, but not our hearts; Our hands will never meet again! Then farewell to heart and hand! I would our hands had never met: Even the outward form of love Must be resign'd with some regret. Friends, we still might seem to be, If I my wrong could e'er forget; Our hands have join'd but not our hearts: I would our hands had never met! https://www.youtube.com/watch?v=qlahdxsdtCM ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука